Sunteti Fumatori?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Octavian___28 View Post
    Este ca naiba. Tragi din ea ca din aia saracului si ai un gust in gura de vai si amar.

PS: eu cel mai mult fumez dimineata cand beau cafelele. De la ora 8 si pana acum spre exemplu (9 jumate) am bagat ~5 tigari parca..
    Eu dinmineata fumez putin,nush de ce,abia pot fuma. Dupa masa si Seara fumez mai mult
    sigpic

Comment

Inainte sa vad topicul mi-am aprins una... si beau si o cafea

Comment

Pe 17 iunie am 3 luni de cand nu mai fumez!!!!
        Am 22 de ani si fumam de la 12!!!!
        Deci e ceva.....

Comment

Am votat da! Desi nu sunt un fumator inrait, totusi fumez cam 2 pachete pe saptamana, incluzand si weekendul.

Comment

Eu nu am fumat si nici nu voi fuma, dar de guma tot nu ma pot lasa. Cam un pachet de guma imi ajunge 2-3 zile.
            sigpic
            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Fumez dar mai putin, 2 tigari la cefea dimineata imi ajung. Daca mai beau ceva peste zi, se inmultesc, dar totusi nu depasesc 8-10 tigari pe zi in orice situatie. Acum 6 ani am ajuns si la 3 pachete / zi. E o realizare ca m-am casatorit nu ?

Comment

Fumez in medie cam 3 sferturi de pachet pe zi ! Merg in continuare pe faza " ce, am dat atatia bani sa ma invat sa fumez si acum ..Sa ma las? "
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Fumez cam un pachet pe zi. Tot am amenintat ca ma las, dar a ramas la stadiul de intentie . In Logan inca nu am fumat, in masina veche da

Comment

Fumez un pachet la 3 zile deci nu ma incadrez la categoria "rai"Asta e o medie ca pot sa fumez si un pachet pe zi si un pachet pe saptamana, depinde de conjunctura!
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Da,1 pachet pe zi

Comment

NU si nici nu o sa ma apuc vreodata ... :P

Comment

NU MAI FUMEZ.
                          Am fumat din 1993 si pana acum 2 ani si 2 luni.
                          Fumam un pachet la 2 zile, acum imi platesc ratele la masina.
                          FACETI SI VOI LA FEL
                          "ZICETI NU FUMATULUI"
                          B 44 NWP

Comment

Fumez de 3 ani aproximativ, acu de un an jumate fumez cam 20 de tigari depinde daca sunt la lucru sau nu.Acu ca m-am apucat de slabit si manc tot mai putin se intampla sa fumez si mai mult.
                            Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                            Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

La 45 de ani ma las ,ca-i de-ajuns din 86, dar pe ceva trebuie sa pun marunti ,ai ce ciuda-mi cand le scumpesc ,le simt numai cand urc in fuga ,pana la etajul 4, dar cuplez in treapta inferioara si o duc cu pieptul, in rest nu tusesc , nu horcai si bag razbit un pachet juma in 24 de ore , probleme?
                              http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Eu nu fumez si nici n-am sa fumez niciodata!
                                Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google