Ce Urât E Dincolo !

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Let's go exotic..
    Că tot se duc mulți snobi de la noi prin Argentina,Mexic sau Haiti..
    Attached Files

Comment

Și acum, random pictures..Georgia,Rusia,Yugoslavia,Bulgaria..Nici nu prea contează din ce țară sunt, contează că-s din străinătate..Că noi avem impresia că tot ce e în străinătate e mai bun.
      Attached Files

Comment

Posibil.
        Oricum, care e rostul acestui topic? Am văzut că pe Youtube sunt filmulețe cu imagini din România( Funny Romania).
        M-am gândit că n-ar strica și un astfel de topic.
        Deocamdată, ultimul set de poze.
        Ultima e din India.Primele din Serbia,Bulgaria..
        Attached Files

Comment

Originally posted by vasile78
          Ala din poza nr. 3 e bancomat?
          E un automat pentru cafea.

1.6Multipoint, Romania e frumoasa, dar nu comparata cu ce gasesti mai urat in alte tari.

Apropo, nu vrei sa ne pui niste poze cu tiganeala din Mamaia, acea perla a litoralului romanesc , vis-a vis de plajele din Caraibe sau Hawaii?
          Ai atinge ipocrizia maxima, parerea mea.

Comment

Ne imbatam si noi cu apa rece, trebuie totusi sa recunoastem ca romanul are orgasm cand ajunge la "Nisipurile de Aur" si vede bufetul suedez si butoiul cu robinet de unde poate sa-si toarne fara numar. Tara noastra e superba, pacat ca este locuita de romani, nu are nici o vina tara ca la mare/munte e mizerie, japca si tiganie. Se pare totusi ca in turism se poate demonstra ca 21=91, a se vedea cazul Bulgariei, eu mi-am petrecut concediul de anul asta in Romania si m-am simtit exceptional, precizez ca am mancat la "plimba tava" ca saracul.

Comment

In Bulgaria 3-4-5 stele sunt date de ghidurile turistice, nu acordate de ministerul turismului, ca in Romania.
              Pe mine ma lasa rece bufetul suedez cu aceleasi vesnice mancaruri si bere la hardau, productie bulgareasca.

Eu mi-am facut concediul intr-o statiune romaneasca si a fost foarte bine.
              Doar ca nu suport Mamaia, ca apare Mazare pe acolo plus o groaza de handicapati pe banii parintilor miliardari.

Apoi am fost la munte si a fost tot foarte bine.

Comment

Eu inclin sa cred ca "parintele" acestui thread nu a vazut 10% din tara asta si 2% din ce e "afara"....apoi, el compara ghetourile de "afara" cu minunatiile acestei tari. In momentul in care traiesti intr-o tara cu infrastructura primitiva, tigani cat cuprinde, mizerie, caini, rahati de caini, zapada fleoscaita, mocirlita nu poti vorbi asa de altii. Tu compari romania cu trinidad tobago, india, kosovo, ucraina, macedonia, albania, papua noua guinee si singapore. Nu stiu cati turisti romani sau straini au aia...."afara" pentru mine inseamna Italia, Germania, Olanda, Croatia/Dalmatia, Franta, Canada, Grecia cu ale ei insule, Cuba, Republica Dominicana, Barbados, California....ca exista zone in care stau saracii si pe acolo e problema lor...asta nu inseamna ca toata tara respectiva e nasoala! Nu cred ca vrei sa incep si eu sa pun poze pe aici ca e grav!

Comment

Superba țară sovietică, Ucraina

Vedeți, mă băieți, ce frumos e în alte țări?Nu ca-n România.

Și o poză din România, ca să spuneți că nu-s imparțial

PS: Celor care le pute România sau le e scârbă de acestă țară și îi venerează pe străini, de exemplu pe nenorociții de bulgari,unguri, sau pe criminalii ăia de greci, turci etc, să se abțină a mai comenta..sunteți oameni de nimic, fără coloană vertebrală..în loc să țineți cu românii,cu țara voastră,îi venerați/ divinizați/adorați/ pupați în fund pe străini..vai de capul vostru.
                  Pe italieni îi iubiți?Cert e că italenii nu vă prea iubesc pe voi,mai ales după ce le-ați distrus țara..
                  Last edited by 1.6Multipoint; 9 September 2012, 22:10.

