Dupa meciul de aseara cred ca o sa ma apuc si eu de fumat... Cum fac ei (majoritatea). Desi sunt "sportivi" nu prea au nici o treaba cu sportul practicat.
Sunteti Fumatori?
Collapse
X
-
Wii...Eu m-am pot sa zic in sfarsit ca m-am lasat... Am aproape o luna de cand nu m-am mai atins de o tigara... sper sa rezist... Oricum e nevoie si de ajutor din partea celor apropiati...Altfel nu rezisti...
off topic : i'm back...Dacia Logan MCV 1.5 dC 85 CP
sigpic
Comment
-
Nu am fumat niciodata........Credeti ca scrumiera loganului meu mai este virgina? Nu , din prima zi a probat-o nevasta-mea.Trebuie s-o suport , nu? Altfel nu mai vad bani pentru masina, echivalentul a un pachet de tigari pe zi.............
Comment
-
Azi din cauza dracilor provocati de iubita noastra firma RCS & RDS ( pe care sunt obligat sa o suport ) am fumat si eu o tigare ... Le-ar natia a draq de idioti ce sunt, fac contracte fara stirea clientului ... Transfer domnule ... Transfer.
Comment
-
Mda...Pe langa faptul ca le-au scumpit, nasol e ca nici macar nu gasesti tigarile ce le vrei...Eu de exemplu mai bag cate-o tigara de-aia de zic toti ca-i "de paie" (adica super slaba) si nici de-aia nu gasesc tot timpul la birtul de la serviciDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment