Sunteti Fumatori?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da dragilor, in urma cu cateva luni ma intreba sotia ca .......,,daca apar pachetele de tigari cu imagini infricosatoare , ce fac?I-am replicat ca imi voi cumpara tabachera, si mi-am luat , dar sa stiti ca ii si practica,si utila........ No asta e, mai am 5 ani de tras si apoi ma las........Sper.
    http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

• Sunt fumator de un pachet pe zi,dar la volan nu fumez.

Comment

• NU fumez, dar totusi am fumat la 14 ani cand am intrat la liceu, am fumat vreo 3 luni si m-am lasat, ma apucasem de fumat din cauza anturajului oricum, dar nu imi facea sincer nici o placere, bafta tuturor celor care incearca sa se lase ...
        P.S. Acum tigarile ca tigarile dar sa nu fumati altceva stiti voi ce ;)
        ---== LoGaN dRiVeR ==---

Comment

• Am incercat, un an si ceva in liceu, tot din cauza anturajului. Mare prostie. Dar important este ca in primul an de facultate m-am lasat. Fara nicio problema. De-atunci nu suport fumul de tigara. Dar îi înţeleg şi pe cei care nu se pot lăsa, deşi... Nu-i un capăt de ţară

Comment

• Eu sunt fumator. Iar cu traficul din bucuresti fumez destul de mult in masina(mai ales de nervi, de plictiseala....). Si maderanjeaza extrem de mult faptul ca noaptea nu vad scrumiera si cam dau pe langa. Multi spun ca si-au pus leduri , neoane. Sincer, mi se pare tiganie. Defect de proiectare. Parerea mea !
            Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

• Te inteleg perfect. Si nu numai noaptea ci si la viteza cand trebuie sa fiu cu ochii pe drum. Asa au Renault-urile scrumiera "in pahar". Cea mai la indemana scrumiera era la Dacia 1300.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Chestia cu scrumiera este exact anapoda,si eu fumez in masina dar ziua hai ca ma descurc dar noaptea ii teroare ,iar solutia am gasit-o pe un raft in real , este o lampa de citit harti ,asta imi lumineaza calea si nici nu are o lumina deranjanta .Asta e ,cei care au proiectat bordul erau ori nefumatori sau fumau prin wc de s-au gandit macar la olita aia cu capac.......

Comment

• Da.
                  Si eu sunt, un fumator inrait, un pachet juma, doua, pe zi, in functie de starea emotionala si de spume.
                  Fumez si in masina, dar folosesc mai mult geamul decat scrumiera.

Comment

• Pai poti sa scrumezi pe geam (ca nu deranjezi pe nimeni) daca esti stangaci (ca mine) daca nu, e cam peste mana - mie mi-e nasol sa tin tigareta in mana dreapta.

PS: am zis ca in Logan NU voi fuma...Am zis doar.

Comment

• Cu geamul si turela trebuie avut mare grija,am ramas fara cel mai bun sacou din cauza geamului,s-o intors din cauza curentului si am simtit ca iau foc in spate........Sa nu fi fost de fata la perdaful primit din partea sotiei.............

Comment

• Pai stai linistit ca si eu am zis ca nu fumez in masina, da am ramas doar cu zisu.
                        Si de fumat, eu fumez si cu stanga si cu dreapta, la operatiunea asta sunt ambidextru si pana acum nu am dat scrum in masina.
                        Iar la datul scrumului pe geam trebuie sa lasi geamul jos cam un deget, maxim doo si apropii tigarea de geam in dreptul oglinzii, scrumul zboara singur afara, daca vrei sa dai scrumul sau sa arunci chistocul pe geam spre stalpul din mijloc, vezi ca poti provoca un incendiu, poate sa arda mocnit.
                        Last edited by xew; 8 July 2008, 14:13.

Comment

• Super cooool ))
                          Ma deranjeaza un pic dimineata cand ma bag in masina, se mai intampla seara chiar cand ajung acasa sa nu aerisesc bine si cam miroase...Mai un bradulet, mai un spray...

Oricum, ca fumator , e super misto sa fumezi in masina, o adulmeci mai bine, daca n-am tigari e nasoala de tot treaba )

Comment

• La drum lung fumez de sparg. Prin oras mai rar ca fac manevre multe si trebuie sa tin tigarea in gura. In scrumiera daca o las o recuperez greu.
                            Si eu sunt ambidextru la fumat dar la volan prefer stanga pentru ca dreapta o folosesc la schimbat vitezele.
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Deci noi fumam (ma rog, unii dintre noi) cam 1,4 litri de benzina/zi... )
                              Deci intr-o luna as putea baga lejer 40 de litri de benzina...Deci uite in ce mod ardem banii mai...Of, sunt dezamagit

Comment

• Da dar fumam Sanatos in litri !!!!!!!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google