Amenda -posta

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Amenda -posta

Am luat o amenda pe DN1, in loc Barcanesti, mi-a venit recomandata acasa, cu acel formular care trebuia completat pt a afla cine a condus masina, am trimis acel formular prin fax, iar acum cateva zile, mi-a venit alta recomandata care sigur este procesul verbal. Insa, momentan nu am bani, si ma gandeam la faza sa o mai las la posta, sa nu o iau, pentru ca stiu, ca, din clipa in care se ridica de la posta incep acele 48 de ore, in care poti plati la jumatate. Eu asa stiu, si sper ca asa sa fie, si sa nu fie altfel, ca deja mi-a venit de 5 zile foita prin care sunt rugat sa ma prezint la oficiul postal. Stie cineva exact cum este treaba?practic, vreau sa stiu daca nu o sa fie probleme daca nu o voi ridica la posta cateva zile de-acum incolo, si daca nu vor trece cele 48 de ore, daca nu o ridic de la posta. Va salut
    Logan Ambition 1.6 8V

Daca nu o ridici se va transfera la taxe si impozite,vei da de ea cand treci pe la aia cu taxele...Apartament,masina,garaj,vanzare masina...
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Nu, eu vreau sa o ridic, dar cam peste 1 saptamana cand voi avea bani, pt a putea beneficia de acele 48 de ore, ca daca o iau acuma, nu am bani, si se va dubla amenda, asta este intentia mea....
      Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Cred ca daca nu o ridici acum,va fi trimisa inapoi si politia de acolo o va trimite la taxe si impozite.In situatia asta nu stiu ce sa-ti mai zic.Nu m-am confruntat cu asa ceva.
        Sunt curios daca mai "beneficiezi"de reducerea aceea de 48 de ore,dupa 1 saptamana.
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Da, sunt 48 de ore de la ridicarea de la Oficiul Postal.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by blanarucristi View Post
            Am luat o amenda pe DN1, in loc Barcanesti, mi-a venit recomandata acasa, cu acel formular care trebuia completat pt a afla cine a condus masina, am trimis acel formular prin fax, iar acum cateva zile, mi-a venit alta recomandata care sigur este procesul verbal. Insa, momentan nu am bani, si ma gandeam la faza sa o mai las la posta, sa nu o iau, pentru ca stiu, ca, din clipa in care se ridica de la posta incep acele 48 de ore, in care poti plati la jumatate. Eu asa stiu, si sper ca asa sa fie, si sa nu fie altfel, ca deja mi-a venit de 5 zile foita prin care sunt rugat sa ma prezint la oficiul postal. Stie cineva exact cum este treaba?Practic, vreau sa stiu daca nu o sa fie probleme daca nu o voi ridica la posta cateva zile de-acum incolo, si daca nu vor trece cele 48 de ore, daca nu o ridic de la posta. Va salut
            trebuia sa le trimiti foaia aia inapoi dar plata sa se faca de catre ei ,te-ai cam grabit ),nu trebuia prin fax.
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Cum adica sa se faca plata catre ei? Ca nu inteleg.....
              Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Le-o trimiti prin posta inapoi dar plata pentru transport sa fie facuta de ei )
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Pai s-o retrimit prin posta iar? Ca nu inteleg....Sunt mai batut in dibla
                  Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Ma cand ti-o trimis foaia aia sa te intrebe cine a fost la volan aia trebuia sa le trimiti cu plata rambus adica sa plateasca ei )
                    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                    Enter the Matrix

Comment

OK, acuma nu mai conteaza ce trebuia sa fac, data viitoare sa stiu....Conteaza acum daca are ceva in caz ca o voi ridica peste 1 sapt de la posta, si daca voi mai beneficia de acele 48 de ore reducere.....
                      Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Da ce viteza ai avut in barcanesti?

Comment

85 km/h fata de 70, limita in acea zona, pentru masinile din categoria B
                          Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Originally posted by blanarucristi View Post
                            Conteaza acum daca are ceva in caz ca o voi ridica peste 1 sapt de la posta, si daca voi mai beneficia de acele 48 de ore reducere.....
                            Scrie mai sus...
                            Originally posted by andrei View Post
                            Da, sunt 48 de ore de la ridicarea de la Oficiul Postal.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Am 4 prieteni care au luat amenda la Barcanesti, Ploiesti-Bucuresti inclusiv yo... Cu 98km/h acum 2 luni mi-a venit. In alte zone nu am auzit sa fie asa pusi pe treaba...
                              : Sofer5: : Surf:

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google