Am spus eu ca nu e frumos in Romania? ....tu spui ca aici e rai pe pamant si afara e groaznic. Avem zone frumoase dar si nasoale cum au si altii...nu cred ca vrei sa ne "luptam" in poze...
Ce Urât E Dincolo !
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@1.6multipoint: ma bag si eu in seama ca unul care nu-s nici usl-ist, nici pdl-ist, nici nu fac bani nemunciti...si totusi imi permit daca vreau, sa merg la budapesta sa beau o cafea. si stii de ce? pt ca e mai curat si mai frumos decat in timisoara, unde e mai curat si mai frumos, inca, decat in...pitesti, sa dau un exemplu. sper sa nu se supere pitestenii acum
ideea e alta, matale ai initiat un topic in care prin cazuri singulare, bine vanate, sa creezi falsa impresie ca la altii e cel putin la fel de nasol, daca nu chiar mai nasol decat la noi. tu nu vrei sau nu poti sa intelegi ca ceea ce incerci s aprezinti tu ca fiind o stare de fapt in orase ca berlin, londra, washington, tokyo, berna, etc, nu exista. sunt exceptii care seamana al dracului de izbitor cu cotidianul de la noi. nu-mi povesti, te rog, de cat de frumos e in delta, ca am fost si eu, atat in delta cat si la mare, nu ma mai duc. am jurat ca nu trec mai sus de sib iu si mai la dreapta de turnu-severin in tara asta, pt simplul motiv ca imi rup masina pe cel mai frumos transfagarasan din lume (apropo, pe transalpina ai fost? acolo sa vezi ce fum poa' sa-si ia minunatul tau transfagarasan in materii de peisaje) sau pe drumul european din placi de beton nealiniate intre zarnesti si brasov.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by PCH View PostAutostrada A2....te referi la aia cu o banda pe sens, fara garduri de protectie, telefoane pentru urgente, panouri electronice de avertizare? La aia te referi....hai sa iti spun un secret, intr-o tara normala, aia nu e AUTOSTRADA....e doar drum comunal Imi pare rau ca te dezamegesc, dar traiesti in ULTIMA tara din UE.
Sau sunt trucate pozele, domnule?
Comment
-
Originally posted by 1.6Multipoint View PostȘi de aceea ești așa de fericit? Cu cât dai mai mulți bani pe noapte,cu atât ești mai împlinit?
Cred că tu ai putea să stai în Amsterdam într-o cutie de carton, dar dacă ai plăti 100 de euro pentru asta ai fi cel mai fericit..
Sau e prea puțin 100 de euroi,la valoarea ta?
Scuză-mă, dar 20 de euro mi se pare oricum mult..dar ultima dată în Bulgaria am stat cu aproximativ 70 RON pe noapte într-o pensiune,nu era camera foarte mare, dar măcar era acceptabilă.
Că ție îți place să stai la Amsterdam într-o încăpere de 2,5 mp cu 1000 de euro pe noapte e problema ta. Asta se cheamă snobism.
În țară pot sta cu 70 ron pe noapte în condiții mai bune decât la Amsterdam,unde camerele sunt mici,mici,mici, chiar minuscule..sau așa e la modă acum? Preț maxim, spațiu minim
Nu o sa-mi para rau ca imi permit sa dau , probabil , mai multi bani ca tine pe un concediu.
Nu am avut mereu salariul pe care-l am in momentul de fata si nu imi permiteam un sejur mai mare de 3-4 zile anual in Romania dar chiar si-atunci incercam sa vad binele din lucruri.
Nu este snobism sa nu dau 20E pentru a sta intr-o cutie de carton ci 40E pentru a sta intr-o camera decenta.
Daca sunt fericit ? Da , chiar si dupa 1 an cand aud o melodie care-mi aduce aminte de un loc in care am fost , zambesc. Prefer sa am amintiri frumoase decat groaznice.
Daca nu mi-as permite sa ma duc in alte tari decat Bulgaria , spre deosebire de tine, macar as avea decenta de a nu face un topic in care sa atac toate celelalte persoane.
Te rog sa nu imi dai reply deoarece nu am placerea de a vorbi cu tine.
Iti multumesc.
Comment
-
Originally posted by PCHInca odata, 1.6 MPI...nu ma uit la Antena 3 pentru ca nu o am memorata in televizorul meu LED samsung Full HD. La Peles am fost acum 2 zile...am vizitat tot castelul, am vizitat atat cat am putut tara asta minunata...asta nu inseamna ca nu mai trebuie sa mergem si in alta parte....daca nici strainii, si asa putini, nu ar veni la noi, pe principiul gandirii tale ce s-ar intampla?
Ca fapt divers,Bulgaria e mult mai frumoasă decât Ungaria, dar nu mai frumoasă ca România.
Nu-i așa că-i frumos în România?
Nu înțeleg, cum apare cineva pe forum și încearcă să vă readucă cu picioarele pe pământ, să vă deschidă ochii, să vă spună că România e de fapt, frumoasă, gata îl atacați.
Dacă nu vă place România, de ce mai stați în țara asta și nu emigrați în altă parte, de exemplu în Bulgaria sau Grecia,că tot vă place așa mult?
Comment
-
Nu pricep, vi se pare de neconceput ,faptul că România e o țară frumoasă?Văd că mulți dintre voi faceți spume la gură când cineva spune că România e frumoasă și în străinătate nu-i atât de minunat precum vă place vouă să credeți..
