Cum a facut octavian calculul, faceti si voi, restul si sa vedeti cate va puteti lua de banii aruncati pe tigari. Daca nu stiti ce sa faceti cu banii care ii dati pe tigari, la puteti da foc. Tot e mai bine decat sa ii dati pe tigari.
Sunteti Fumatori?
Collapse
X
-
Am fumat vreo 20 de ani, fumam peste un pachet pe zi, pana in doua. De 5 ani incoace m-am lasat. Acum nu mai suport fumul de tigara - si nu sunt fite, daca trece cineva pe strada la 10 pasi distanta cu tigara ma deranjeaza fumul. De simtit, m-am simtit mult mai bine inca din primele luni, dar diferenta mare am simtit-o pe deplin abia dupa vreo trei ani! Nu as fi crezut (si nici nu prea voiam sa cred) ce diferenta mare poate fi, cat de mult rau poate sa iti faca fumatul si ce bine te simti fara.
Cand m-am lasat, am avut tot timpul la mine si tigari, si bricheta, dar m-am abtinut treptat. Fumam din ce in ce mai rar. Ultimele 10 pachete le-am fumat in vreo jumatate de an; dupa ce am terminat si cartusul asta, am mai cumparat unul, dupa care mi-am dat seama ca de fapt de la o vreme mi se tot intampla sa uit bricheta sau tigarile acasa si nu le simteam lipsa. Asa ca nu m-am atins de el - l-am dat mai demult. Am incercat si Nicorette din ala - asa o scarbosenie rar ti-e dat sa gusti, imi venea sa vars si mi se facea rau, le-am aruncat urgent.
Lasati-va - e greu, dar merita!
Comment
-
Rispect pt voi cei care ati renuntat la otrava. Va sustin pana la capat.
Daca s-ar lasa si ''jumatatea'' ar fi minunat, s-ar aduna intr-un an cam 45-50 de milioane (35 mil lejer numai de la mine).
Ce concediu frumos sau ce multe alte chestii se pot face cu banutii astia
PS: si cel mai nasol e sa si fumezi in masina, vad la mine - se baga un miros de ''bagau'' , de hoit ca nu-l mai scoti nici dupa trei spalari interioare (mai ales cand e vreme umeda, moama ce imputit e aeru in masina..).
Care ati reusit sa va lasati, mai postati aici ca tot mai tare am imboldu de a ma lasa de ele (chiar si cei care au postat, mai scrieti... )) clar ca sunt lipsit total de vointa).
Comment
-
eu fumez de vreo 10-11 ani; de o saptamana si ceva nu am mai fumat nimici o tigara ...poate ati auzit ..dar daca nu, va pot recomanda o carte ...care sincer pe mine ma ajuta.(In sfarsit nefumator - Allen Carr) cei care VOR sa se lase de fumat ....eu zic sa incercati sa eliminati prejudecatile, si sa ganditi liber !. daca nu o gasiti da-ti pm
PS:Imi cer scuze daca se interpreteaza ca am facut publicitate prin numele cartii ....dar la cata lume moare de cancer de plamai eu zic ca merita popularizata metoda..mult mai mult decat celelatle metode, care... in continuare te alimenteaza cu acet drog NICOTINA acele pastile sau gume ...care nu fac decat sa te convinga ca nu te poti lasa de fumat ....si te reapuci din nou...
Comment
-
dupa 8 ani de fumat m-am lasat brusc intr-o dimineata ! nevasta-mea a ramas insarcinata, a renuntat la tigari si din respect ptr ea si bebel m-am lasat si eu ( nu de alta dar ii faceam pofta ) Acum, am 11 luni de cand nu mai fumez si ma simt f bine
Consider ca trebuie sa ai vointa si nimic altceva !primele 2 sapt sunt mai grele !sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
am fumat de la 15 ani....m-am lasat de aproape un an.. e ok..dar inca cand fumeaza cineva langa mine imi place sa trag un fum...pe nari...
e foarte simplu sa tye lasi de fumat..trebuie doar sa nu iti aprinizi urmatoarea tigara...
Eu am reusit sa ma las ptr ca mi-am propus sa nu imi mai aprind vreuna..ptr ca stiu si am mai patit-o..daca imi aprind o tigara, ma voi reapuca de fumat..asa ca..e simplu...nu mai aprind nici una..
sincer.. 2-3 zile e groaznic dupa ce te lasi...si acum dupa aproape un an..mai visez ca fumez...desi in cursu zilei chiar nu am pofte de fumat..de cand fumeaza cineva langa mine ..nu ma deranjeaza deloc..Nu vreau sa ma mai apuc vreodata...e minciuna ca te simti mai bine ,ca obosesti mai greu,...dar.. ma simt mai sanatos..de cand m-am lasat.. nu am mai racit deloc..numai mici tentative...inainte raceam macar de 3 ori pe anUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment