Mersi de raspunsuri baieti.Sunt curios daca si p-afara se intampla lucruri d-astea, da in fine...
Cardul Dacia
Collapse
X
-
Rupe-l, fa-i ce vrei, ca oricum, e doar un simplu plastic.
Comment
-
Daca nu ati completat nici un formular cu datele personale, nu.
Comment
-
La cat timp, cu aproximatie, se primeste acest card? Nu ca m-ar interesa, dar eu am jumatate de an de cand am masina si nu am primit nimic...
Comment
-
Nu stiu exact de cand a inceput promotia cu cardu', dar am vazut ca primul post e pe 15 iunie.Cred ca majoritatea bancilor au in cadrul personalului consultanti cu putere mare de anticipatie.Nu pot sa nu remarc aceasta asociere prietenoasa intre BRDsi logan(Grup Renault).
Comment
-
Salve,
acest card e o mare teapa... Scump si fara avantaje.
societetii generalisti merg pe aceeasi politica de vinzare cu forta.... Adica iti fac rost de date (de la partenerii comerciali gen Dacia) si apoi iti fac card ... Si ti-l trimit ca un mare semn de respect... Plus comisionaele si dobanzile aferente BONUS !..... Si apoi incep sa te sune daca chipurile a ajuns plicul, daca ati completat adeverinta de salariu si restul cererii de credit, acord interogari.... E o mare VRAJEALA IEFTINA !
cardul de credit este unul din cele mai proaste produse de creditare pentru client... Suma mica dobanda HUGE.... Facilitati minime.
parerea mea e ca nu se merita decit ca breloc la chei
bafta!
Comment
-
Lucialina, mai ai de asteptat, sau, depinde de bulanul pe care il ai.
Unii au asteptat 3-4 luni, eu l-am luat dupa un an si o luna.
Mi-au spus ca trebuie sa astept sa-mi vina un plic acasa si nu mi-a venit nimic de la ei.
M-am dus la ei, de 2-3 ori si pana la urma mi l-au dat.
Comment
Comment