Cardul Dacia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by FLORIN77 View Post
    Pai daca lumea vrea si nu are alta solutie decat creditul ? Stii ca suntem printre fruntasi la capitolul vanzari auto de cativa ani ? Am citit pe undeva ca acum dealerii se asteapta la o cadere in vanzari .
    nu am zis ca de maine nu ar trebui sa nu mai facem niciun credit.... La naiba, si eu am, dar nu pt orice, gata, fuga la banca sa fac credit. Cand am avut o urgenta, da. Dar daca nu-i o chestie urgenta, prefer sa strang din poponet si sa strang banii.... Ca dupa ce ca ne iau o gramada de bani din dobanzi, bancile nu prea au nici respect pentu clienti(gen sa ma anunte ca schimba dobanzile, pun comisioane suplimentare, etc).

Comment

Originally posted by D-FENS View Post
      Eu am primit o hartie de la Dacia si Pin-ul pt card.Acest card nu a sosit,dar mi-au zis sa astept ca mi-l va trimite.Eu nu prea am incredere in "bunavointa" unor oferte,mai ales cand e bagata si banca.
      Cardul l-am primit prin ACTIV CURIER S.R.L

Comment

Originally posted by D-FENS View Post
        Eu nu am solicitat nimic,ce-am innebunit?
        Merci ca mi-ai zis. Atata le trebuie, sa mi-l trimita si mie. Pai in urmatorul minut au telefon la VC de la mine, de unde ii iau la intrebari de ce mi l-au trimis, pana se satura.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by loganbad View Post
          si in ciuda acestui fapt, romanu face credite.... Pana la urma o sa ajungem sa ne cumparam si painea pe credit )...Cu buletinu...Sau cu cardul dacia ;)
          pai sa sti ca un vecin de-al meu isi cumpara paine cu cardul Dacia de la magazinu' de la parteru' blocului. L-am vazut si vineri si ieri, isi cumpara paine ce cardul Dacia.
          sigpic
          Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Pe mine m-au sunat acum o luna de la Dacia cu privire la cardul asta si m-au intrebat unde lucrez, cat castig, etc..Probabil o sa-l primesc si eu dar oricum nu ma deranjeaza si nici nu-l voi folosi!
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

) el a dat startul :P

Comment

Descoperă gama completă Dacia: Spring, Jogger, Sandero Stepway, Logan, Duster, Sandero. Prețuri și caracteristici.

Comment

Nu voi da detali daca ma suna vreunu sau una de la vreo firma sa ma intrebe date confidentiale si clar ca le voi refuza orice oferta
                  sigpic

Comment

Si eu m-am trezit zilele trecute cu cei de la Cargus ca au un plic de la DACIA ptr. Mine. Am crezut ca poate este invitatia ptr "Porti Deschise" la SANDERO, dar teapa era maretul card DACIA. Defect profesional am citit un pic contractul atasat cardului si cu stupoarea am aflat ca acesta se emite la cererea clientului, dar eu nu am facut-o. Am sa sun miine la VC sa ma lamureasca si pe mine in baza carei cereri mi-au facut acest card.

Comment

Singurul avantaj este ca poti sa faci cumparaturi si 50 de zile ai dobanda 0%. Dar atentie: daca scoti bani din el sa ai cash in buzunar ai pus-o! DOB=25-30%. ATAT RETINETI :si painea o cumperi cu cardul ! Asa puteti fenta banca:nu sscoateti cash si in fiecare 15 ale lunii sunati la banca sa va spuna cat trebuie sa rambursati si cand!
                      Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
                      Andreea Trifu

Comment

Si eu am primit cardul cu toate ca nu mi-l trebuia ,nu la-m solicitat ,na-m fost nici macar la ultima revizie si citesc in contrac ca se expediaza la solicitarea posesorului autoturismului! Daca as stii nr de la Vocea CLientului as suna acum dar nu stiu

Care imi dati si mie nr de tel de la Vocea Clientului? Multumesc

Comment

Singurul avantaj pe care probabil il prezinta acest card e o mica reducere la anumite piese / produse din magazinele Dacia ... In rest e un card normal, promovat de Dacia ( deh sa-si mai ia si ei un banut, tre sa avem cu ce platii reclamele la Sandero ).

Comment

Numarul de la Vocea Clientului e 0248.500.000.
                            Cine primeste cardul si vrea sa sune, sa o faca.

Comment

Originally posted by andrei View Post
                              Merci ca mi-ai zis. Atata le trebuie, sa mi-l trimita si mie. Pai in urmatorul minut au telefon la VC de la mine, de unde ii iau la intrebari de ce mi l-au trimis, pana se satura.
                              Masina ai cumparat-o prin credit auto BRD sau prin alta forma de plata?

Banuiesc ca se trimite cardul numai la cei ce au credit auto prin BRD.
                              Am primit si eu cardul si cu PIN-ul si bineinteles fara sa ma intrebe daca il vreau. Acum il tin de bibelou ca e frumos are holograma .
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Ma gandesc ca trimit la toata lumea. Eu masina am platit-o cash. O sa vedem.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google