Sunteti Fumatori?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by CRISX View Post
    Foloseste ajutatoare : guma si plasturi cu nicotina, altfel s-ar putea sa cedezi.
    Chiestile astea nu functioneaza. A incercat si sotia mea si nu a mers.
    sigpic
    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Originally posted by donpedro View Post
      Dupa 15 ani de fumat mai ales in ultimii ani cate 1 pachet si jumatate am hotarat sa ma las si nu mai fumez de 1 saptamana si sper sa ma tina ..... sa vedem.
      ...si eu tot dupa 15 ani de fumat ,nu ca incerc,ci ma las definitiv de sportul asta...deja au trecut 6 zile si imi este relativ usor...fara inlocuitori,ceva antrenament de la tentativele anterioare,apa la intervale foarte dese,fructe pe cat posibil in momentele si locurile unde savuram tigarea ,am citit si cartea lui Allen Carr(cred ca m-a ajutat,nu foarte mult,atat cat sa conteze...)...in rest totul este sa vrei sa te lasi de fumat si sa si constientizezi acest lucru.
      Pentru cei ce vor si care ar vrea...va recomand link-ul din semnatura, unde sigur veti gasi informatii interesante pe aceasta tema...

Comment

• am mai zis-o si o repet... fumez ocazional si doar natural 100%
        sigpic

Comment

• Femeile reusesc mai greu sa se lase si sa nu se apuce din nou, nu stiu de ce... sunt mai vicioase si nu au atata vointa si autoconvingere ca barbatii.
          Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

Comment

• Originally posted by Logan 4 ever View Post
            Chiestile astea nu functioneaza. A incercat si sotia mea si nu a mers.

La mine au functionat perfect !

Comment

• Nefumator de 17 zile!...pfff ...nu imi aduc aminte sa fi stat atat nefumat de cand m-am apucat
              ...deci care imi modifica si mie votul ?...glumeam.Macar sa fie asta singurul inconvenient,ca avantaje sunt cu nemiluita ca nefumator si e o placere sa le (re)descoperi.
              ...asa ca adio tigari...si sfatuiesc si pe altii,fiindca nici nu stiti ce pierdeti...(vorba lu' Diaconescu )

Comment

• lasati-va de fumat!cunosc oameni care fumeaza 3 pachete pe zi.am avut o cunostinta care a murit la 40 ani de cancer de plamani.era femeie.de fumat fuma si nu prea.o persoana .. super !pana a aflat ca are cancer de plamani.in 6 luni s-a carat.
                Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• ...pe 29 oct. fac 2 luni de cand nu am mai pus tigare in gura,deci m-am lasat...nici nu le mai doresc

Comment

• niciodata !

Comment

• Cu greu, dar m-am lasat, de 2, 8 ani, este super...lasati-va fratilor !!!!
                      sigpic
                      Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• nu am mai tras din 24 martie 2005! am fost atunci la aniversarea unui prieten,si,logic,"a baut pisica otet". a doua zi in rau' ala si-n mahmureala aia,mi-am zis:mai da-le-n m.lor de tigari ca nu mor daca nu mai fumez! n-am lalait-o,hai una,hai un fum,nu nene! stop, si stop a fost
                        ubi concordia ibi victoria

Comment

• Ce bine ai facut !!! asa si io, m-am operat de ceva si mi-a fost atat de rau incat am zis ''gataaaaa'' si asa a fost, sunt mandru ca le-am lasat
                          sigpic
                          Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Maine 25.10.09.fac frumoasa perioda de 5 luni (153 de zile)fara Tutun. Dupa o activitate de 20( si un picut)ani .Fara alte alintari Stop si gata( cu fumurile ).

Comment

• Felicitari Nikolas!
                              sigpic
                              Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Vad ca toata lumea se lasa de fumat. S-a lasat tata de fumat dupa 30 de ani. Eu in loc sa ma las de fumat, am schimbat tigarile cu unele mai tari. In loc de Marlboro Lights acum fumez Lucky Strike rosu...
                                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google