Sunteti Fumatori?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu trebuia!Sti cat e o scrumiera la dealer?
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Se gasesc la dezmembrari.
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Am 3 luni de cand am intrat in randul nefumatorilor.
        sigpic
        Play ManagerLeague

Comment

• Felicitari

Am o saptamana de cand ma prostesc cu o narghilea aproape in fiecare seara ... Asta ma face fumator ?

Comment

• Ma numesc gvf si sunt dependent de tigari.
            E mishto sa te lasi DEFINITIV de fumat... Am avut 7 ani cand nu am fumat. Cred ca pentru a te lasa, ideal e sa nu apelezi la plasturi, nicorette, etc. Important e sa te convingi ca tigarile iti fac rau. Din pacate eu am avut o experienta nasoala cu un avion lovit de trasnet si m-am reapucat de fumat.
            nu imi pot inchipui cum ar fi sa mergi la drum lung (cateva ore) fara sa fumezi. Chiar daca aproape toti producatorii ascund scrumiera prin locuri extrem de dificile. (ce mishto era scrumiera de la vechea D1300)

Comment

• Pai cand simti nevoie de o tigare bea ceva sau ia sticksuri ca sa ai ce sa rontai ... Iti ti mana si gura ocupata ... Stiu vro 4 - 5 cazuri care s-au lasat cu ajutorul sticksurilor de fumat ( ce-i drept mereu umblau cu pungile dupa ei ... Dar au reusit )

Comment

• Nu e asa usor...
                Iti trebuie motivatie si vointa(adica vointa e cheia).Daca vrei cu adevarat te poti lasa(dintr-o data si GATA).
                Parerea mea pentru cei doritori sa se lase de fumat,dorinta de a te lasa de fumat apare tocmai cand aprinzi tigarea si meditezi la "ce bine ar fi nefumator"tragand din tigare.
                In momentul cand iar ajungi la concluzia ca trebuie sa te lasi(si nu ai tigare aprinsa)sigur vei aprinde una in urmatoarele 10 min.
                Deci in principiu e usor sa te lasi ...Eu m-am lasat(de fumat) de cel putin 30 de ori pana acumdar am invatat si alt lucru sa ma reapuc.Acu' tre' sa ma las de 2 lucruri nu numai de unu.

Comment

• Originally posted by viorelu View Post
                  Nu e asa usor...
                  Iti trebuie motivatie si vointa(adica vointa e cheia).Daca vrei cu adevarat te poti lasa(dintr-o data si GATA).
                  Parerea mea pentru cei doritori sa se lase de fumat,dorinta de a te lasa de fumat apare tocmai cand aprinzi tigarea si meditezi la "ce bine ar fi nefumator"tragand din tigare.
                  In momentul cand iar ajungi la concluzia ca trebuie sa te lasi(si nu ai tigare aprinsa)sigur vei aprinde una in urmatoarele 10 min.
                  Deci in principiu e usor sa te lasi ...Eu m-am lasat(de fumat) de cel putin 30 de ori pana acumdar am invatat si alt lucru sa ma reapuc.Acu' tre' sa ma las de 2 lucruri nu numai de unu.
                  In principiu ai dreptate! Eu am am renuntat la fumat de aproape 3 luni de zile. Asta s-a intimplat dupa 20 de ani de fumat, nu mai mult de 1 pachet pe zi. Si am facut-o dintr-o data, fara sa ma gindesc prea mult. Pur si simplu intr-o zi de 1 iulie am spus STOP. A fost cumplit! Nu am folosit nimic sa ma ajute in afara de vointa. Acum pot sa spun un lucru ca e o prostie fumatul din toate punctele de vedere: sanatate afectata posibil si a altora, bani arsi etc. Un lucru e sigur pentru mine: indiferent ce se intimpla nu exista motiv suficient de puternic pentru cineva care s-a lasat de fumat sa o ia de la capat!!! Cel putin NU pentru mine!!!

Comment

• ...De astazi o dau cu vointa...Simt ca reusesc

Comment

• Tutunul dauneaza grav sanatatii!
                      KissFM 1.4 mpi

Comment

• Am fumat si eu dar m-am lasat de aproape 6 luni si inca foarte usor! Am zi sca le las si asta a fost tot....
                        sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Tigara-n gand

Uneori ma lupt cu gandul
                          Alterori mai dau cu stangul
                          O tigara si-o cafea
                          Asta e placerea mea.
                          Ma gandesc, iar ma gandesc
                          Si din gand nu ma opresc
                          Ganduri multe, fapte putine...
                          O tigara ar face bine.
                          Iti cutremura plamanii
                          Atunci cand o tragi in tine
                          Dar in gandul tau adanc
                          “Doamne ce bine ma simt”
                          Oftand, oftand, oftand, oftand…
                          Un singur lucru ai in gand:
                          O tigara si-o cafea
                          Poti sa treci de ziua grea
                          Zi de zi eu ma gandesc
                          Tigara sa o opresc
                          Dar cat stau si ma gandesc
                          O tigara iar fumez.
                          Bei o gura de cafea,
                          Te gandesti ca viata-i grea
                          Mergand ,mergand
                          Pe un drum fumegand
                          Plin de ceata si de fum
                          Impiedicandu-te de scrum
                          Stai o clipa, te gandesti
                          Apoi vrei sa te opresti.
                          Ce naiba s-a intamplat?
                          De tigari m-am lasat…
                          Nu e fum si nu e scrum…
                          In mormant eu am sosit
                          Am tot stat si m-am gandit
                          Viata scurta am trait.

Comment

• Eu de maine (fiind 01) imi propun sa renunt la fumat...Urati-mi succes

Comment

• Succes. Dar e greu sa te lasi deodata de fumat. Eu nu fumez. Am incercat si nu pot. Mi se opreste in gat fumul si ma inec.

succes celor care vor sa se lase de fumat!
                              sigpic

Comment

• Ehehe, ce bine aluneca fumul pe gat la fumatori.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google