Ce sisteme aveti si cum arata!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am facut poze dupa ce am montat noua sursa si cele 2 prelungitoare trimise de enermax tocmai din italia. mare firma!!
    Attached Files
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

al meu nu merita pus aici
      la REMAT poate

AMD athlon 1700+
      Video: 128 Ati Radeon
      HDD: 30 GB
      RAM: 384
      cotetz dar pt net si Counter-Strike merge
      sigpic

Comment

Bre cristi...marfa rau carcasa... poti da niste detalii despre ea? Eventual de unde/preturi? Ma chinui cu tot felul dar imi place la nebunie cum e pus...pe invers asa ... Si destule locuri de hdd-uri...

Comment

Cristi, tubulatura aia albastra de la ventilatorul de jos a fost separat sau cu carcasa? Ca ma interesaza foarte mult sa cumpar una, ca am o problema la calculator cu racirea unui HDD si as baga HDD-ul in ea.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Al meu e asta:
            MB AsRock K8NF4G SATA2
            CPU AMD Athlon 64 3400+ 2,4GHz cu cooler Arctic Cooling Alpine 64
            VGA GeForce 6100 128 share
            HDD 160GB SATA2 Samsung
            RAM 1 GB DDR Kingmax
            CD-RW ASUS/DVD Sony
            Carcasa NoName
            Sursa Seasonic S12II 380W
            TV Tuner Leadtek TV2000XP DeLuxe
            Sound Blaster Live! 5.1 Digital placa de sunet
            Monitor Philips 190C7FS

Comment

Originally posted by crististreulea View Post
              am facut poze dupa ce am montat noua sursa si cele 2 prelungitoare trimise de enermax tocmai din italia. mare firma!!
              MAN da ce faci cu nava aiai

Comment

am vazut ca ai doua hdd-uri samsung....nu ti se pare ca sunt cam lente,am vazut teste cu ele prin diverse reviste si ieseau pe ultimul loc la transfer de pe o partitie pe alta sau asa pur si simplu la cum se misca?...sa numai zic ca se incing destul de tare comparativ cu alte hdd-uri de la alte firme.
                ce nu optezi si tu pentru un Seagate sau WD?

Comment

Mosu'

Proc: Athlon XP 2400+
                  RAM: 512 Mb - au fost 1024 Mb
                  HDD: 400 Gb + 40 Gb Seagate
                  Main Board: Soltek SN 400 SL Nforce2
                  Video: FX5200
                  Unitati optice cd rw 52x, DVD-RW 16x Dual
                  Card reader 7+1, mobil rack,Controler PCI, ji inca vreo 2-3 prostii PCI Full
                  Monitor: 17" CRT

Batran dar bun si-a facut traiu, a mancat malaiu 1000 E la vremea lui singurul upgr. a fost HDD de 400 Gb
                  http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

My machine:

cpu-Intel core2duo 8750
                    mb-asus p52k se
                    ram-2x512 Kingstone+2x1Gb Geil =3Gb.
                    hdd-160Gb WD+320WD+in max. 1 sapt. 1Tb WD
                    dvd-rw
                    video-MSI ATI HD2600XT-512Mb
                    lcd lg 19"
                    sursa sirtec 480W
                    o carcasa de aluminiu dar vreau ca a lu' crististreulea

Comment

dantes cel mai tare sistem ai,procesor cu doua nuclee,ram garla,spatiu pe HDD la fel garla,placa video belea,lcd mare

Comment

Originally posted by dantes View Post
                        Bre cristi...marfa rau carcasa... poti da niste detalii despre ea? Eventual de unde/preturi?...
                        carcasa o am de ... aproape 5 ani si am comandat-o direct in italia la producator. asa de noua era pe atunci ca nu se gasea decit in review-uri. modelul este un server case enermax cs-718 sau blue viper. aici mai multe poze. model vechi si mai greu acum in romania .
                        aici un review facut de chip.ro si aici pret .
                        daca te gindesti la o carcasa noua, antec p180 iti recomand. am avut placerea sa montez asa ceva si am fost foarte placut surprins! aluminiu si plastic, izoleaza fonic, termic, este rigida... etc. atentie trebuie doar la modelul de sursa ales, nu poti monta o sursa cu cooler de 12cm deoarece vine in partea de jos a carcasei. deci trebuie sa aiba cooler in spate.

Originally posted by andrei View Post
                        Cristi, tubulatura aia albastra de la ventilatorul de jos a fost separat sau cu carcasa?
                        enermax a scos aceasta carcasa full accesorii, deci de la enermax nu ai sa gasesti acest tunel. silverstone in schimb, a scos carcasa in curu' gol si achizitionai accesoriile separat. avind in vedere ca sint doar 3 carcase cu acelasi interior(una nu stiu denumirea firmei), sansele sa gasesti doar tubulatura ... minime

Originally posted by SUPERCAR View Post
                        am vazut ca ai doua hdd-uri samsung....nu ti se pare ca sunt cam lente...ce nu optezi si tu pentru un Seagate sau WD?
                        WD in nici un caz, seagate nu erau in acel moment modelul ce il vroiam, maxtor luat foc, asa ca ... ai zis lente? ce zici de rata de transfer din cele 2 poze atasate? maxtor 16m si samsung 8m. si bonus am pus o poza cu rata de transfer intre 2 raid strip
                        btw, un preten a pus seagate, mai exat 3 bucati seagate, aici rezultate test.
                        Attached Files
                        Last edited by crististreulea; 20 January 2008, 21:46.
                        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

vad ca se misca bine samsungul,poate ai nimerit tu doua modele mai reusite

Comment

man, nu ai observat, cred, cele 2 hdd-uri sint legate in raid strip 0, de acolo rata de transfer asa de mare. unu singur nu duce maimult de 55mb/s rata sustinuta.
                            si da, inainte sa iau cele 2 samsung, am cautat de mi-au iesit ochii, in acel moment un model de seagate (care rupea la transfer) si acest samsung erau la putere.

asta insemna raid strip 0
                            exemplu: copiezi un mp3 pe comp, jumatate o pune pe un hdd si cealalta jumatate pe al doilea hdd. deci dubleaza rata de transfer citire/scriere

Comment

atentie trebuie doar la modelul de sursa ales, nu poti monta o sursa cu cooler de 12cm deoarece vine in partea de jos a carcasei. deci trebuie sa aiba cooler in spate.

Asta e naspa...ca deja am sursa asa si... o sa vad eu... momentan vreau sa iau un hdd...

Comment

sansele sa gasesti doar tubulatura ... minime
                                Ma gandeam eu, dar o sa mai caut pe la magazine din Bucuresti, poate o gasesc, chiar daca e facuta de alta firma.
                                Cel mai nou proiect auto din România!
                                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google