Sunteti Fumatori?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by NPoWer View Post
    @Octavian___30 si acu un an ziceai ca te lasi ... ) vezi in postu de la pag 1 ...

............................
    De vreo 3-4 ani eu ma tot las de fumat....

Comment

• Tutunul dauneaza grav sanatatii.

Dupa o perioada de 9 zile de cand nu mai fumez totul e ok , culmea e ca in prima saptamana nu am avut nicio problema ,apoi au mai aparut aceste fenomene dar aman de fiecare data .Pana acum am adunat suma de 59 lei alocata tigarilor. Succes celor care s-au hotarat sa spuna STOP tutunului.

Comment

• Salut.Eu pe data de 10 iunie 2009 fac exact 3 ani de cind nu mai fumez.Si sincer nu as mai baga tigara in gura,nu stiu cum de am fumat atitia ani,de la 14 ani am inceput sa fumez mai cursiv.Asa prima tigara am fumat-o la 5-6 ani.
        Numai bine si............renuntati acum ca mai tarziu nu mai are rost.
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

• eu fumez doar daca e de buna-calitate... la tutun nu ma incurc
          sigpic

Comment

• Cam un pachet pe zi

Comment

• Originally posted by sinx View Post
              eu fumez doar daca e de buna-calitate... La tutun nu ma incurc
              just do it !! )

Comment

• Foarte tare @OCTAVIAN_30 asa este la inceput vrei da nu poti.Am funat de la 16 ani acum am 34 si de anul trecut din 12.02.2008 nu am mai atins nici o tigare.Am folosit plasturii care tot fac reclama la tv si cu putina vointa am reusit.Este o diferenta pe care o simti dupa 2-3 saptamani de cand renunti la ele.Aviz celor care vor sa se lase de fumat:nu exista ideea sa le raresti ca vrei sa fumezi din ce in ce mai putin EXCLUS TE LASI DE FUMAT DINTR-O DATA SPUI GATA SI ITI IMPUI SA NU TE MAI ATINGI DE ELE.Nu neg ca mai ma gandesc cate o data la ele dar imi revin cand vad unele schimbari in bine la mine.Bafta celor care vor...NUMAI DACA VREI TREBUIE SA REUSESTI

Comment

• Fumez...inca...

Comment

• Am renuntat si eu la fumat !!! ma bucur nespus ca am reusit sa ma las

Comment

• Care imi da si mie "reteta magica" de lasat de fumat? Ca am reusit sa le mai reduc, dar in fiecare seara spun ca de maine gata si primul lucru dimineata e sa aprind tigara ....

Comment

• Acum am redus la un pachet in 2 zile, in curind trec la 4 zile si tot asa o sa renunt la ele definitiv ( sper ). Giditi-va ce valoare au tigarile fumate intr-o luna.

Comment

• nsa postul 270...la mine a mers am imedeat un an
                          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• eu m-am lasat dupa ce am fumat din clasa a 9-a. m-am lasat pur si simplu. intr-o zi nu am mai fumat. am simtit lipsa vreo saptamana, apoi nu mi-a mai pasat. prefer cu banii economisiti sa iau benzina si sa merg la munte sau in locuri cu aer curat si sa ma relaxez, sa imi curat plamanii. totul tine de vointa.
                            sigpic

Comment

• La 1 iulie sărbătoresc 1 an de zile fără ţigări! Efectele: m-am îngrăşat 14 kg dar un lucru este sigur mă simt mult mai bine decât atunci când fumam! Pentru cei care vor să se lase de fumat mult succes şi multă ambiţie le doresc!!! Pentru ceilalţi gândiţi-vă ce aţi putea face cu banii economisiţi într-un an de zile, sănătatea n-o mai punem la socoteală deşi este lucrul cel mai important!!!

Comment

• Nu fumez si nu suport nici fumul de tigara.
                                Pe motivul asta mi-am parasit si fosta prietena. Ea fiind fumatoare cand ne-am cuplat s.a lasat de fumat ,dupa 10 luni a inceput sa fumeze iar... Asa ca a trebuit sa o las...
                                Prefer sa dau o tura de parc.
                                Guns don't kill people, people kill people.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google