Sunteti Fumatori?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dupa meciul de aseara cred ca o sa ma apuc si eu de fumat... Cum fac ei (majoritatea). Desi sunt "sportivi" nu prea au nici o treaba cu sportul practicat.
    It's nice to be important but it's more important to be nice!

Comment

O tigara iti ia 2 minute din viata
      o bere 5 minute
      o zi de munca 8 ore

Comment

Am fumat 10 ani,mai exact de la 12 ani ,iar acuma am 4 luni de cand nu am pus tigara in gura!!
        M-am lasat din propria initiativa dar a fost foarte greu de indurat si mai este in continuare!!!

Comment

Nu merita sa iti strici sanatatea si pe deasupra sa si dai banii sa o stricii ,si eu am fumat foarte putin, mai putin de juma de an INFLUENTAT de anturaj mai multe NU MERITA !!!!!!!!!!!!!

Comment

Am 11 luni da cind m-am lasat de fumat . In afara de faptul ca de cele 2 milioane pe luna bag benzina ma simt mult mai bine. Singura chestie nasoala din faza asta este ca mi-a crescut...Burta.

Comment

Wii...Eu m-am pot sa zic in sfarsit ca m-am lasat... Am aproape o luna de cand nu m-am mai atins de o tigara... sper sa rezist... Oricum e nevoie si de ajutor din partea celor apropiati...Altfel nu rezisti...

off topic : i'm back...
              Dacia Logan MCV 1.5 dC 85 CP
              sigpic

Comment

Daniberila::: Bravo!! Ai avut ambitie!!! Burta scade cu putina miscare!!!!
                Last edited by bluee; 1 July 2008, 16:56.

Comment

Nu am fumat niciodata........Credeti ca scrumiera loganului meu mai este virgina? Nu , din prima zi a probat-o nevasta-mea.Trebuie s-o suport , nu? Altfel nu mai vad bani pentru masina, echivalentul a un pachet de tigari pe zi.............

Comment

Problema E Ca Nu Am Timp De Miscare...o Data Cu Virsta, Desi Nu Ma Consider Batrin, Iti Scade Apetitul Pentru Miscare Si Devii Mai Comod.

Comment

• Azi din cauza dracilor provocati de iubita noastra firma RCS & RDS ( pe care sunt obligat sa o suport ) am fumat si eu o tigare ... Le-ar natia a draq de idioti ce sunt, fac contracte fara stirea clientului ... Transfer domnule ... Transfer.

Comment

• Cobit fiinde altii, dupa 3 luni m-am apucat iar de fumat...
                        Multa lume, putini oameni...

Comment

• Sus Ambitia Jos Fumatul!!!!!

Comment

• Cine poate ,cine nu mai da 30 de bani in plus.

Comment

• Mda...Pe langa faptul ca le-au scumpit, nasol e ca nici macar nu gasesti tigarile ce le vrei...Eu de exemplu mai bag cate-o tigara de-aia de zic toti ca-i "de paie" (adica super slaba) si nici de-aia nu gasesc tot timpul la birtul de la servici
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Da, in medie cam 10-14 tigari pe zi
                                Eu fumez mai mult cand nu am ce face. Daca sunt ocupat, mai uit de ele. Acum incerc sa nu mai fumez la volan. Si reusesc....
                                GL-22-TOF

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google