Politia Comunitara - Pot Da Amenda De Parcare?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Politia Comunitara - Pot Da Amenda De Parcare?

Salut. azi am oprit in zona obor pt 10 minute sa cumpar ceva de la flanco. pana sa vin eu, a venit o masina de la politia comunitara si faceau poze la masinile parcate neregulamentar. bineinteles ca at cand am ajuns la masina, mi-au cerut actele si mi-au zis ca amenda este de 210 Lei cu 2 pcte amenda. intr-un final le-am dat 50 lei spaga si m-au lasat. dar acum stau sa ma gandesc, ei puteau sa imi dea amenda, au acest drept? stiu ca politia comunitara se ocupa cu ridicatul masinilor, dar acum acest lucru e interzis. oricum nu mai conteaza prea tare, imi recunosc vina, dar totusi ma gandesc acum ca ei nu mai au nicio putere si ca nu trebuia sa le dau nimic. voi ce credeti?
    Logan Ambition 1.6 8V

Raspunsul e simplu: Da, pot!
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Politia Comunitara (Rutiera) actioneaza in baza unor hotarari ale Consiliului Local..deci, daca exista o asemenea hotarare, ( care sa vizeze parcarea in anumite locuri si locurile in care este interzisa oprirea/stationarea), te pot amenda cu succes :P La fel si Politia Comunitara te poate amenda daca dormi pe banca in parc, sau esti cu bicicleta in zona unde accesul biciclistilor e interzis, etc..daca exista HCL in acest sens

Comment

Cititi aici mai multe despre acest subiect, dezbatut cu ceva timp in urma.
        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google