Am luat o amenda pe DN1, in loc Barcanesti, mi-a venit recomandata acasa, cu acel formular care trebuia completat pt a afla cine a condus masina, am trimis acel formular prin fax, iar acum cateva zile, mi-a venit alta recomandata care sigur este procesul verbal. Insa, momentan nu am bani, si ma gandeam la faza sa o mai las la posta, sa nu o iau, pentru ca stiu, ca, din clipa in care se ridica de la posta incep acele 48 de ore, in care poti plati la jumatate. Eu asa stiu, si sper ca asa sa fie, si sa nu fie altfel, ca deja mi-a venit de 5 zile foita prin care sunt rugat sa ma prezint la oficiul postal. Stie cineva exact cum este treaba?practic, vreau sa stiu daca nu o sa fie probleme daca nu o voi ridica la posta cateva zile de-acum incolo, si daca nu vor trece cele 48 de ore, daca nu o ridic de la posta. Va salut
Amenda -posta
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cred ca daca nu o ridici acum,va fi trimisa inapoi si politia de acolo o va trimite la taxe si impozite.In situatia asta nu stiu ce sa-ti mai zic.Nu m-am confruntat cu asa ceva.
Sunt curios daca mai "beneficiezi"de reducerea aceea de 48 de ore,dupa 1 saptamana.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Da, sunt 48 de ore de la ridicarea de la Oficiul Postal.
Comment
-
Originally posted by blanarucristi View PostAm luat o amenda pe DN1, in loc Barcanesti, mi-a venit recomandata acasa, cu acel formular care trebuia completat pt a afla cine a condus masina, am trimis acel formular prin fax, iar acum cateva zile, mi-a venit alta recomandata care sigur este procesul verbal. Insa, momentan nu am bani, si ma gandeam la faza sa o mai las la posta, sa nu o iau, pentru ca stiu, ca, din clipa in care se ridica de la posta incep acele 48 de ore, in care poti plati la jumatate. Eu asa stiu, si sper ca asa sa fie, si sa nu fie altfel, ca deja mi-a venit de 5 zile foita prin care sunt rugat sa ma prezint la oficiul postal. Stie cineva exact cum este treaba?Practic, vreau sa stiu daca nu o sa fie probleme daca nu o voi ridica la posta cateva zile de-acum incolo, si daca nu vor trece cele 48 de ore, daca nu o ridic de la posta. Va salutPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Ma cand ti-o trimis foaia aia sa te intrebe cine a fost la volan aia trebuia sa le trimiti cu plata rambus adica sa plateasca ei )LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Comment
Comment