Cristi are mare dreptate ... Eviati dc ul e cel mai neserios magazin ... Mie mi au refuzat garantia la un router pt ca au vazut ei ca era ceva deplasat in el .... Aiurea nu stiu cum sa scape de tine ...
Evitati Depozitul De Calculatoare
Collapse
X
-
Da dar scrie in certificatu de garantie la orice aparat electronic ca sa nu fie supus la schimbari bruste de temperatura etc....
eu de exemplu am avut un Siemens M65(era un telefon OUTDOOR)deci special conceput ptr socuri praf umezeala cu garnituri de cauciuc peste tot bratara de otel etc etc...
Si scria in cartulia lui ca rezista la socuri la apa la praf si alte chestii si dupaia mic cu * in josu pagini scria daca se gasesc urme de socuri , umezeala , praf garantia se anuleaza
sigpic
Comment
-
"Cum eu sunt Moderatoru aici , iti zic ca:
1. Partea aia a regulamentului se referea la cei care fac scandal nu care relateaza niste probleme
2. Cum ar putea un moderator sa ia masuri impotriva administratorului ,sa-l trag de urechi?
3. Pana acum discutia e civilizata"
Domnul Moderatoru , nu ai inteles. Nu trebuie sa iei masuri impotriva administratorului, doar ca sunt cam multi moderatori care interpreteaza gresit ceea ce postam noi.
Eu cu ce am gresit ca am spus sa se ocoleasca o scoala de soferi?
Comment
-
Of doamne , ar trebui sa-ti dau warn pacat ca nu am vazut pana acum postul acela...
fa comparatie la limbaj ...
Originally posted by sorin_pssSpuneti-le prietenilor ce vor sa faca scoala de soferi, sa ocoleasca SELECT din Bucuresti.
Ce nume si-au ales si astia :'SELECT' .
Ce e select,faptul ca a durat 3 luni pana a terminat sotia mea scoala?
Ca au programat-o cate o sedinta la 2 saptamani?
Este o scoala de rahat, feriti-va de ea.
Decat andrei , rocri si twety care-s off topic le-au fugit picseli din materia cenusia la astia trei
sigpic
Comment
-
eu am cumparat de la ei 3 monitoare horizon de 17,acu 3 ani,si toate 3 merg fara probleme...
sisteme home cinema,placi video,surse,placi baza,rami etc...dar nu am avut nici o problema cu nici una din piese....cine stie,poate sunt unii cu ghinionhttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
eu de cand am pus anuntul asta nu am mai comandat nimic de la ei , si fost ok.Daca totul merge bine si nu ai nevoie de garantie poate e multumitor , dar de aia cumperi din magazin nou cu garantie , ca sa poti beneficia de ea , nu sa iti dea cu flit de fiecare data ca tu ai fost de vina .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment