Originally posted by CRISX
View Post
Sunteti Fumatori?
Collapse
X
-
Originally posted by donpedro View PostDupa 15 ani de fumat mai ales in ultimii ani cate 1 pachet si jumatate am hotarat sa ma las si nu mai fumez de 1 saptamana si sper sa ma tina ..... sa vedem.
Pentru cei ce vor si care ar vrea...va recomand link-ul din semnatura, unde sigur veti gasi informatii interesante pe aceasta tema...
Comment
-
Nefumator de 17 zile!...pfff ...nu imi aduc aminte sa fi stat atat nefumat de cand m-am apucat
...deci care imi modifica si mie votul ?...glumeam.Macar sa fie asta singurul inconvenient,ca avantaje sunt cu nemiluita ca nefumator si e o placere sa le (re)descoperi.
...asa ca adio tigari...si sfatuiesc si pe altii,fiindca nici nu stiti ce pierdeti...(vorba lu' Diaconescu )
Comment
-
lasati-va de fumat!cunosc oameni care fumeaza 3 pachete pe zi.am avut o cunostinta care a murit la 40 ani de cancer de plamani.era femeie.de fumat fuma si nu prea.o persoana .. super !pana a aflat ca are cancer de plamani.in 6 luni s-a carat.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
nu am mai tras din 24 martie 2005! am fost atunci la aniversarea unui prieten,si,logic,"a baut pisica otet". a doua zi in rau' ala si-n mahmureala aia,mi-am zis:mai da-le-n m.lor de tigari ca nu mor daca nu mai fumez! n-am lalait-o,hai una,hai un fum,nu nene! stop, si stop a fostubi concordia ibi victoria
Comment
-
Vad ca toata lumea se lasa de fumat. S-a lasat tata de fumat dupa 30 de ani. Eu in loc sa ma las de fumat, am schimbat tigarile cu unele mai tari. In loc de Marlboro Lights acum fumez Lucky Strike rosu...sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment