If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sunt cazuri si cazuri ......
Ma bucur ca nu ai patit nimic la viteza aia. Multa bafta in continuare.
Apropo loganul la 160 are defapt 140 sau ceva pe acolo depinde de uzura cauciucurilor
Nici eu nu am inteles prea bine circumstantele accidentului...Dar ma rog...E bine ca mai esti acum printre noi si ne poti impartasii din experienta ta, care ar trebui sa fie o lectie de viata pentru fiecare dintre noi. Un cliseu precum "viteza ucide" chiar nu isi are rostul, toti ne lasam purtati de val de mult prea multe ori. Ideea e sa constientizam de fiecare data ca ne punem viata in pericol si sa incercam sa facem ceva in privinta asta.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Pai daca omul a zis triplare e foarte clar nu ? Ca mai depasea cineva cu el, in aceeasi directie de mers cu el ... (si in codul rutier e mentionata operatiunea de triplare!)
Originally posted by andrei
Masina aia venea din spate, sa zicem ca venea cu 130 km/h si el avea 110 km/h, deci decelerarea celuilalt era de ~20 km/h. Acum ziceti si voi, cum era mai bine...
Andrei la un impuls din spate, la viteza de 110KM/h sigur nu mai controlezi masina si risti sa intri intr-un copac cu viteza mai mare (impulsul iti creste viteza automat) sau sa lovesti pe altii ...
Ideea topicului este buna, dar ganditi-va daca reclamele acelea dure de la TV nu au efect un simplu mesaj cred ca nici atat...
oricum toata stima pentru ca omul a incercat sa transmita ceva ...
I have no special talent. I am only passionately curious.
Judecand dupa spusele lui @daniellt, el depasea, si masina pe care o depasea a vrut sa depaseasca si ea. Bun...Pai si atunci, el a zis ca a tras de volan dreapta, daca tragea de volan dreapta nu intra in cel care a vrut sa faca triplare? Dar cel mai bine ar fi sa ne lamureasca @daniellt.
@Silviu: Depinde de impact. Daca era oarecum pe centrul masinii nu erau probleme, doar marea viteza si putina deplasare in lateral, dar daca era in lateral, atunci ai dreptate, chiar ca era mai grav.
@vitriol: Din ce am inteles, omul a vrut sa faca o depasire si in acelasi timp, din spate, a vrut alta masina sa-i depaseasca pe cei doi si el a tras de volan dreapta sa-l lase sa se duca celalalt in depasire.
@Andrei: Daca e asa cum zici tu, atunci cine trebuia sa se asigure in oglinda retrovizoare cand se angajeaza in depasire? Daca s-a asigurat si asta din spate nu venea, atunci cred ca puteau sa se duca amandoi linistiti, asta daca nu venea cineva din sens opus.
Dar eu nu sunt aici sa judec, sau sa dau cu presupusu', cel mai bine ar fi sa ne lamureasca colegul nostru.
Nu tin mare lucru din acel accident, parca mintea s-ar fi golit. Tin minte o masina neagra care trecea in mare viteza pe langa mine, in timp ce ma duceam spre copac, o Dacie Papuc cu numar de Prahova, care nu a oprit, desi a vazut fumul si modul in care m-am izbit in copac si... Cam atat. Eu am intrat in depasire cu un spatiu destul de mare fata de Dacia Papuc din fata, de aceea nu am lovit-o si pe ea, cand am tras dreapta. Mi-as dori foarte mult sa-mi amintesc numarul Daciei care nu s-a oprit sa ma ajute dupa accident si a continuat sa mearga spre Ploiesti. Mi-e greata, cand ma gandesc la aceste jigodii de soferi, care nu se opresc sa-si ajute colegii din trafic si pleaca fara sa-i intereseze daca ai murit sau nu. Nu mai spus de masina neagra, care m-ar fi izbit in spate si, probabil, m-ar fi intors in loc, cu cine stie ce consecinte, al carei sofer nici nu l-a interesat ce am patit. Rusine, daca acest sofer citeste postarea mea. Cu prietenie, Daniel T.
@danielt- Dar daca soferul de care zici NICI NU STIE SA CITESTE? Ca sunt destule cazuri de analfabeti cu bani posesori de permise si de masini bengoase...
In toate situatiile accidentele sunt urate, ma ferit Dumnezeul pana acum, nu am fost implicat eu personal, dar am participat la mai multe. Lucrez la descarcerare si am vazut multe accidente urate.Trebuie sa fii tare, cand victima zbiara in masina facuta pachet,parintii victimei tipa sa-l scoti mai repede, pe langa masina mai vin 10-15 curiosi care fiecare isi da cu parerea...Altadata se intampla sa iti moara victima in mana...Este tragic.
niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Daca ai lovit copacul la 110km/h trebuie sa fi fericit ca ai scapat si din cate am citit nu ai avut mult de suferit. Stop accidentelor viata are prioritate. Ar fi fost tragic sa mai pierdem inca un loganist.
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
La 110 km/h cu orice marca de masina, nu ar exista supravietuitori...
Deci hai sa zic si eu ceva.In primul rand ma bucur ca esti teafar si nu ai patit nimic.In al 2-lea rand la o asemena viteza nu se trage brusc de volan.Doamne fereste se putea mai rau,ai scapat bine,ma mir.Si eu am patit ceva de genul.Mergeam normal pe Bucuresti-Oltenita,intr-o curba un idiot depasea(venea din sens opus),si eu aveam in jur de 80-90 curba nu era asa de mare dar era vizibilitatea scazuta,si cand am vazut cu ce viteza vine ala spre mine,pentru o secunda nu stiam ce sa fac dar am tras incet si in acelasi timp repede (adica manevra a fost facuta in graba),si am iesit de pe carosabil mergeam pe pamant si facusem acolo nu se mai vedea nimic.Am oprit m-am calmat si asta a fost.Dar nu se face asa ceva la 110 sa tragi brusc de volan.Oricum inca odata ma bucur ca esti ok.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment