Sunteti Fumatori?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Fumator

Fumez de cativa ani buni ,pana cum 5 ani un pachet i-mi ajungea 48 h iar acum am ajuns la 20-25 in 24h.I-mi tot propun sa renunt dar cand nustiu.

Comment

Fumez Ocazional si in situatii de stres desi nu ar trebuide lasat de tigari potii sa te lasi daca ai vointa, fara sa bagi tot felu de medicamnete in tine fara nici un efect zic eu... Daca vrei cu adevarat potii!!!

Comment

Din pacate fumez as vrea sa ma las dar nu stiu cum
        sigpic

Comment

Ba sa stii ca medicamentele alea au in ele nicotina...
          Nicotina ajuta la digestie, cand manci stomacu secreta o anumita cantit de nicotina, care la fumatori e data de tigareta. De aia dupa masa bagi o tigara...

Comment

Eu nu fumez.

Comment

Da! Din pacate...Cam 1 pachet pe zi...De lasat am tot zis: de maine, dar care maine nu stiu...

Comment

Fumez...Din 1997...20-30 tigari/zi

Comment

Fumez cam de prin cls a-8a.Cat pe zi depinde in ce stare sunt cateodata deloc cateodata 1 pachet.As vrea sa renunt la ele.

Comment

Da, din pacate!

Comment

Fumez cam 1 pachet pe zi. Ce naspa sunt tigarile alea subtiri daca nu esti atent le inghiti.
                      Pipa a fumat cineva(normala cu tutun)? Cum este?
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by D-FENS View Post
                        Doctorii nu recomanda renuntarea ditr-o data la tigari,ci treptat.Organismul se obisnuieste cu tutunul iar renuntarea dintr-o data e mai dificila.
                        Aici te contrazic. Cea mai buna metoda de a te lasa este dintr-o data. Daca organismul tau e deja dependent de nicotina, atunci vei utiliza si plasturi/guma mestecat.
                        PS: stiu asta sigur, pt ca sunt viitor doctor.
                        Sanatate. Si lasati-le ca sigur veti face BPOC, cardiomiopatie ischimica, hipertensiune arteriala, ateroscleroza sistemica, accident vascular ischemic, cancer ( de orice fel, in special pulmonar), fibroza pulmonara, si lista poate continua.
                        Cine mai are intrebari legate de sanatate, am deschis un thread special la discutii generale
                        Rog pe aceasta cale un moderator sa-l faca sticky.

Comment

Eu spun un NU categoric fumatului.

Comment

Este ca naiba. Tragi din ea ca din aia saracului si ai un gust in gura de vai si amar.

PS: eu cel mai mult fumez dimineata cand beau cafelele. De la ora 8 si pana acum spre exemplu (9 jumate) am bagat ~5 tigari parca..

Comment

Cum a spus cineva (Mark Twain parca): " Sa te lasi de fumat este foarte usor. Eu m-am lasat de vre-o 20 de ori".
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

@octavian: Stomacul nu secreta nici un fel de nicotina. Nicotina are alte efecte: stimuleaza corticosuprarenala, determina secretie de catecolamine, stimuleaza secretia gastrica ( deci ea stimuleaza, nu stomacul secreta nicotina, si nici vreo substanta asemanatoare), stimuleaza tranzitul intestinal ( de aceea iti vine sa te duci la toilet dupa ce fumezi, mai ales daca bei si cafea)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google