Cardul Dacia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mersi de raspunsuri baieti.Sunt curios daca si p-afara se intampla lucruri d-astea, da in fine...
    If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Ieri am primit si eu plicu de la dacia dupa multa vreme,mau sunat si iam zis la pasarica care ma sunat de la nu stiu ce firma sa nu mil mai trimita ca nus curios,si aseara la gasit mama in cutia postala )ma gindesc sa il rup
      sigpic

Comment

Nu rezolvi nimic boris daca il rupi, da-i o gaura si poti sa-l folosesti ca un breloc la chei.

Comment

Rupe-l, fa-i ce vrei, ca oricum, e doar un simplu plastic.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Astia cu ph2 oare primim si noi card dala ,soramea la golanu ei a primit cred k dupa vreun an dar l-a folosit cu succes la revizie

Comment

Daca nu ati completat nici un formular cu datele personale, nu.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Eu nu am primit cardul.

scuze ca postez aici, dar tot de la DACIA am primit. Si stiu ca nu sunt singurul. Am primit un plic cu niste intrebari la care trebuia sa raspund. Nu am raspuns si nici nu am trimis plicul inapoi. Vad ca nu au venit sa imi ridice masina :P
                sigpic

Comment

Nu trimite nimic la BRD din chestionarele primite.

Comment

Eu am primit cardul cu toate ca nu am completat nici un chestionar si desigur nu-l voi activa!...Cred ca este o campanie cu agreerea tacita a B.R.D.-ului, o cale mascata de a atrage clienti, avand in vedere tot ce se intampla pe piata bancara

Comment

Cardul asta, din cate stiu eu, dateaza de anul trecut. Poate de mai multa vreme. Criza este de 1-2 luni.
                      sigpic

Comment

La cat timp, cu aproximatie, se primeste acest card? Nu ca m-ar interesa, dar eu am jumatate de an de cand am masina si nu am primit nimic...
                        sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Nu stiu exact de cand a inceput promotia cu cardu', dar am vazut ca primul post e pe 15 iunie.Cred ca majoritatea bancilor au in cadrul personalului consultanti cu putere mare de anticipatie.Nu pot sa nu remarc aceasta asociere prietenoasa intre BRDsi logan(Grup Renault).

Comment

Salve,

acest card e o mare teapa... Scump si fara avantaje.

societetii generalisti merg pe aceeasi politica de vinzare cu forta.... Adica iti fac rost de date (de la partenerii comerciali gen Dacia) si apoi iti fac card ... Si ti-l trimit ca un mare semn de respect... Plus comisionaele si dobanzile aferente BONUS !..... Si apoi incep sa te sune daca chipurile a ajuns plicul, daca ati completat adeverinta de salariu si restul cererii de credit, acord interogari.... E o mare VRAJEALA IEFTINA !

cardul de credit este unul din cele mai proaste produse de creditare pentru client... Suma mica dobanda HUGE.... Facilitati minime.

parerea mea e ca nu se merita decit ca breloc la chei

bafta!

Comment

Lucialina, mai ai de asteptat, sau, depinde de bulanul pe care il ai.
                              Unii au asteptat 3-4 luni, eu l-am luat dupa un an si o luna.
                              Mi-au spus ca trebuie sa astept sa-mi vina un plic acasa si nu mi-a venit nimic de la ei.
                              M-am dus la ei, de 2-3 ori si pana la urma mi l-au dat.

Comment

Eu am primit acel plic dupa vreo doua luni si jumatate dar din experienta care am avut-o cu acest IFN BRD Finance(diferit de BRD) le-am zis ca n-o sa mai lucrez cu ei in viata vietilor mele.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google