Curat ghinion cu armata pe vremea Regretatului Odios...Ce sa mai zic de cei care au fost carne de tun pe vremea "Revolutiei"
Ati Satisfacut Stagiul Militar?
Collapse
X
-
Cum sa vreti, mai, sa mergeti voluntari in armata (unii)? Atata timp pierdut, bani tocati aiurea si nervi...Armata e cea mai mare prostie care am facut-o. Atata imbecilitate, incompetenta, pupincurism si frecusuri n-am vazut in nici o firma pe unde-am lucrat.
si n-a fost infanterie la caracal, a fost scoala ofiteri transmisiuni de la sibiu. In afara de cateva cadre de nota 20, restul au fost o gramada de alcoolici, frustrati si ce-am zis cateva randuri mai sus. Apropo, cat am facut stagiul la craiova, la unitatea de instructie, dezamagirea a fost si mai mare.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Aia nu era armata...Practic un an de zile sau 6 luni pierdute fara folos, sa nu mai mentionez stresul, prostia de acolo si realele probleme de natura psihica ca altfel nu pot sa le numesc!Am vazut ce inseamna armata 4 luni de zile dar am scapat dupa la Comisariat, 8 luni de zile civil, program de lucru de la 7 la 15 de luni pana vineri, adica exact ca un servici pentru mine si am avut si ocazia sa lucrez numai cu ofiteri, adica oameni adevarati!Oricum...Acum e prea tarziu sa ne mai para rau ca am facut armata (cei care au facut-o), bine ca a trecut si mai bine e ca cei mai tinerei nu au ocazia une exepriente mai mult decat ciudate!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Am satisfacut stagiul militar in perioada 1997-1998 la "iepurasi de camp cu misiuni speciale" (Jandarmerie). Dupa perioada de instructie, 4 luni, am ajuns la urmatoarea concluzie: unde se termina logica incepe armata.Give a man a knife and he will survive give a man an axe and he will be a king
Comment
Comment