Originally posted by FLORIN77
View Post
Cardul Dacia
Collapse
X
-
-
-
Originally posted by D-FENS View PostEu nu am solicitat nimic,ce-am innebunit?
Comment
-
Originally posted by loganbad View Postsi in ciuda acestui fapt, romanu face credite.... Pana la urma o sa ajungem sa ne cumparam si painea pe credit )...Cu buletinu...Sau cu cardul dacia ;)sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
Pe mine m-au sunat acum o luna de la Dacia cu privire la cardul asta si m-au intrebat unde lucrez, cat castig, etc..Probabil o sa-l primesc si eu dar oricum nu ma deranjeaza si nici nu-l voi folosi!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Si eu m-am trezit zilele trecute cu cei de la Cargus ca au un plic de la DACIA ptr. Mine. Am crezut ca poate este invitatia ptr "Porti Deschise" la SANDERO, dar teapa era maretul card DACIA. Defect profesional am citit un pic contractul atasat cardului si cu stupoarea am aflat ca acesta se emite la cererea clientului, dar eu nu am facut-o. Am sa sun miine la VC sa ma lamureasca si pe mine in baza carei cereri mi-au facut acest card.
Comment
-
Singurul avantaj este ca poti sa faci cumparaturi si 50 de zile ai dobanda 0%. Dar atentie: daca scoti bani din el sa ai cash in buzunar ai pus-o! DOB=25-30%. ATAT RETINETI :si painea o cumperi cu cardul ! Asa puteti fenta banca:nu sscoateti cash si in fiecare 15 ale lunii sunati la banca sa va spuna cat trebuie sa rambursati si cand!Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
-
Si eu am primit cardul cu toate ca nu mi-l trebuia ,nu la-m solicitat ,na-m fost nici macar la ultima revizie si citesc in contrac ca se expediaza la solicitarea posesorului autoturismului! Daca as stii nr de la Vocea CLientului as suna acum dar nu stiu
Care imi dati si mie nr de tel de la Vocea Clientului? Multumesc
Comment
-
Singurul avantaj pe care probabil il prezinta acest card e o mica reducere la anumite piese / produse din magazinele Dacia ... In rest e un card normal, promovat de Dacia ( deh sa-si mai ia si ei un banut, tre sa avem cu ce platii reclamele la Sandero ).
Comment
-
Numarul de la Vocea Clientului e 0248.500.000.
Cine primeste cardul si vrea sa sune, sa o faca.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostMerci ca mi-ai zis. Atata le trebuie, sa mi-l trimita si mie. Pai in urmatorul minut au telefon la VC de la mine, de unde ii iau la intrebari de ce mi l-au trimis, pana se satura.
Banuiesc ca se trimite cardul numai la cei ce au credit auto prin BRD.
Am primit si eu cardul si cu PIN-ul si bineinteles fara sa ma intrebe daca il vreau. Acum il tin de bibelou ca e frumos are holograma .Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Ma gandesc ca trimit la toata lumea. Eu masina am platit-o cash. O sa vedem.
Comment
Comment