am facut poze dupa ce am montat noua sursa si cele 2 prelungitoare trimise de enermax tocmai din italia. mare firma!!
Ce sisteme aveti si cum arata!!!
Collapse
X
-
Cristi, tubulatura aia albastra de la ventilatorul de jos a fost separat sau cu carcasa? Ca ma interesaza foarte mult sa cumpar una, ca am o problema la calculator cu racirea unui HDD si as baga HDD-ul in ea.
Comment
-
Al meu e asta:
MB AsRock K8NF4G SATA2
CPU AMD Athlon 64 3400+ 2,4GHz cu cooler Arctic Cooling Alpine 64
VGA GeForce 6100 128 share
HDD 160GB SATA2 Samsung
RAM 1 GB DDR Kingmax
CD-RW ASUS/DVD Sony
Carcasa NoName
Sursa Seasonic S12II 380W
TV Tuner Leadtek TV2000XP DeLuxe
Sound Blaster Live! 5.1 Digital placa de sunet
Monitor Philips 190C7FS
Comment
-
Originally posted by crististreulea View Postam facut poze dupa ce am montat noua sursa si cele 2 prelungitoare trimise de enermax tocmai din italia. mare firma!!
ce nu optezi si tu pentru un Seagate sau WD?
Comment
-
Mosu'
Proc: Athlon XP 2400+
RAM: 512 Mb - au fost 1024 Mb
HDD: 400 Gb + 40 Gb Seagate
Main Board: Soltek SN 400 SL Nforce2
Video: FX5200
Unitati optice cd rw 52x, DVD-RW 16x Dual
Card reader 7+1, mobil rack,Controler PCI, ji inca vreo 2-3 prostii PCI Full
Monitor: 17" CRT
Batran dar bun si-a facut traiu, a mancat malaiu 1000 E la vremea lui singurul upgr. a fost HDD de 400 Gb
Comment
-
My machine:
cpu-Intel core2duo 8750
mb-asus p52k se
ram-2x512 Kingstone+2x1Gb Geil =3Gb.
hdd-160Gb WD+320WD+in max. 1 sapt. 1Tb WD
dvd-rw
video-MSI ATI HD2600XT-512Mb
lcd lg 19"
sursa sirtec 480W
o carcasa de aluminiu dar vreau ca a lu' crististreulea
Comment
-
Originally posted by dantes View PostBre cristi...marfa rau carcasa... poti da niste detalii despre ea? Eventual de unde/preturi?...
aici un review facut de chip.ro si aici pret .
daca te gindesti la o carcasa noua, antec p180 iti recomand. am avut placerea sa montez asa ceva si am fost foarte placut surprins! aluminiu si plastic, izoleaza fonic, termic, este rigida... etc. atentie trebuie doar la modelul de sursa ales, nu poti monta o sursa cu cooler de 12cm deoarece vine in partea de jos a carcasei. deci trebuie sa aiba cooler in spate.
Originally posted by andrei View PostCristi, tubulatura aia albastra de la ventilatorul de jos a fost separat sau cu carcasa?
Originally posted by SUPERCAR View Postam vazut ca ai doua hdd-uri samsung....nu ti se pare ca sunt cam lente...ce nu optezi si tu pentru un Seagate sau WD?
btw, un preten a pus seagate, mai exat 3 bucati seagate, aici rezultate test.Last edited by crististreulea; 20 January 2008, 21:46.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
man, nu ai observat, cred, cele 2 hdd-uri sint legate in raid strip 0, de acolo rata de transfer asa de mare. unu singur nu duce maimult de 55mb/s rata sustinuta.
si da, inainte sa iau cele 2 samsung, am cautat de mi-au iesit ochii, in acel moment un model de seagate (care rupea la transfer) si acest samsung erau la putere.
asta insemna raid strip 0
exemplu: copiezi un mp3 pe comp, jumatate o pune pe un hdd si cealalta jumatate pe al doilea hdd. deci dubleaza rata de transfer citire/scriereDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
atentie trebuie doar la modelul de sursa ales, nu poti monta o sursa cu cooler de 12cm deoarece vine in partea de jos a carcasei. deci trebuie sa aiba cooler in spate.
Asta e naspa...ca deja am sursa asa si... o sa vad eu... momentan vreau sa iau un hdd...
Comment
-
Originally posted by crististreulea View Postsansele sa gasesti doar tubulatura ... minime
Comment
Comment