de exemplu .... n-ai inteles nimic si-n plus cred vorbesti doar din presupuneri. Chiar daca vezi intr-un an Corfu, intr-un alt an Rodos , in alt an Zakynthos, in alt an Creta care fac parte din Grecia...totusi e diferenta mare intre ele ;) Nu e ca si cum te-ai duce intr-un an la manastirile din Moldova si Transfagarasan si te duci si celalalt an tot acolo si sa observi cat de mult s-au degradat cladirile si cat de gaurite sunt drumurile.
Ce Urât E Dincolo !
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Apropo, știai că Transfăgărășan e considerat cel mai frumos drum din lume?
Evident, japonezii,englezii spun asta..pentru un român ca tine, drumul Ruse-Shoumen e mai frumos ca Transfăgărășanul. De ce? Pentru că e în străinătate, normal..
Și acum serios, de ce te duci în Creta, sau Zakyntos?Cu ce te-ajută,la ce-ți folosește?
Comment
-
Urat e dincolo...... Stati doar aici, nu iesiti din tara ca e GROAZNIC!!Last edited by PCH; 9 September 2012, 23:28.
Comment
-
Originally posted by PCH View PostUrat e dincolo...... Stati doar aici, nu iesiti din tara ca e GROAZNIC!!
Cei care au bani nemunciți normal că își permit să o ardă prin Grecia sau Hantalya.
Eu chiar dacă aș avea bani mulți nu m-aș îndura să mă duc în străinătate în vacanță..e adevărat,am fost de câteva ori în Bulgaria ca să văd cum e,nu mi-a plăcut,și oricum nu am fost la all-inclusive,am stat acolo unde era mai ieftin..și culmea,deși în Bulgaria sunt multe pensiuni unde cazarea este în jur de 20 de euro pe noapte( camera dublă) sau poate și mai ieftin,nici un român nu se cazează în astfel de locuri.
De ce?Pentru că românul e snob și fudul,pe deasupra..
Deși românii care își fac vacanțele an de an în Bulgaria au ca motivație faptul că e mai ieftin ca la noi, ei se cazează la hoteluri de lux de 5 stele,și tot plătesc un 1000 de euro pentru un sejur.
Dar să spui că în Bulgaria e mai ieftin decât în România, e o inepție..în cel mai rău caz, prețurile sunt similare.
Cu aceste poze nu mă poți convinge să merg în Grecia..pozele sunt din Grecia, văd
Pentru că am fost și eu acolo mai demult și nu mi-a plăcut deloc..De exemplu, Salonicul e un oraș aglomerat,plin de praf,chiar hidos..blocuri urâte,multe din ele scorojite..
Traficul e îngrozitor.Sincer,Brăila arată mai bine ca Salonicul..trebuie doar să gândești,nu să te lași manipulat,să gândească alții în locul tău.Majoritatea au impresia că în străinătate curge lapte și miere..Că totul e mai frumos afară.Pe principiul ăsta Brazaville sau Ruse sunt orașe superbe doar fiindcă NU SUNT SITUATE în România?
Orașele din Grecia sunt mai urâte și decât cele din Bulgaria..sunt monotone,clădirile sunt înghesuite,drepte..duceți-vă în Brașov dacă vreți să vedeț un oraș cu adevărat frumos,situat la poalele munților..
Oameni buni, nu mai fiți snobi/țărani! Doar pentru că Bulgaria sau Grecia sunt țări străine , nu înseamnă că sunt mai frumoase ca România!
Am fost și eu la Ivanovo,Rusenki Lom sau cum i-o zice și nu e cine știe ce..Bulgaria e o țară urâtă, monotonă..satele lor sunt foarte urâate, orașele de rahat..în loc să fim mulțumiți că avem o țară așa frumoasă, noi o împroșcăm cu noroi și ne facem vacanțele la bulgari,ca proștiiLast edited by 1.6Multipoint; 9 September 2012, 23:33.
Comment
-
Prietene...esti incredebil ) Este considerat si poate ca este pe buna dreptate dar se scapa din privire calitatea drumului. Eu, de exemplu, nu am mai fost pe Transfagarasan de 4 ani pentru ca risc sa vin cu masina bucati.Si ce crezi : nici nu voi mai reveni pana cand nu se va asfalta.
Ma voi duce in alta tara pentru a ma civiliza, pentru a vedea ca in alta parte se poate si la noi nu.
Sper sa nu te superi ca-ti voi pune o poza cu un drum, la altitudinea de 2500 m din concediul de anul acesta ( Tenerife )
ps. Nu vreau sa-ti spun cat m-a costat sejurul, pentru a nu cumva sa crezi ca sunt mana in mana cu USL-ul si cu alti ciocoi..Attached Filessigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Originally posted by Thejock3r View PostPrietene...esti incredebil ) Este considerat si poate ca este pe buna dreptate dar se scapa din privire calitatea drumului. Eu, de exemplu, nu am mai fost pe Transfagarasan de 4 ani pentru ca risc sa vin cu masina bucati.Si ce crezi : nici nu voi mai reveni pana cand nu se va asfalta.
Ma voi duce in alta tara pentru a ma civiliza, pentru a vedea ca in alta parte se poate si la noi nu.
Sper sa nu te superi ca-ti voi pune o poza cu un drum, la altitudinea de 2500 m din concediul de anul acesta ( Tenerife )
ps. Nu vreau sa-ti spun cat m-a costat sejurul, pentru a nu cumva sa crezi ca sunt mana in mana cu USL-ul si cu alti ciocoi..
Ce spun prietenii noștiri, căpșunarii inculți, care culeg diverse soiuri de legume / fructe pe teritorii hispanice?