Vorbeați de Grecia..în Salonic, care e al doilea oraș al Greciei, am văzut munți de gunoaie, blouri hidoase,de-a dreptul horror..și mult praf. Ambuteiaje, cu greu găseai un loc de parcare decent.
Nu înțeleg, în străinătate e ok să vedeți gunoaie,mizerie, gropi, dar în țară nu?
Comment
-
luati-l ca atare ) e just 4 fun
ps. Cheile Bicazului - iti rupi masina in 10.
mi-am permis sa mai pun o poza. din Rodos ( Greece )
ps. Nu stiu cat le ai cu geografia.. dar sa stii ca Rodos, Creta, Corfu , Zakynthos , Kos..etc...nu-s strazi din Grecia: sunt insule !Attached FilesLast edited by Thejock3r; 10 September 2012, 00:18.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
nu-mi spune ( sunt zone dinalea unde in buricul orasului sau la un restaurant luxos mananci si bei cu 25 euro ( 2 persoane ). nu ca la noi...sa dai 2mil ( 2 persoane )dupa ce-ai mancat o ciorba de burta indoita cu apa cu o ceafa de porc de 100 grame si 5 cartofi pai aruncati in farfurie si 2 ape plate,la o terasa de toata jena de pe la marea noastra cea draga. Aaa...am uitat sa precizez : dupa ce stai 1 ora sa-ti aduca comanda si inca 30 minute sa-ti aduca nota de plata !sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Dupa modul in care te exprimi imi dau seama ca nu trebuie decat sa ma amuz...saracutule. Veselule care esti
Si niste poze cu drumurile ca dupa bombardament din Grecia si Bulgaria, muntele Athos si alte "oratanii"...tunelurile alea sunt de prin bulgaria....noi cand o sa avem autostrazi prin munti??
Comment
-
Originally posted by Thejock3r View Postnu-mi spune ( sunt zone dinalea unde in buricul orasului sau la un restaurant luxos mananci si bei cu 25 euro ( 2 persoane ). nu ca la noi...sa dai 2mil ( 2 persoane )dupa ce-ai mancat o ciorba de burta indoita cu apa cu o ceafa de porc de 100 grame si 5 cartofi pai aruncati in farfurie si 2 ape plate,la o terasa de toata jena de pe la marea noastra cea draga. Aaa...am uitat sa precizez : dupa ce stai 1 ora sa-ti aduca comanda si inca 30 minute sa-ti aduca nota de plata !
la Platamaonas am mâncat un gyros cu 10 euro porția..ți se pare puțin, bre?
Am mâncat toțuși că n-am avut de ales.
Anul ăsta la Springtime în Neptun am mâncat cu 14 ron dacă nu mă-nșel, șnițel cu piure,salată de varză și ciorbă de perișoare.Mâncare mai bună ca în Grecia dar de 5 ori mai ieftină..
E de toată jena în România, nu? Doar fiindcă la noi mâncarea e mai ieftină nu înseamnă că-i mai proastă..
apropo,mâncare mai bună ca-n Maramureș n-am mâncat nicăieri..și foarte ieftin.
Comment
-
Originally posted by PCH View PostDupa modul in care te exprimi imi dau seama ca nu trebuie decat sa ma amuz...saracutule. Veselule care esti
Si niste poze cu drumurile ca dupa bombardament din Grecia si Bulgaria, muntele Athos si alte "oratanii"...tunelurile alea sunt de prin bulgaria....noi cand o sa avem autostrazi prin munti??
La ce-ți folosesc?
Autostrăzile strică peisajul...ai observat ce urât e traseul autostrăzii de la Plevna la Sofia?Monoton,macabru,sinistru..drumul de la Sinaia la Brașov mi se pare mai frumos,mai spectaculos, tocmai datorită serpentinelor..ca șofer îmi face mai mare plăcere să conduc pe drumuri de munte-Transalpina,Transfăgărășan,decât pe autostrăzi.
Ultiam oară am mers de la București la Constanța pe autostradă și parcă mai mult îmi place să conduc pe DN-uri.
Am mai fost și pe autostrada Varna-Shumen, care e groaznică, extrem de proastă.
Eu unul sper să nu se construiască autostrăzi la noi în zonele montane..să rămână peisajul așa. Se pot face autostrăzi în zonele de deal și câmpie..
DN 13 Brașov-Tg.Mureș..nimic nu se compară cu plăcerea de a conduce pe astfel de drumuri..
Comment
-
PeceHasi , pozele alea sunt facute de tine, nu?? nu-s luate de pe net...cum se practica ? )
ps. poze din Corfu...
ps.2 a se vedea algele din apa )Attached Filessigpic
Comment
-
Eu unul sper să nu se construiască autostrăzi la noi în zonele montane..să rămână peisajul așa. Se pot face autostrăzi în zonele de deal și câmpie..
DN 13 Brașov-Tg.Mureș..nimic nu se compară cu plăcerea de a conduce pe astfel de drumuri..
)))))))))))))
e sublim sa iei cate un caine pe capota, o vaca, un cal si-un carutas sau chiar un satean mai vesel pe scuter )
ps. Nu am mai postat atat de mult, consecutiv, din tinerete. Recunosc...imi place subiectul si participantii la discutiesigpic
Comment
-
@Jokere, da, sunt facute de mine!
Dragul meu bastinas, masoara-ti cuvintele ca nu am ciocnit valize in aeroport (eu nu prea umblu cu trenul deci nu pot folosi "gara").
Mai mult de 3 ore nu iti dau pe forumul asta.
Alea 3 ore au fost pana la urma secunde....Last edited by PCH; 10 September 2012, 00:40.
Comment
Comment