pai am spus si mai sus este vorba de un sistem 5.1,de asta intreb despre cum se comporta ei in ultima perioada pentru ca nu as vrea sa zic ca fac economie de 100 de lei si apoi sa dau dublu pe curierat sau drumuri de Ploiesti-Bucuresti aiurea...
Evitati Depozitul De Calculatoare
Collapse
X
-
Heh, ghinion poti avea la barbut sau ceva...cand faci comanda la un produs si primesti altceva, sau il primesti defect nu stiu in ce masura poti spune ca ai avut ghinion ca nu s-au aliniat astrele cum trebe' si d'astea...mai degraba e penala.
Conteaza mult si cum sunt aduse si manevrate produsele...am vazut de exemplu cum se descarca un tir cu "plasme" si alte fragilitati si cum le pasau baietii intre ei de parca bateau turca pe maidan.
Eu am un "sistem" asa in functie de care cumpar anumite produse de la anumite magazine...nu o sa le fac reclama aici, dar sunt unele care iti schimba fara comentarii un produs defect, sau chiar poti sa schimbi produsul tau cu altul in caz ca nu era ce te asteptai...de la astia cumpar chestii scumpe, gen monitoare, placi video, laptopuri etc; de la ceilalti (inclusiv dc) cumpar "gunoaie" gen cititor carduri, stickuri, carduri, tastatura, mouse etc chestii de pana in 50 lei si astfel chiar daca n-am "noroc" ca sunt in alta zodie, nu e paguba mareKeyboard error or no keyboard present.
Press F1 to continue or DEL to enter setup...
Comment
-
pai conform legii comertului online , poti returna orice produs in termen de 10 zile , fara nicio discutie .Spui doar ca nu esti multumit si la revedere .Problema este cat de repede iti dau banii inapoi )
Mi-a facut mie cineva figuri ,comandasem niste prezoane excentrice si nu s-au potrivit in roata , i-am spus imediat , a lalait-o cu "Incercam sa vedem ce si cum ,etc " i-am amintit de lege... si s-a rezolvat )Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Eu am luat un monitor LCD de 19 inch de la Depozitul de calculatoare.
Dupa aproape un an s-a dus una din lampile ce dau lumina de fundal (lampi CCFL din cate am citit)
Am intrat pe site la dc-shop si am citit unde trebuie sa trimit la garantie.
Am trimis monitorul prin curier rapid la Bucuresti cu plata la destinatie (adica sa plateasca dc-shop transportul )
In 5 zile mi-a venit monitorul reparat inapoi si de atunci nu am mai avut probleme cu el.
Din punctul meu de vedere dc-shop a fost de incredere la faza cu garantia asa ca eu ii recomand ca firma serioasa si am incredere in continuare sa fac achizitii de la ei.Logan GPL 1.4
Comment
-
pe principiul magazinului care iti acorda garantie apoi daca apare vreo problema te cam ia cu flit ca tu esti vinovatul, am inceput sa cumpar tot mai multe de pe okazii.ro, cu putina grija si cumparand de la vanzatori cu activitate mare, vechi si cu multe feedback-uri pozitive nu am avut probleme(telefoane, masina de spalat, televizor, camera video ... toate noi si fara probleme.
Din 2004 am cumparat de la DC un sistem facut pe piese la care nu am avut absolut nicio problema, merge in continuare si e in regula, depinde si de noroc.
Oricum la noi in romania neseriozitatea e la mare putere, risti sa iei produs bulit chiar si cand ti-l probeaza sub ochi, d-apoi sa il comanzi online, ne lipsesc multe pentru a putea folosi fara batai de cap un sistem de cumparare online.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
Comment