Sunteti Fumatori?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu sunt fumator si nu prea suport fumu de tigare !

Comment

• De 10 ani fumez si de jumatate de an simt ca nu mai respir bine si tot fumez. Deci? Fumez mult!!!

Cam multe Z-uri. Nu crezi?
      Last edited by darksid3; 29 December 2008, 20:58.

Comment

• nu fumez, dar nici nu ma deranjeaza fumul de tigara.
        MiNnRuZ

Comment

• Originally posted by viorelu View Post
          Pana la 1 ianuarie nu ar strica sa ma antrenez...mai rau e ca atunci cand citesc discutii pe tema asta imi vine pofta de o tigare
          cumpara-ti trabucuri de ciocolata si cand iti vine pofta de o tigara rontai vreo 2 si gata.
          sigpic
          Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Am fumat 7 ani iar de 1 an si jumatate m-am lăsat. Voința e mai presus de tot.

Comment

• Si yo am fumat 7 ani si m-am lasat in Mai anu asta definitiv dupa mai multe incercari ce au durat nu mai mult de 3 luni dar de data asta vointa a invins
              Lasa-ti tigarile k se vede si la portofel lipsa lor!

Comment

• Nu am fumat niciodata.
                Foarte interesant poll-ul. Cu doar 13 voturi ne-au luat fumatorii.
                LOGAN ABS+ 1,5 dCI/70 CP (12.2007)
                CITROEN C1 1,0/68 CP (03.2010)

Comment

• Eu unul nu sunt fumator si nu suport fumu de tigara cu toate ca aproape toti prieteni mei fumeaza dar cand merg cu mine cu masina nu i lassa fumeze in masina dar trebuie sa ma obisnuiesc ca in aproape orice local de te duci trebuie sa tai fumu cu cutitu dar acuma situatia sper sa se schimbe de anul asta.

Comment

• fumez de 12 ani, 1 pachet pe zi, peste tot pe unde apuc. acum de sarbatori sa zicem ca n-am facut exces doar de mancare si bautura .

si daca tot suntem pe forumul de loganuri, cum va impacati cu scrumiera din dotare? mie mi se pare foarte prost conceputa. tigara pica in scrumiera, daca e jumatate fumata n-o mai scoti, te incurca schimbatorul care-i chiar in fata scrumierei, e foarte greu sa o folosesti. o fi vreo manevra a renault sa ne provoace sa renuntam la tutun?

situatia-i cu atat mai tampita cu cat tipu ala de scrumiera vine si pe alte masini de la renault [megane, etc], deci nu poti sa fi carcotas si sa zici ca "deh, e logan, ce ti-ai imaginat?".

so? pareri?

La multi ani!

Comment

• @bro- Ideea e sa nu fumezi in masina, nu te-ai prins?! Scrumiera e de hoha, sa tii bonurile de benzina sau maruntisul in ea! Personal (inca) nu m-am lasat de fumat, desi afecteaza rau buzunarul, cum zicea si Pacoste, dar nu fumez in masina. Opresc undeva pe dreapta 5 minute si bag o tigara la aer curat!
                      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• io nu pot sa nu fumez in masina. pai daca stau in masina 30 de minute legate si inaintez cu viteza melcului impuscat in picior, n-am unde sa opresc. si sa scrumez pe geam n-o fac, e la fel de deranjant ca si daca ai arunca un gunoi afara. deci scrumiera imi trebuie. poate pun mana pe un fierastrau si-i montez o scrumiera-n bord de pe daciuta 1310 ce-o aveam inainte

Comment

• Nefumator... incerc sa ma feresc pe cat posibil de fumul celorlalti, desi nesimtirea unora te invinge (pe strada, in lift, in maxi-taxi, in club nu mai zic). La soferii fumatori ma zgarie pe creier cand vad ca arunca mucu` pe geam sau pachetul gol.
                          Oricum, consider tigara o prostie, e ca si cand ai mesteca guma, numai ca miroase urat, dauneaza, si cica ofera "impresie artistica"... la naiba`n puii mei !
                          :inlove:

Comment

• M-am lasat de aproximativ 4 luni . Bateam spre 30-40 tigari pe zi . N-am mai vrut sa fumez . A fost groaznic in prima saptamana. Motivatia financiara a fost una dintre cauzele pentru care m-am lasat.

Comment

• Cica nefumator de ieri...si de acum incolo...sper

Comment

• Ieri am 9 luni de cand m-am lasat. Tre' sa nasc ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google