If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Deschid un nou topic în care voi pune cât mai multe poze din țara noastră, locuri frumoase care merită văzute măcar o dată în viață.
Pentru că România e o țară frumoasă și cu siguranță sunt multe locuri frumoase de văzut aici.
Prima propunere:
Băile Herculane
pune, mai, o poza cu gheto-ul din herculane. daca n-ai iti pot face eu rost de cateva zeci. la fel, pune poze cu drumul dintr-o statiune ce se vrea una dintre cele mai frumoase. pune poze cu tigania aia de olanesti, cu gunoaiele din calimanesti, cu sticlele din lacul rosu... nu te mai caca pe tine cu ce frumos e la noi, ca maine iti umplu topicul cu poze pe care vei dori sa nu le fi vazut despre minunatia asta de tara. n-am fost in bulgaria, nici nu vreau sa ma duc, cu atat mai mult in ucraina, am fost in ungaria, austria, germania, belgia, anglia. acolo vreau sa ajung, nu in gheto-urile uitate din kiev sau mai stiu eu ce sat fara nume din kurgistan. am referinta despre cum ar trebui sa arate o tara, vreau sa ajungem la nivelul ala, nu sa stau sa ma vait si sa ma complac ca mai exista si altii care au tara de rahat. daca vrei sa evoluezi, in orice domeniu, trebuie sa-ti iei modele care sunt "mai sus", iei partile bune si incerci sa le aplici la tine in ograda. multumirea de sine si negarea calitatiilor evidente ale altora nu duc la prosperitate. mediteaza la asta, un pic, inainte sa-mi pui poze cu cele mai faine case din herculane si sa te astepti ca sa cad pe spate de cat d efrumos e acolo, cand eu acum 3 saptamani am trecut prin bronx-ul ala si m-am lamurit cum stau lucrurile de fapt.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Chiar nu era nevoie de intervenția dvs..dacă aveți poze bine ,dacă nu, nu.
Sunteți moderator dar asta nu înseamnă că trebuie să fiți și arogant.
Am înțeles, nu vă place România,vă pute România.. ajunge.
Ca fapt divers,America mi se pare cea mai de rahat țară..Și Ucraina sau Bulgaria sunt țări de rahat dar nici pe departe ca America.
Și ca să vă demonstrez că România nu e chiar așa urâtă cum credeți dvs..
Dacă nu vă place România, mergeți în centrul Timișoarei și incendiați tricolorul, în timp ce purtați un tricou cu drapelul Ungariei sau Greciei..așa veți avea tot respectul meu
amice, eu trec zilnic pe langa biserica aia din piata unirii din timisoara. vrei sa-ti fac o poza cu ce e 2 strazi mai incolo? n-am zis ca-mi pute romania, am zis ca am invatat sa-mi iau referinte mai ridicate decat mine, altfel, daca n-am un scop, doar ma complac si-mi plang de mila, nu rezolv nimic. tu complace-te in continuare, esti pe drumul cel bun.
ps: nici eu nu suport america, dar pana la a vedea romania un fel de rai pe pamant, mai e mult.
din pct meu de vedere, discutia se incheie aici, atata timp cat vorbim pe baza unor poze luate de pe "goagal" si a unor idei preconcepute, sau in lipsa unor referinte mai bune decat propria ograda. bafta in viata, ai o atitudine promitatoare, constructiva, iti prevad mari "succesuri" cu mentalitatea asta neo-comunista a-la-iliescu, de roman sarac dar cinstit.
q.e.d.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment