Eu nu mai fumez de mai bine de 2 luni...Si nici nu mai simt nevoia...Deci pot spune oficial ca NU MAI FUMEZ!
Sunteti Fumatori?
Collapse
X
-
Eu de 3 zile nu mai fumez. Nu stiu daca e de laudat chestia asta, dar as mentiona ca, ca efect secundar, mai dau rateuri cu bibilica si parca as manca mai mult. Din discutii cu diferite persoane, foamea apare la inceput si trebuie stapanita, altfel vin cateva kilograme in plus. Care cica si alea ar disparea dupa cateva luni. Naiba stie, ideea e ca nu mai fumez si nici nu mai intentionez. Deocamdata merge...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by Daniel 67 View PostIn principiu ai dreptate! Eu am am renuntat la fumat de aproape 3 luni de zile. Asta s-a intimplat dupa 20 de ani de fumat, nu mai mult de 1 pachet pe zi. Si am facut-o dintr-o data, fara sa ma gindesc prea mult. Pur si simplu intr-o zi de 1 iulie am spus STOP. A fost cumplit! Nu am folosit nimic sa ma ajute in afara de vointa. Acum pot sa spun un lucru ca e o prostie fumatul din toate punctele de vedere: sanatate afectata posibil si a altora, bani arsi etc. Un lucru e sigur pentru mine: indiferent ce se intimpla nu exista motiv suficient de puternic pentru cineva care s-a lasat de fumat sa o ia de la capat!!! Cel putin NU pentru mine!!!
apropo, nu fumez
Comment
-
Eu de 3 saptamani am renuntat la un pachet pe zi. Acum fumez o tigara dimineata la cafea si inca una pana seara. Pentru mine e chiar o realizare. Astept ziua cand o sa pot sa nu mai fumez deloc. Pana la urma urmei e vorba de vointa.
P.S. Inca nu stiu ce optiune sa votez.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by csebalyn View PostEu de 3 zile nu mai fumez. Nu stiu daca e de laudat chestia asta, dar as mentiona ca, ca efect secundar, mai dau rateuri cu bibilica si parca as manca mai mult. Din discutii cu diferite persoane, foamea apare la inceput si trebuie stapanita, altfel vin cateva kilograme in plus. Care cica si alea ar disparea dupa cateva luni. Naiba stie, ideea e ca nu mai fumez si nici nu mai intentionez. Deocamdata merge...No, apoi blana
Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste
Comment
-
Am fost in oras prin birturi cu fumegatori si nu am simtit nevoia. Un pachet de acasa l-am aruncat, altul de la birou l-am facut cadou...Brichetele la fel. Ma pis pe ele tigari...Nu mai fumez. Mai bine mananc o shaworma decat sa bag o tigara...
PS: iesi la moasa-ta, ca ai asupritoarea acasa si mai pupi tu **** petroaleLast edited by Seba; 31 October 2008, 17:34.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
-
Nu pot suporta fumul de tutun,daca exista alergie la tutun,eu am asa ceva,daca nu,antitabac ma cheama.Nu pot pricepe ce placere e aia sa **** fum innecacios dintr-o chestie care genereaza si ticuri nervoase.Ii vad pe fumatori la servici,daca nu fumeaza in autobuz,cand coboara isi cauta disperati tigarile sa traga un fum .Fratilor,reveniti-va,mai bine faceti-va o placere,mergeti la un spectacol,mancati o friptana,plecati in concediu de banii aia,daca de sanatatea voastra si a familiilor voastre nu va pasa.Dar lasati-le.
Comment
Comment