If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Peste 90% din fumatori spun ca se vor lasa de fumat.
Si eu am acest gand cand ma culc, dar dispare dimineata cand iau prima gura de cafea...nici macar nu-mi mai aduc aminte de el.
Din pacate nu e numai obisnuinta, e un mod de viata , e ceva prin care daca renunti e obligatoriu sa compensezi cu ceva si daca n-ai cu ce e cam nasol (fumatorii inraiti stiu ce vorbesc). NU tigarilor! (spune un fumator care baga un pachet/zi, daca mai iese la o bere, trece lejer de pachet )
Tavi,daca tu crezi ca nu eram un fumator inrait la 2 pachete pe zi........as fi fost in stare sa stau nemancat pt. a avea tigari in buzunar(nu-mi plac cei care cer tigari,in mod repetat).
Dar din moment ce nu mai fumez,pot spune ca sa schimbat ceva in bine.
Numai bine.
Luna asta am facut fix 1 an de cand m-am lasat de fumat. In peste 20 de ani de fumat cate 1 pachet pe zi, am cheltuit echivalentul unui Logan si mi-am inegrit plamanii aiurea. Cu ajutatoare ( guma Nicorete si 1 pachet de tigari medicinale) dar in primul rand cu constientizarea cat de antinatural e sa inhalezi fum si nu oxigen, va puteti lasa de fumat, asa cum am reusit eu. Nici eu nu credeam ca e posibil sa beau cafeaua de dimineata fara sa aprind tigara.E mai plictisitor acum, recunosc, dar e foarte, foarte posibil !
Eu am fost fumator dar m-am lasat.cu greu dar am pus la o parte tigara.Asta a fost de 2 ani.dar mai este si astazi cand simt nevoia de o tigara.deci nu-i usor.
am fumat 4 ani si ma lasesem de fumat pentru 6 luni...nu a fost deloc greu mai ales ca am fost ajutat de catre cineva
dar acum m'am reapucat:| probleme....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment