Angajatori neseriosi-tepe-

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Angajatori neseriosi-tepe-

Vreau sa scriu patania unei cunostinte in legatura cu angajarea ca PROMOTER(pliante prin stendere la hoteluri) a unui studio de masaj erotic...Sediul lor este pe strada Parfumului nr 13 langa Primaria Sector 3. Nu va duceti sa va angajati sunt niste tepari ordinari care nu te tin decat 1-2 zile cat isi fac treaba sa imparti 1500 de pliante pt reclama lor, apoi..nu te vor mai suna sa vii la munca....salariul este tentant 1100 ron pe luna de L-V cate 8 ore pe zi!

HOT ANGELS este firma care da TEAPA la oameni...asadar vreau sa atrag atentia pt ca altii sa nu munceasca plimbandu-se prin tot Bucurestiul pe jos...ca la urma excrocii astia sa nu te mai plateasca.
    Prin telefon esti sunat ca sa iti iei anumite acte pt contract cand ajungi acolo ti se face decat o simpla copie la buletin!
    Chiar si azi am vazut anunturi ale lor postate la sectiunea angajari!
    Daca aveti probleme cu firme asemanatoare postati aici!

pai cam asa fac toti patroni astia smecheri, te folosesc cat le da voie legea, legal, fara contract definitiv de munca (3 sau 6 luni) si apoi te arunca ca pe o soseta stricata.....merita sa le dai si tu numai tepe si sa-i lasi balta cand nu se asteapta, sa vedem atunci ce face....
    sigpic
    The MVP

Comment

Oricum, un studio de masaj erotic nu e un angajator serios.

Comment

pfff....astea sunt joburi? Nu ma mir de ce oamenii "iau tepe".
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

asa se intampla cand vrei sa castigi mult si sa lucrezi putin sau chiar deloc, sincer nu am nimic impotriva firmelor de genul asta, chiar ii felicit.
          Toti am inceput de jos, cu munca grea si salar de mizerie, si unii din noi au ajuns sa lucreze pe bani mai multi. Sincer eu inca stau la un salar brut de 830 RON, dar imi convine, pentru ca lucrez doar 7 ore/zi

Comment

Sa-i felicitam cu totii pe tepari, asta ar mai lipsi.
            Am zis doar ca nu-i inteleg pe cei care accepta sa lucreze pe incredere pentru un salon de masaj erotic, nefiind o afacere care sa inspire incredere printre angajatii masculi.

Comment

mr.K, sunt mai multe profile, nu doar cele de masaj erotic
              Si ca bagat pliante in posta si in standurile speciale pentru pliante nu trebuie neaparat fata, indiferent de profilul firmei

Comment

Permiteti sa imi exprim si eu lunga perioada de angajari consecutive la firme de tzepari in domenii mult mai decente decat ''masaj erotic''
                In domeniul marketingului agresiv pentru atragerea de noi clienti pe pietele bursiere mentionez: Aston Markets (care mai nou se cheama goldwin-nu stiucum) , OIM trade , Safe trade, Top trade.Te pastreaza 1luna si cu 3zile inainte de incheierea lunii iti spun ca nu ai dat randament asa ca papa.
                Multe firme de CallCenter in Romania.De ce? Poi pentru ca este mana de lucru ieftina iar o afacere ce poate fii coordonata de la distanta merita sa iti faci sediu in romania.
                In aceasi oala intra si diferite biznisuri care vor sa iti folosesti masina proprie pentru a colabora (sau chiar ca angajat) cu ei.

Iar discutia este lunga...
                Fara Semnatura.

Comment

Originally posted by mr.K View Post
                  Am zis doar ca nu-i inteleg pe cei care accepta sa lucreze pe incredere pentru un salon de masaj erotic, nefiind o afacere care sa inspire incredere printre angajatii masculi.
                  Prost nu este ala care cere, prost e ala care dă!!
                  sigpic
                  "BRABUS" STYLE

Comment

Cand o firma iti propune un post cu conditia detinerii unui autoturism de catre tine ca angajat, teapa o vei lua in timp, cheltuielile cu masina vor fi suportate de tine si vor fi cntrabalansate cu veniturile doar in masura in care dai randament si treaba merge, dar ...poate sa nu mearga din" n" motive, iar tu ramai cu gaura.
                    Orice firma de genul asta trebuie evitata.

Comment

mr.K, nu generaliza, sunt si exceptii. Si asta iti spun in cunostinta de cauza. Ce-i drept, colaborarea cu fima se face in regim de PFA, dar se deconteaza inclusiv si revizia, sau cota parte din ea.

Comment

In regim de PFA esti pe cont propriu, decontezi pe PFA legal, cheltuielile cu masina facute pentru a putea desfasura activitatea de baza.

Eu ma refeream la firmele de distributie pizza de exemplu care-s atat de coate goale ca nu-si permit un leasing la masini dar vor sa creasca pe umerii si masinile angajatilor. Stiu cazuri.

Comment

mr.K, ma refeream la faptul ca eu ca PFA emit factura catre firma, in care cer contravaloarea reviziei
                          La pizza e alta aiureala, la fel ca la taxi

Comment

nu sunt coate goale ca atunci nu ar mai fi cate doua - trei pe fiecare straduta.
                            doar ca inregistrarile contabile sunt egale cu .... si atunci la banca sau la firma de leasing ce ii zici...? am venituri doar ca nu le declar
                            partea asta de industria alimentara - pizzerii, restaurante, samd sunt calea cea mai rapida de imbogatire fara munca pe care am vazut-o. bine...acuma nici sa vinzi coji de paine manjite cu cascaval topit si ketchup ca atunci nici macar prostii nu te cauta.

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google