Uite,o poză din Brașov..aici asfaltul arată mai bine decât cel hispanicAttached Files
Comment
-
Da...observ. A fost in 2 ghettouri si ptr el.."afara e nasol " ) Culmea e ca a fost de cateva ori in Bulgaria - pai daca nu ti-a placut prima oara de ce te-ai mai dus ??
ps. 1.6 multipunct - anul trecut am fost in Palma de Mallorca ...
ps.2 Ai scapat niste mari detalii - cota 2500 , insula . E crapat ..dar nu sunt grote. Nu stau sa caut poze cu asfaltul si autostrazile despre aceasta mica insula pentru ca ai crede ca sunt luate ( cum se poarta) de pe net
Ps.3 2500 sunt metri altitudine, nu rotatii pe minut...Attached FilesLast edited by Thejock3r; 9 September 2012, 23:43.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Acum inteleg de ce esti asa frustrat. Daca te duci in Bulgaria sa dai 20E pe noapte e clar. Nici in Amsterdam , intr-o camera de marimea unei bai nu am dat 20E pe noapte.
Nu mai generaliza atat , daca cumperi rosii cu 50 de bani kilogramul bineinteles ca o sa cumperi rosii urate dar asta nu inseamna ca toate sunt la fel.
Sunt de-acord cu tine , avem o tara minunata, multe din orasele noastre sunt mai frumoase decat afara dar esti si un pic cam extremist.
Incearca sa nu mai fi atat de stresat si bucura-te de viata.
Bafta.
Comment
-
Stati in romanica ca asfaltul din centrul Brasovului e mai bun decat cel din varf de munte de pe o insula oarecare de afara .....uitati monstruozitati din lumea intreaga...Austria, Elevetia, Canada.....Urat!
p.s. Doamne ce indivizi pe planeta asta :| Ramai traznit....Attached Files
Comment
-
Originally posted by nikyza View PostAcum inteleg de ce esti asa frustrat. Daca te duci in Bulgaria sa dai 20E pe noapte e clar. Nici in Amsterdam , intr-o camera de marimea unei bai nu am dat 20E pe noapte.
Nu mai generaliza atat , daca cumperi rosii cu 50 de bani kilogramul bineinteles ca o sa cumperi rosii urate dar asta nu inseamna ca toate sunt la fel.
Sunt de-acord cu tine , avem o tara minunata, multe din orasele noastre sunt mai frumoase decat afara dar esti si un pic cam extremist.
Incearca sa nu mai fi atat de stresat si bucura-te de viata.
Bafta.
Cred că tu ai putea să stai în Amsterdam într-o cutie de carton, dar dacă ai plăti 100 de euro pentru asta ai fi cel mai fericit..
Sau e prea puțin 100 de euroi,la valoarea ta?
Scuză-mă, dar 20 de euro mi se pare oricum mult..dar ultima dată în Bulgaria am stat cu aproximativ 70 RON pe noapte într-o pensiune,nu era camera foarte mare, dar măcar era acceptabilă.
Că ție îți place să stai la Amsterdam într-o încăpere de 2,5 mp cu 1000 de euro pe noapte e problema ta. Asta se cheamă snobism.
În țară pot sta cu 70 ron pe noapte în condiții mai bune decât la Amsterdam,unde camerele sunt mici,mici,mici, chiar minuscule..sau așa e la modă acum? Preț maxim, spațiu minim
Comment
-
Recunosc, sunt un pic comunist - aveam 9 ani cand a venit revolutia. Tu erai nascut atunci ?
ps. prima poza cam cum e in Palma de Mallorca , poza 2 una din autostrazile din Tenerife si 3 poza cu concediul meu de acum 3 ani din Zakynthos...
ps2. Scz ca am atatia bani sa ii arunc pe concedii - sper sa ma poti ierta vreodata...
ps3. Vezi ca merg doar cu charter si stau de la 4 stele in sussigpic
Comment
-
Autostrada A2 București-Constanța arată mai bine decât autostrada asta a ta...în special porțiunea de după Cernavodă.
Oricum,îmi place despre tine..din partea mea poți să o iei și pe Floarea Leonida cu 200 de euro/ ora, nu mă deranjează..
Chiar, fata asta costă cât o noapte de cazare în Tenerife la all-inclusive..Last edited by Seba; 9 September 2012, 23:58.
Comment
-
Originally posted by 1.6Multipoint...
Deci,Oameni buni, nu mai fiți snobi/țărani! Doar pentru că Ungaria e o țară străină, nu înseamnă că e mai frumoasă ca România!
1. e o tara curata
2. in mare parte, sistemul rutier e pus la punct
3. au preturi decente si la cazari si la mancare
4. sunt o gramada de zone frumoase
5. stiu sa faca bani cam din orice, valorifica orice obiectiv turistic la maxim, il promoveaza cum scrie in manualul de marketing ...
Ca nu e mai frumoasa decat Romania, da, as fi de acord, dar nici ultima din Europa nu e.Last edited by ady_p; 10 September 2012, 00:01.
Comment
-
Autostrada A2....te referi la aia cu o banda pe sens, fara garduri de protectie, telefoane pentru urgente, panouri electronice de avertizare? La aia te referi....hai sa iti spun un secret, intr-o tara normala, aia nu e AUTOSTRADA....e doar drum comunal Imi pare rau ca te dezamegesc, dar traiesti in ULTIMA tara din UE.
Comment
-
Originally posted by PCH View PostStati in romanica ca asfaltul din centrul Brasovului e mai bun decat cel din varf de munte de pe o insula oarecare de afara .....uitati monstruozitati din lumea intreaga...Austria, Elevetia, Canada.....Urat!
p.s. Doamne ce indivizi pe planeta asta :| Ramai traznit....
Și în România e frumos, nenea..
Comment
Comment