1.6Multipoint, se vede ca nu te-ai dus la "all inclusive"... daca mancai si beai o saptamana ca romanul nu-ti mai aminteai nici de drumuri, nici de mizerie. )
Bulgaria..sau Pomul Lăudat Excesiv
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by bGy View Postahahahaha asta a fost maxima vasile, vezi deaia suntem romani MOR !
Am mai pus câteva poze de la munte de la ei, unde nu e mai frumos ca la noi la munte..deși am înțeles că mulți românași își fac vacanțele aici, în Pamporovo.
Comment
-
De vre-o 2 ani incoace am tot mers la Albac Jud. Alba Cazare {raport calitate pret este corect} {Peisaj splendid} {Oamenii sunt foarte primitori} ... Eu sunt din Constanta si as putea bine-mersii sa plec in Bulgaria dar de ce as face asta ?? cand la mine in tara gasesc aceleasi conditii in aceiasi bani ??
Singura problema pe care am avut-o a fost ca am vazut cateva indicatoare pe care scria si in Romana Dar Si In Ungureste !!
Comment
-
Într-adevăr, e foarte frumos prin Apuseni..dar mie îmi place cel mai mult la Bușteni și Brașov.
Încă 4 poze din Bulgaria, munții Balcani.
Nu-mi plac românii care spun că în România prețurile sunt mari și serviciile proaste..eu unul am fost de câteva ori în străinătate și pot spune că mai ieftin ca la noi nu e nicăieri..și nici mai frumos.
Comment
Comment