Norbi89 prea mult, fa bine si redu , sti ce se zice"fumatul dauneaza grav sanatati"
Sunteti Fumatori?
Collapse
X
-
-
Dupa ce am fumat vreo 13000 de euro, am reusit sa ma las de 3 luni jumate. Cu putina vointa, cu Nicorrete si tigari medicinale.
Dragi fumatori, luati exemplul meu ca se poate!, si lasati-va de fumat ! Nici eu nu credeam ca voi reusi, dar va repet, cu putina vointa puteti renunta la tigari.
Comment
-
Am fumat 18 ani, in ultimul timp am fumat si un pachet jumate.
M-am lasat de un an si o luna. La inceput, prima saptamina m-am simtit foarte rau dar incet, incet mi-am revenit. Am folosit niste medicamente utilizate in S.U.A. Chanthix, nu stiu daca-i corect scris, se poate afla pe google. In prezent ma sint bine si ma deranjeaza fumul de tigara. Oricine se poate lasa de fumat daca in primul rind are ambitie.sigpic
VIATA ARE PRIORITATE
Comment
-
CRISX: dezvolta un pic treaba cu Nicorette sau cum ii spune la plasturele ala. Are efect? E bun de ceva...?
Un coleg de la lucru l-a incercat, nu mai simtea nevoia sa devoreze tigarile, dar tot nu s-a lasat...
PS: mai Norby, esti baiat tanar, las-o mai moale ))
Comment
-
Originally posted by Octavian___28 View PostCRISX: dezvolta un pic treaba cu Nicorette sau cum ii spune la plasturele ala. Are efect?
Am auzit, ulterior, ca in faza finala de lasare, te ajuta si plasturii.
Comment
Comment