Si daca nu le trimit contractul ala inapoi cu datele completate pe el, se intampla ceva? Adica mi-l activeaza din oficiu? Eu am primit cardul si nici nu ma gandesc sa-l folosesc. Numai sa nu ne trezim peste catva timp ca nu stiu ce datorii mai avem pe la BRD.
Cardul Dacia
Collapse
X
-
Mi-au trimis si mie mirobolantul PIN, deci "oferta" e valabila nu numai celor care au luat masina in rate/leasing ci si celorlalti, care au platit-o cash.
I-am sunat si au zis ca daca vreau sa renunt, tot trebuie sa completez datele sa le trimit. Asa ca... nu deschid nici unui curier.Last edited by andrei; 19 June 2008, 13:13.
Comment
-
Azi am primit si eu cardul, a venit un curier la mine acasa [m-a trezit din somn] spunandu-mi ca am multe avantaje, reducere la revizii si altele. Nu am avut timp sa studiez foile alea, nici nu ma intereseaza ca tot ei au de castigat...Daca era in castigul nostru nu il aduceau ei acasa, stati linistiti...niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
Am vorbit cu cei de la BRD acum doua zile cind m-am trezit si cu PIN-ul acasa. Concluzia este ca cei de la Dacia le-au transmis datele tuturor cumparatorilor, indiferent de forma de achizitie (cash sau credit), iar banca a emis aceste carduri. Ele se activează doar cu acceptul titularului. Asa ca daca nu da-ti curs, returnind contractul semnat, aceste carduri nu sint operationale. Ele nu sint active, lucru confirmat si de operatoarea de la BRD. Eu unul am spus un mare PAS.
Comment
-
Trebuie sa ai contractul semnat si sa-l trimiti inapoi sau sa mergi la o sucursala BRD. Eu nici nu ma obosesc sa-l iau de la curier.
Comment
-
Acum, daca l-ai luat n-ai ce sa faci. Trebuie sa trimit hartiile inapoi, sa-l anuleze. Suna la numarul de telefon de pe hartia din plicul cu PIN-ul si iti dau mai multe detalii.
Comment
-
Originally posted by danlau69 View PostAm vorbit cu cei de la BRD acum doua zile cind m-am trezit si cu PIN-ul acasa. Concluzia este ca cei de la Dacia le-au transmis datele tuturor cumparatorilor, indiferent de forma de achizitie (cash sau credit), iar banca a emis aceste carduri. Ele se activează doar cu acceptul titularului. Asa ca daca nu da-ti curs, returnind contractul semnat, aceste carduri nu sint operationale. Ele nu sint active, lucru confirmat si de operatoarea de la BRD. Eu unul am spus un mare PAS.
Comment
-
N-am eu timp de pierdut cu ei, ca apelam eu la OPC si la judecatorie imediat...
Comment
Comment