Sunteti Fumatori?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Peste 90% din fumatori spun ca se vor lasa de fumat.
    Si eu am acest gand cand ma culc, dar dispare dimineata cand iau prima gura de cafea...nici macar nu-mi mai aduc aminte de el.

Comment

• Ca bine zici...exact la fel patesc si eu...ca majoritatea fumatorilor dealtfel...cred

Comment

• Asa faceam si eu,dar pina la urma am reusit.Am invins acest VICIU,care dupa parerea mea e OBISNUINTA.Asa ca renuntati acum si nu maine.

Numai bine,si..........lasati-va acum,nu maine.
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

• Din pacate nu e numai obisnuinta, e un mod de viata , e ceva prin care daca renunti e obligatoriu sa compensezi cu ceva si daca n-ai cu ce e cam nasol (fumatorii inraiti stiu ce vorbesc).
          NU tigarilor! (spune un fumator care baga un pachet/zi, daca mai iese la o bere, trece lejer de pachet )
          Last edited by Octavian; 24 March 2009, 21:29.

Comment

• Tavi,daca tu crezi ca nu eram un fumator inrait la 2 pachete pe zi........as fi fost in stare sa stau nemancat pt. a avea tigari in buzunar(nu-mi plac cei care cer tigari,in mod repetat).
            Dar din moment ce nu mai fumez,pot spune ca sa schimbat ceva in bine.
            Numai bine.
            Un Logan----YNG-----
            Numai bine.

Comment

• si eu am avut o oarecare tantativa dar m-am lasat repede...singurul lucru care-l mai fumez destul de rar cu anumite ocazii este narghileaua

Comment

• Luna asta am facut fix 1 an de cand m-am lasat de fumat. In peste 20 de ani de fumat cate 1 pachet pe zi, am cheltuit echivalentul unui Logan si mi-am inegrit plamanii aiurea. Cu ajutatoare ( guma Nicorete si 1 pachet de tigari medicinale) dar in primul rand cu constientizarea cat de antinatural e sa inhalezi fum si nu oxigen, va puteti lasa de fumat, asa cum am reusit eu. Nici eu nu credeam ca e posibil sa beau cafeaua de dimineata fara sa aprind tigara.E mai plictisitor acum, recunosc, dar e foarte, foarte posibil !

Comment

• am fost 15 ani acu am luat o pauza de 12 ani
                  nu-i prost cine cere ,e prost ala care da!

Comment

• pana la urma...felicitari pentru cei carora au reusit sa se lase...ca majoritatea fumatorilor zic ca se pot lasa oricand dar niciunu' nu reuseste

Comment

• Ba reusim. Eu m-am lasat de nenumarate ori .
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• da, cum sa nu. esti singurul de la intalniri care fumeaza
                        sigpic

Comment

• Organizatorii de intalniri fumeaza in zona noastra .
                          Si iuli fumeaza
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• nu e singurul bogdan. si eu si sotia fumam - si la intalniri.

de lasat m-am lasat, dar ma ingrasam si m-am apucat iar.
                            sigpic

Comment

• Eu am fost fumator dar m-am lasat.cu greu dar am pus la o parte tigara.Asta a fost de 2 ani.dar mai este si astazi cand simt nevoia de o tigara.deci nu-i usor.

Comment

• am fumat 4 ani si ma lasesem de fumat pentru 6 luni...nu a fost deloc greu mai ales ca am fost ajutat de catre cineva
                                dar acum m'am reapucat:| probleme....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google