Evitati Depozitul De Calculatoare

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Evitati Depozitul De Calculatoare

    Pe viitor cand mai vreti sa cumparati ceva online,v-as sfatui sa evitati sa cumparati de la Depozitul de Calculatoare.Sunt cei mai penali in materie de garantii,ar face orice doar ca sa te scoata din garantie.
    Am avut problema cu un laptop care se incalzeste enorm de mult,la mine mere non stop,il sting odata pe sapt ,si atunci restart poate...A pocnit carcasa de la caldura.Dupa 1 an am probleme cu USBurile , nu mai mere niciunul,si cand merg la garantii...Ce constat ca nu imi acorda garantie ca ii crapat,desi nu au nici o legatura una cu alta,si desi specifica clar in certificatul de garantie :
    Garantie nu se acorda in produselor care prezinta o functionare necorespunzatoare datorita :
    c:Schimbarii starii mecanice a originale a produsului...
    Deci conform certificatului de garantie daca nu din cauza crapaturii nu functioneaza USBurile ar trebui sa se repare in garantie...
    Asadar pe viitor ,v-a sfatuiesc sa ii evitati pe cat posibil...
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

  • #2
    Pe dreaq...Eu imi facusem o configuratie la ei...Bine ca nu am avut timp sa merg la ei sa-l ridic

    Comment


    • #3
      De ce nu-i reclami la OPC ?
      B -X X - DDF x 2

      :sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

      Comment


      • #4
        Domnul cristiulea, supermoderator, nu va sesizati?
        Cand eu am vrut sa ajut forumistii, atragandu-le atentia asupra scolii de soferi select, imediat mi-ati trimis urmatorul mesaj :

        Tin doar sa va reamintesc de acest punct din Regulament :
        "17. Scandalurile pornite împotriva unor dealeri/service-uri sunt interzise.
        Daca o firma te-a nemultumit si doresti sa pornesti o discutie pe aceasta tema, trebuie sa o faci civilizat, cu argumente solide (mergând pâna la prezentarea de documente doveditoare, în caz ca ti se cere acest lucru). Chiar si faptul ca firma respectiva are o atitudine reprobabila nu justifica un comportament jignitor la adresa ei."

        Cine greseste acum?
        Iesi cu regulamentul ala

        Comment


        • #5
          Eu am calculator de la depozitul de calculatoare si am avut numai probleme si cu garantia si cu el si cu tot ce inseamna depozitul de calculatoare
          laureate 1.5l, albastru marin

          Comment


          • #6
            Eu evit de mult timp ( 2 ani ) sa mai cumpar de la magazine gen Depozitul de Calculatoare, UltraPro si Flamingo. Cel mai bine m-am impacat cu PCGarage ( www.Pcgarage.Ro ) si cu cei de la MediaDOT ( www.Mediadot.Ro ). Ii mai recomand si pe cei de la www.Itdirect.Ro .



            Acest mesaj NU se considera reclama.
            NU dati report.
            Last edited by SoNyKeL; 17 June 2008, 09:35.

            Comment


            • #7
              Cum eu sunt Moderatoru aici , iti zic ca:
              1. Partea aia a regulamentului se referea la cei care fac scandal nu care relateaza niste probleme
              2. Cum ar putea un moderator sa ia masuri impotriva administratorului ,sa-l trag de urechi?
              3. Pana acum discutia e civilizata


              si acum ca user normal si eu am avut probleme cu magnificul dc-shop am luat 4carduri SD de 2G Twin-mos ultra speed 133x din 4 2 au picat instant si unu dupa ceva folosire le-am dus in garantie iar dupa 3saptamani mi-au trimis niste carduri banale tot de 2g
              Last edited by SoNyKeL; 17 June 2008, 09:37.

              sigpic

              Comment


              • #8
                Da pai asa fac ... Mie mi-au schimbat comanda ca nu aveau pe stock DVD-RW-ul care-l vroiam eu ... Si mi-au trimis unul pe SATA in loc de IDE ... Logic ca eu nu aveam ce sa fac cu SATA-ul si m-am dus sa le dau in cap cu el, dar stai ca nu ma primeau la magazin si uite cum trebuia sa bat eu drumul pana-n Drumul Taberei sa-mi recuperez bani.

