Eu am facut la Garda Nationala la "Ceremoniale si onoruri militare" intre oct. 2000-2001. A fost foarte greu dar as alege-o din nou fara nici o ezitare. A fost foarte frumos si sunt mandru ca am efectuat stagiul militar acolo.
Ati Satisfacut Stagiul Militar?
Collapse
X
-
Originally posted by tyger_eye04 View PostEu am facut la Garda Nationala la "Ceremoniale si onoruri militare" intre oct. 2000-2001. A fost foarte greu dar as alege-o din nou fara nici o ezitare. A fost foarte frumos si sunt mandru ca am efectuat stagiul militar acolo.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Eu am dat spaga k sa ma ia in armata
era nevoie pentru un job sa am stagiul militar....Intre timp am renuntat la acel job
um1109 chisoda infanterist......6 luni de ralaxare dormit prin magazii......Jucat darts.....
Originally posted by csebalyn View PostCum sa vreti, mai, sa mergeti voluntari in armata (unii)? Atata timp pierdut, bani tocati aiurea si nervi...Armata e cea mai mare prostie care am facut-o. Atata imbecilitate, incompetenta, pupincurism si frecusuri n-am vazut in nici o firma pe unde-am lucrat.
si n-a fost infanterie la caracal, a fost scoala ofiteri transmisiuni de la sibiu. In afara de cateva cadre de nota 20, restul au fost o gramada de alcoolici, frustrati si ce-am zis cateva randuri mai sus. Apropo, cat am facut stagiul la craiova, la unitatea de instructie, dezamagirea a fost si mai mare.
Originally posted by D-FENS View PostCe ai invatat acolo?Nu toti au nimerit bine ca sa-i duca dorul apoi.
imi pare rau ca ai dat la sapa in armata ai avut ghinion un var mai indepartat a fost dus la canal pe post de sofer pe basculanta venea la 2 saptamani acasa la tm cu avionul la cati bani facea din vanzare de motorina........am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
Comment
-
Eu am facut-o la Garda Nationala si pot sa spun ca eu m-am cerut acolo. A fost greu tre sa recunosc, dar si foarte placut. Oridine si disciplina, cam asta am invatat acolo si imi este de folos acum. Am fost la Ceremoniale si onoruri militare si am avut ocazia sa dau onorul militar la oameni importanti. A fost o perioada frumoasa si desi atunci cand am terminat armata am zis ca nu vreau sa mai am de a face cu ea, iaca acum au trecut 6 ani jumate de cand sunt in cadrul ei.
@D-FENS: primul ciclu l-am facut in aceleasi baraci de langa stadionul Ghencea.Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati
Comment
Comment