Sfat Achizitie Tableta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfat Achizitie Tableta

ce imi recomandati eu sunt indecis, oscilez intre google nexus 7 si Samsung Galaxy Tab2 P3100, ambele pe 7"

avantajele nexus.ului: hardware destul de bun
    dezavantaje: lipsa 3g si mai ales a slotului de card

avantaje samsung: prezenta slot card, prezenta 3g
    dezavantaje: hardware mai slab decat nexus...

voi ce imi recomandati?
    Last edited by nicu_rcn; 28 October 2012, 20:32.
    sigpic

Mergi pe samsung cu incredere, o sa ai nevoie de 3g
    sigpic

Comment

nu ma deranjeaza atat de tare lipsa 3g.ului (mai am un telefon android si pot face hotspot) cat ma deranjeaza lipsa slotului de card, daca nexusul ar fi avut slot de card as fi mers pe el fara nici o discutie...
      sigpic

Comment

Dar de ce nu cauti ceva pe 10"?...eu am o tableta de 7" si sincer mi se pare cam mic display-ul...m-am obisnuit cu ea,dar are un prieten de 10 si e cu totul altceva...Pentru filme,jocuri ,navigarea pe net...este mai usor de utilizatParera mea..Acum depinde de tine pentru ce vrei sa o folosesti.. Stima!

Comment

parerea mea e sa alegi samsung

Comment

Originally posted by Cristyano View Post
            Dar de ce nu cauti ceva pe 10"?...eu am o tableta de 7" si sincer mi se pare cam mic display-ul...m-am obisnuit cu ea,dar are un prieten de 10 si e cu totul altceva...Pentru filme,jocuri ,navigarea pe net...este mai usor de utilizatParera mea..Acum depinde de tine pentru ce vrei sa o folosesti.. Stima!
            pe 10" cu ce vreau eu sare de 1500 lei, momentan am putin peste 1000
            ps: o iau pentru gaming si browsing...

Originally posted by bogd@n21 View Post
            parerea mea e sa alegi samsung
            de ce ai alege tu samsung? (vreau sa aflu mai multe avantaje si dezavantaje ale fiecarei tablete in parte)

ps: de asemeni sunt deschis la alte variante...
            Last edited by nicu_rcn; 28 October 2012, 21:37. Reason: Automerged Doublepost
            sigpic

Comment

Salut.
              Mai bine mai astepti ceva timp si-ti iei ceva de care sa nu regreti ca te-ai grabit.La urma va fi mult mai greu sa schimbi produsul.
              Numai bine.
              ps:si eu as alege tot samsung.............dar tu stii in fond ce-ti doresti.
              Un Logan----YNG-----
              Numai bine.

Comment

tocmai ca nu ma grabesc ma interesez mai bine inainte, eu mi.as dori samsungul cu procesorul nexusului se zvoneste ca pe 29 oct (maine) nexus lanseaza nexus 7 de 32 gb cred ca mi.ar fi de ajuns, insa sa vad si pretul...
                sigpic

Comment

Am inteles...Inca o idee daca nu te grabesti sa iti cumperi o tableta: te informezi, cauti si pe 10" si pe 7" cam ce ai vrea si astepti pana pe 23 noiembrie Black Friday ,poate gasesti ceva bun la bani mai putini...Totusi 1000 lei este o suma destul de mare si merita sa iei ceva bun si de ce nu si putin redus..

Comment

buna ideea cu black friday pe 23 noiembrie, (tocmai imi fac si un cadou ca pe 22 e ziua mea), insa nu ma prea pricep, oferta este valabila pentru toate site.urile romanesti? ma intereseaza in primul rand emag!
                    sigpic

Comment

Anul trecut din cate imi aduc aminte au fost emag si flanco...nu stiu daca anul acesta se mai adauga si altele:-??...

Comment

da..black friday este pe emag, am luat eu un telefon anul trecut ...

Daca dorea ceva de 10'' mai bine mergea catre un notebook, care la ora actuala renteaza mai mult decat o tableta, asta e parerea mea, fie ea de 7'' fie de 10'' , tabletele personal mi se par useless ... acum fiecare cu parerea si ideile lui...dar la 1000 - 1300 de lei iti iei un notebook de moare lumea, ii atasezi un stick rds si ala e..si browsing si gaming mai de calitate decat o tableta oricand si la orice ora...

Plus de asta...se face la fel de mic ca o tableta cand il inchizi ... intr-adevar nu prea merge sa mergi cu el in metrou , dar la categoria Hardware cat si software bate notebook-ul.

Daca esti hotarat neaparat pe o tableta, mergi pe samsung cu incredere !
                        sigpic

Comment

daca e emag e bine, merg pe el

Originally posted by bGy View Post
                          da..black friday este pe emag, am luat eu un telefon anul trecut ...

Daca dorea ceva de 10'' mai bine mergea catre un notebook, care la ora actuala renteaza mai mult decat o tableta, asta e parerea mea, fie ea de 7'' fie de 10'' , tabletele personal mi se par useless ... acum fiecare cu parerea si ideile lui...dar la 1000 - 1300 de lei iti iei un notebook de moare lumea, ii atasezi un stick rds si ala e..si browsing si gaming mai de calitate decat o tableta oricand si la orice ora...

Plus de asta...se face la fel de mic ca o tableta cand il inchizi ... intr-adevar nu prea merge sa mergi cu el in metrou , dar la categoria Hardware cat si software bate notebook-ul.

Daca esti hotarat neaparat pe o tableta, mergi pe samsung cu incredere !
                          multumesc pentru detalii, aleg tableta pentru varietatea si infinitele posibilitati ale androidului....
                          Last edited by nicu_rcn; 28 October 2012, 22:01. Reason: Automerged Doublepost
                          sigpic

Comment

App legat de asta, o informatie foarte valoroasa, avand in vedere ca emag este cel mai mare site de vanzari online din romania , pe data de 22 spre 23 la ora 00:00 incearca deja sa plasezi comanda, pentru ca stoc-ul se epuizeaza la ora 02, mai ales pentru tablete, telefoane, pc-uri etc...

L.E.
                            Intr-adevar are android, dar android nu o sa se compare niciodata cu WINDOWS ! fie el 7 sau XP
                            sigpic

Comment

multumesc pentru pont!!!
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google