                Pe cand la PCGarage am cumparat o placa de sunet care dupa o luna am avut ceva probleme cu ea ... Le-am dus-o baietilor si mi-au spus ca ma suna in 2 saptamani ( placa trebuia sa ajunga la producator - CREATIVE - ), dupa 2 saptamani m-au sunat si mi-au spus sa ma prezinti cu factura la sediul lor ( e langa mine, 2 minute de emrs pe jos ) ca sa-mi dea bani inapoi sau sa-mi dea alta placa.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by sorin_pss View Post
                  "17. Scandalurile pornite împotriva unor dealeri/service-uri sunt interzise.
                  Daca o firma te-a nemultumit si doresti sa pornesti o discutie pe aceasta tema, trebuie sa o faci civilizat, cu argumente solide (mergând pâna la prezentarea de documente doveditoare, în caz ca ti se cere acest lucru).
                  pe cine am jignit ?
                  eu din cate vad se discuta civilizat aici.Eu am relatat o problema,in speranta ca altii n-o sa faca aceeasi greseala ca mine ,si din cate vad nu is singurul care a care a avut de-a face cu ei si e nemultumit.
                  Am trimis un email la timis@opc.Ro si la bucuresti@opc.Ro .Astept un raspuns,sa vad...Cine stie,oricum nu imi fac sperante.
                  Last edited by Cristi_Xp; 17 June 2008, 10:29.
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

                  Comment


                  • #10
                    Emag ati incercat ? Eu am cumparat 2 laptoace de la ei , la unul mi s-a ars nu stiu ce placa de retea parca pt ca s-a incarcat reteaua electrostatic si s-a descarcat in laptocul meu , a sta 2-3 saptamani in service dar s-a schimbat pe garantie . Am mai cumparat si un telefon tot de la ei ( comenzi in linie adica on line ) .
                    B -X X - DDF x 2

                    :sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

                    Comment


                    • #11
                      Eu cumpar de vreo 3 ani de la dc shop si nu prea am avut probleme cu piesele, eu stau in drumu` taberei si magazinul lor e la 2 pasi de mine, n-am incercat niciodata sa fac comanda pe net... Probabil si de aceea nu am avut probleme cu piesele cumparate, si asa va sfatuiesc si pe voi mai bine cumparati direct din magazin sa fiti siguri ca cea ce cumparati e bun, decat sa faceti comanda pe net sa va treziti acasa cu ceva prost.
                      ---== LoGaN dRiVeR ==---

                      Comment


                      • #12
                        Pai si crezi ca ce iti trimit acasa daca comanzi de pe net iti da dintr`o sectiune a magazinului "Produse/componente proste" ,si cand vii sa cumperi din magazin "Produse/componente bune" ... ?
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

                        Comment


                        • #13
                          Nu, dar asa macar in magazin vezi piesa inainte sa o cumperi, si plus ca cine stie ce transport au ei si ce se intampla cu piesa pe drum.
                          ---== LoGaN dRiVeR ==---

                          Comment


                          • #14
                            Da XP exact asa iti da... Acum 4 ani mi-am luat un monitor LG la DC-shop era 6mil , la SELGROS era 5mil dar pe cutii tot DC-shop si garantia tot la ei era... Dupa 3luni a murit monitoru m-am dus la DC-shop si se uita pe factura , aa astea de la selgros stim problema mi-a dat altu si am plecat... Din cate am inteles sunt anumite loturi cu probleme si decat sa fie retrase de la vanzare se baga la oferta , la cine pica in garantie asta e la cine nu si mai bine

                            sigpic

                            Comment


                            • #15
                              Eu nu am avut nici o problema cu ei desi am calculatorul facut la ei si tot timpul au fost de treaba cand am avut nevoie (colaborez cu ei de vreo 7 ani)
                              sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google