Auto & Tuning Show Oradea 2008 06 27-29 Pic Parcare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Auto & Tuning Show Oradea 2008 06 27-29 Pic Parcare

În perioada de 27,28,29 iunie 2008 va avea loc evenimentul "Auto & Tuning Show Oradea 2008" in parcarea Pic Oradea pe o suprafata de 9000 m.

Atractii in cadrul evenimentului :

-Street Faigter Show cu un invitat special din Ungaria, Gergely Sandor.
    -Drift demo & Burnout show cu cel mai bun din domeniu, Staici Florin pilot CNR,
    -Dbdrag concurs de sunet
    -Concurs de indemânare pe o pista special amenajat cu obstacole,
    -Pimp My Ride prezentarea Taxi by London
    -Scena va fi un American Truck by M'N'C program continuu pe perioada expozitiei, cu DJ, Formaţii LIVE, Mc, Concursuri cu premii....
    -Spatiu special amenajat pt. Copii cu program special pt copii: Jocuri, Concursuri, Teatru de papusi....

Promovarea evenimentului: Kiss Fm, Magyc Fm, National Fm, Favorit Fm, Revistele 24 Fun & Quanti, Revista Pic , Afise A3, Pliante. Web. 4 tuning, *****.....

Intrarea va fi pe gratis pentru public.

Premiera Nationala!!! Ne- am gandit la caldura de afara şi vom răcori aerul pe suprafaţa expoziţiei cu un sistem nou de climatizare externă!!!

Deci pregatiţivă pentru că va fi cel mai cool Auto Tuning Show!!!

Informaţii:

Iosif Budai
    0728 777 777
    Attached Files
    sigpic

Ce porcarie...Cam prost organizat.Din cate stiu este tuning event si la Timisoara tot in perioada aceea.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Asa e! Si la Timisoara e un show exact in aceasi perioada

vezi aici: http://www.loganclub.ro/forum/tim_tu...how-t5343.html
      Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

De unde stii cat e de prost organizat? Nu ai citit afisul? Eu zic ca o sa fie un show pe cinste (asta bineinteles daca nu se va anula ca precedentul). Eu voi fi acolo prezent 100% pentru probele de indemanare. La show-ul de la noi poate ca o sa trec sa arunc o privire, ca de expus nu am ce expune
        sigpic

Comment

Asta nu o sa se mai anuleze..E organizat de altii. nush la care sa ma duc..la cel de tm sau oradea?)
          sigpic

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google