Sunteti Fumatori?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu fumez
    Si sunt bucuros pentru ca nici nu ma tenteaza

Comment

• mamamia am ajuns la 2 pachete pe zi! e greu serios.
      sigpic #

Comment

• De 2 luni m-am lasat de fumat si nu pot sa zic ca simt o mare diferenta exceptand banii pe care i-am economisit si hainele care nu mai duhnesc a tutun.in rest parca e la fel
        Glory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!

Comment

• nu sunt fumator si nici nu vreau sa fiu.nu suport fumul de tigara.pentru cei care fumati...faceti un calcul,pe luna,cati bani ati economisii.ati putea sa va faceti ceva cu banii aia pentru masina
          Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

• pt masina economisesc de la mancare,de fumat nu pot sa ma las deocamdata.
            sigpic #

Comment

• Vad ca procentul de fumatori domina aici, din puctul meu de vedere mi-ar place ca pretul unui pachet de tigari sa fie de 10 euro in felul asta vor renunta multi la fumat.

Comment

• Din partea mea sa faca pretul unui pachet de tigari cat cel al unei remapari. Nu fumez.
                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Bine ca sunteti voi destepti.
                  sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Originally posted by aleXpeed View Post
                    Din partea mea sa faca pretul unui pachet de tigari cat cel al unei remapari. Nu fumez.
                    Pai eu de ce crezi ca am zis asa nici eu nu fumez dar cine sa apucat de viciul asta greu mai scapa de el,creeaza dependenta.

Comment

• m-am lasat de fumat acum 6 ani - se simte diferenta din toate punctele de vedere.Am fost la turci si mi-am cumparat o narghilea din care mai trag cu prietenii la o chermeza.

SMOKING KILLS
                      sigpic
                      TM 01 DEO

Comment

• Originally posted by SUPERCAR View Post
                        Pai eu de ce crezi ca am zis asa nici eu nu fumez dar cine sa apucat de viciul asta greu mai scapa de el,creeaza dependenta.
                        eee...creeaza dar nu foarte multa,putin mai multa ca la drogurile de mare risc.Nicotina in sine e mai periculoasa pana la mortala fata de orice drog.Cantitatea de nicotina foarte mica(in comparatie cu drogurile) din tigarete si modul cel mai rapid de a disparea din sange/organism o face sa fie atat de aparent nenociva...

Comment

• Nu am fumat, nu fumez si nici nu o sa fumez vreodata. Sincer nici nu ii inteleg pe fumatori, dai o gramada de bani, iti distrugi sanatatea, mirosi ca naiba si ii deranjezi si pe cei din jur. Toate astea pentru... ? Fix nimic, chiar nu e niciun avantaj, beneficiu din fumat, sincer nu inteleg ce ii motiveaza sa continue si sa nu se lase, ramane o enigma. Chestia ca nu pot sa ma las de fumat nu tine, sunt multe persoane care s-au lasat brusc si nu au murit, au avut vointa. Sa presupunem ca ai fi luat undeva ostatic si evident nu ai avea tigari. Ce ai face ? Evident, nu ai fuma si sigur nu ai muri => deci se poate.

Numai bine si lasati-va de "sportul" asta .
                          '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• am 2 ani si 7 luni de cand m-am lasat,de cand a ramas sotia gravida,vedeti ce inseamna si un copil:nervi in plus si bani in minus

sigpic

Comment

• Nu fumez... sunt impotriva fumatului.
                              http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI

Comment

• nu fumezi si sper sa nu am motive in viata sa ma apuc sa fac acest lucru
                                mai ales la cat a ajuns pretul unui pachet...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google