Cardul Dacia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si daca nu le trimit contractul ala inapoi cu datele completate pe el, se intampla ceva? Adica mi-l activeaza din oficiu? Eu am primit cardul si nici nu ma gandesc sa-l folosesc. Numai sa nu ne trezim peste catva timp ca nu stiu ce datorii mai avem pe la BRD.

Comment

Mi-au trimis si mie mirobolantul PIN, deci "oferta" e valabila nu numai celor care au luat masina in rate/leasing ci si celorlalti, care au platit-o cash.
      I-am sunat si au zis ca daca vreau sa renunt, tot trebuie sa completez datele sa le trimit. Asa ca... nu deschid nici unui curier.
      Last edited by andrei; 19 June 2008, 13:13.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Azi am primit si eu cardul, a venit un curier la mine acasa [m-a trezit din somn] spunandu-mi ca am multe avantaje, reducere la revizii si altele. Nu am avut timp sa studiez foile alea, nici nu ma intereseaza ca tot ei au de castigat...Daca era in castigul nostru nu il aduceau ei acasa, stati linistiti...
        niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Am vorbit cu cei de la BRD acum doua zile cind m-am trezit si cu PIN-ul acasa. Concluzia este ca cei de la Dacia le-au transmis datele tuturor cumparatorilor, indiferent de forma de achizitie (cash sau credit), iar banca a emis aceste carduri. Ele se activează doar cu acceptul titularului. Asa ca daca nu da-ti curs, returnind contractul semnat, aceste carduri nu sint operationale. Ele nu sint active, lucru confirmat si de operatoarea de la BRD. Eu unul am spus un mare PAS.

Comment

Eu am cardul in fata + un maldar de hartii.Ma voi duce la BRD sa vad care-i chestia,nu am de gand sa-l folosesc.Le-am primit tot prin curier.
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Trebuie sa ai contractul semnat si sa-l trimiti inapoi sau sa mergi la o sucursala BRD. Eu nici nu ma obosesc sa-l iau de la curier.

Comment

Daca nu semnez si nu trimit nici o hartie,ce se-ntampla?

Comment

Acum, daca l-ai luat n-ai ce sa faci. Trebuie sa trimit hartiile inapoi, sa-l anuleze. Suna la numarul de telefon de pe hartia din plicul cu PIN-ul si iti dau mai multe detalii.

Comment

O trimit pe nevasta-mea la BRD,se pricepe la porcarii de astea...

Comment

Nu trebuie sa faceti nimic. Dati cardul la kinder sa se joace cu el. Daca nu trimiti contractul semnat si adeverinta de salariu,cardul este nul.

Comment

Originally posted by danlau69 View Post
                        Am vorbit cu cei de la BRD acum doua zile cind m-am trezit si cu PIN-ul acasa. Concluzia este ca cei de la Dacia le-au transmis datele tuturor cumparatorilor, indiferent de forma de achizitie (cash sau credit), iar banca a emis aceste carduri. Ele se activează doar cu acceptul titularului. Asa ca daca nu da-ti curs, returnind contractul semnat, aceste carduri nu sint operationale. Ele nu sint active, lucru confirmat si de operatoarea de la BRD. Eu unul am spus un mare PAS.
                        Asta e o mare greseala ... Cei care au platit CASH nu au nici o legatura cu BRD-ul deci DACIA nu avea nici un drept sa dea BRD-ului datele clientului ( confidentialitate ) si pentru chestia asta poate fi TAXATA GRAV. Si cu ce drept imi emite mie BRD-ul card, am cerut eu ... Am semnat eu ceva, la urma urmei card-ul acesta costa ceva bani anual ( administrarea sau cum ii zice ca nu mai stiu ).

Comment

Stai linistit ca nu se fac treburile astea descoperite!Exista vre-o portita pe undeva prin lege care te va face sa pierzi ani buni pana sa scoti ceva de la ei!
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Oricum la faza asta au fost chiar de rahat ... Dau datele ca si cum ar fi un sul de hartie igienica si la urma emit card-uri pe care daca vrei sa le anulezi ( desi nu le-ai solicitat ) tre sa alergi si sa semnezi.

Comment

Mi se pare mie,sau ne-au intrebat cei de la Dacia daca pot sa ne prelucreze datele personale,sau ceva de genul asta?Parca mi-aduc aminte,dar nu sunt sigur.

Comment

N-am eu timp de pierdut cu ei, ca apelam eu la OPC si la judecatorie imediat...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google