Comment

Nu inteleg de ce bati apa in piua cu poze din tari de rahat? Cine dreacu se duce in vacanta in UCRAINA???!!!!! Nu cred ca ii venereaza nimeni pe STRAINI, nu asocia italianul cu italia....eu nu ma duc la Venezia, Roma sau Milano sa vad ITALIENI sau ITALIENCE....ma duc sa vizitez, sa vad alte culturi....pana la urma care e problema ca cineva se duce in oricare din tarile respective?? Poate eu vreau sa ma cultiv, sa vad cum arata o tara straina, cum traiesc aia, religia lor, mentalitatea lor!!!....in fine, vad ca imi pierd vremea!
                    Last edited by PCH; 9 September 2012, 22:26.

Comment

Domnule,ai fi surprins câți români își fac vacanțele în Ucraina și merg la schi în Carpații Ucrainieini...adică prin Sudul Ucrainei,la granița cu România..

Comment

Cred ca m-am prins : romanii de la granita cu Ucraina ? Am raspuns corect ?
                        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

1.6Multipoint
                          Hai ca ai dat in politica si daca esti basaloi atunci tine pentru tine si nu te lauda aici pe un forum auto.
                          Lumea priveste la ce telaviziuni vrea si le face placere si unde primeste adevar, nu minciuna.
                          Aici chiar nu avem nevoie de politica ta.
                          Pune poze in continuare si daca poti trimite-le si la palat poate ii salveaza si pe aia din mizerie.

Viziteaza turcia si ai sa intalnesti absolut toate formele de viata, de la cel mai sarac pana la bogati si de la palate pana la cocioabe.
                          Apoi ai sa dai pe litoral peste lux nemaivazut la ei.
                          Unii dintre turci nici nu stiu ce lux exista in Antalia, spre exemplu
                          Last edited by Revulsin; 9 September 2012, 22:42.

Comment

Si foarte bine...probabil sunt satui de cocalarii care merg pe valea prahovei, de HUIDU care merge pe contrasens si de caii, vacile, porcii, cainii, carutele de care dai pe drumurile nationale...ca autostrazi nu avem. Eu inteleg ce vrei tu sa subliniezi, dar exagerezi senzational de mult. Eu am fost anul asta de 3-4 ori pe litoralul romanesc, odata la greci (si nu am fost impresionat de zona respectiva a lor- dar asta nu inseamna ca trebuie sa fac show pe tema asta) si de vreo 12 ori la munte tot aici, marti plec iar, probabil tot la munte. Ca am vazut Italia, Franta, Canada, Bulgaria, Grecia nu imi pare rau....ca voi vedea la anul Germania, iar Canada si cine stie ce alte zone ale prea minunatului glob este ok. Eu vad lumea ca un intreg, sunt om pe planeta asta, de ce sa nu ma duc in alta parte??

Comment

Poate nu intelegi ca lumea mai si munceste din greu ca sa aibe venituri medii , ca sa poate merge peste hotare in concedii adevarate, nu cu cortul sau la "super oferte" 100 euro 10 zile all inclusive. Nu este vina nimanui ca o persoana nu are bani, dar nici nu face nimic pentru a-i face...
                              In plus, sunt chiar multi care au vazut aproape toata Romania si mi se pare normal sa nu mai revii o perioada de timp in aceleasi zone, pentru ca in loc sa se modernizeze sau sa se modifice ceva, din contra..se degradeaza.
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Originally posted by Thejock3r View Post
                                Poate nu intelegi ca lumea mai si munceste din greu ca sa aibe venituri medii , ca sa poate merge peste hotare in concedii adevarate, nu cu cortul sau la "super oferte" 100 euro 10 zile all inclusive. Nu este vina nimanui ca o persoana nu are bani, dar nici nu face nimic pentru a-i face...
                                In plus, sunt chiar multi care au vazut aproape toata Romania si mi se pare normal sa nu mai revii o perioada de timp in aceleasi zone, pentru ca in loc sa se modernizeze sau sa se modifice ceva, din contra..se degradeaza.
                                adică nu te poți duce numai în România, dar te poți duce numai în Grecia...de exemplu.
                                sunt chiar multi care au vazut aproape toata Grecia si mi se pare normal sa nu mai revii o perioada de timp in aceleasi zone

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google