Sunteti Fumatori?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sunt fumator semiinrait, dar am reusit un lucru bun: de cand mi-am luat kyss-ul, nu am fumat, nici eu nici sotia mea, in masina si iata ca din febr.2008 e ceva timp.Se pare ca se poate si fara dar poate pentru altii. Daca ma las,va anunt cu drag.
    Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
    Andreea Trifu

Comment

• ...Si daca vrei sa te lasi cu adevarat noi te sustinem ))
      Vreo doua-trei luni n-am fumat in masina, dupa care mi-am bagat picioarele.

Comment

• Eu am fumat mult in masina ... La inceput. Acum am renuntat, destul de usor. In schimb ii dau inainte cu TIC-TAC. Oricum, nu mi-am propus sa le las, doar sa fumez mai putin.
        GL-22-TOF

Comment

• Daca fuma si sotia ,apoi imi trebuia logan cabrio, ii suficient cu mine,oricum va mai trebui sa cumpar ceva braduleti ......
          http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

• De trei saptamani nu mai fumez. Motivul ??? Am aflat ca voi fi tatic. Ptr ca s-a lasat si sotia am zis sa ma las sa nu-i fac pofta !
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• ...Si eu tot cam de 3 sapt m-am lasat de fumat!
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• ...Nici eu nu m-am lasat 1 pachet pe zi in medie.(de vreo 15 ani)

Comment

• Vecineeeee, si tu brutuuuus......nu imi spune ca si tu astepti un copil O
                  @Joker....fff tareeee, felicitari, si sper sa reusiti sa va lasati de fumat, de fapt, avand in vedere motivul, sigur veti reusi!!

Last edited by gionik; 2 September 2008, 17:28.
                  sigpic

Comment

• Vecine copil n-astep, din fericire, de fumat m-am lasat datorita gripei de care sti...Mi-a creat o greata vis-a-vis de fumat, nu stiu de ce
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• M-am lasat de fumat in 23.07.2008 ... Mi se pare a fi o treaba chiar desteapta sa te lasi dupa 15ani de fumat (1 pachet la zi) ... Bine bah, drace!

Comment

• NU fumez. Imi face rau fumul de la tigari....Cu vointa se poate renunta la fumat.Cumnatul meu asa a reusit...
                        passion 1.5 DCi

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                          Vecine copil n-astep, din fericire, de fumat m-am lasat datorita gripei de care sti...Mi-a creat o greata vis-a-vis de fumat, nu stiu de ce
                          Fff tare, tot raul spre bine, daca reusesti sa te si tii si sa nu te reapuci.....Te-ai scos, devii un exemplu demn de urmat

sigpic

Comment

• As vrea si eu sa las in urma acest obicei,fumez aproape un pachet pe zi,mai putin in weekend si asta de multi ani. Nu tusesc si nu dau vreun semn de oboseala,inca...La volan fumez foarte rar,doar atunci cand sunt la limita extenuarii. Poate acum,odata cu restrangerea bugetului(rate...Si iar rate...)sa incep incet-incet abandonarea obiceiului nesanatos si costisitor.

Comment

• Sunt fumator.O singura data am reusit sa ma las cu ajutorul unor pastile Nicorette am incercat si cu plasture cu nicotina.

Comment

• Nu am fumat niciodata , nu fumez si nu voi fuma . Nu suport fumul de tigara . Iar daca tot suntem pe forum logan club.. Pot spune ca din prima zi cand am intrat in masina, am aruncat scrumiera pe geam
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google