Sfat Achizitie Tableta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

atunci va rog sa.mi recomandati o tableta cu procesor quad core (cum are nexus 7) de minim 1ghz si procesor video dedicat
    sigpic

Comment

Allview sau chiar Evolio... http://www.gadget.ro/evolio-aria-pri...ream-sandwich/ , asta e la 1000 de lei... P.S unul din magazinele online, ofera 5 ani garantie la tableta asta
      Last edited by kubala7; 28 October 2012, 23:44.
      Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Gandeste-te ca o tableta/smartphone, deja are rezolutie nativa a unui Tv HD de ultima generatie de acum 4 ani. Sau ia in calcul faptul ca o tableta/smartphone deja ruleaza FLAC-uri si HD-uri cu un singur "click", in conditiile in care, un insemnat procent actual de utilizatori Pc, au nevoie de softuri speciale/configuratie hardware/upgrade ca sa faca toate astea. Procesorul unui Pc/laptop este deja limitat in putere, datorita conecticii lui pe placa de baza, este evident ca s-a ajuns la o saturatie. Atunci ce faci? Evident, mergi pe o alta arhitectura raport software/hardware si exact asta se intampla in prezent.
        Jocurile se vor indrepta mai mult catre zona consolelor, nu e problema.
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

prima data ma gandisem la aria, insa am vazut ca nexus 7 ofera mult peste...

Originally posted by darksid3 View Post
          Gandeste-te ca o tableta/smartphone, deja are rezolutie nativa a unui Tv HD de ultima generatie de acum 4 ani. Sau ia in calcul faptul ca o tableta/smartphone deja ruleaza FLAC-uri si HD-uri cu un singur "click", in conditiile in care, un insemnat procent actual de utilizatori Pc, au nevoie de softuri speciale/configuratie hardware/upgrade ca sa faca toate astea. Procesorul unui Pc/laptop este deja limitat in putere, datorita conecticii lui pe placa de baza, este evident ca s-a ajuns la o saturatie. Atunci ce faci? Evident, mergi pe o alta arhitectura raport software/hardware si exact asta se intampla in prezent.
          Jocurile se vor indrepta mai mult catre zona consolelor, nu e problema.
          vad ca te pricepi foarte bine arata.mi ceva similar cu nexus7 sub 1000 de lei eu nu am gasit
          Last edited by nicu_rcn; 28 October 2012, 23:57. Reason: Automerged Doublepost
          sigpic

Comment

Trebuie sa te dai pe ele, asa iti faci cea mai pertinenta parere.

Comment

pai daca te multumesti cu 16GB memorie maxim, si 7inch... e ok, aria are 9,7 si 16gb + slot micro SD... exact, daca ai vre-un magazin in oras gen Media Galaxy, acolo poti sa le probezi...
              Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

am inteles ca se poate testa si la emag in crangasi.
                sigpic

Comment

Se pot testa bineinteles la showroom , numai sa le aibe disponibile, dar sigur le au, da o fuga si vezi care iti face cu ochiul.
                  sigpic

Comment

o sa merg pana in 23 noiembrie sa incerc cateva modele si pe 23 sper sa ma hotarasc la ceva, pana atunci mai "scormonesc"

Originally posted by Cezar View Post
                    Eu am avut tableta, dar am renuntat la ea.
                    Pt mine nu s-a dovedit folositoare.
                    Ups, se pare ca n-am fost atent. Aici se discuta despre ce achizitie sa faci
                    Atunci asculta-l pe intunecat, ca stie ce vorbeste.
                    am zapacit telefonul (tot android), dar vreau mai mult, deci nu cred ca.mi va fi nefolositoare, oricum multumesc de ajutor!
                    Last edited by nicu_rcn; 29 October 2012, 08:21. Reason: Automerged Doublepost
                    sigpic

Comment

Salut,
                      Am avut un coleg ce a avut o tableta de la AllView. O sa aveti cu probleme la update-urile tabletei. Se misca greu cand vine vorba de update-uri iar daca doresti sa o trimiti la garantie va trebui sa o trimiti in brasov.

In ceva legat de Nexus 7. Google nu va incerca sa iti bage pe gat o alta tableta cum face Samsung prin chesti de genul: Telefonul/Tableta nu suporta noul Android OS asa ca va recomandam sa cumparati alta tableta.

Sfat: Mergi pe Nexus 7. Nu cred ca Google se risca sa faca tablete de mantuiala.
                      Cele de la AllView sunt aduse la container si apoi brenduite cu AllView
                      From Miami 2 Ibiza
                      Voucher
                      http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

Google nu face tablete. Pana acum au fost facute de Samsung, acum, se pare, vor fi facute de LG (denumirea generica este Nexus, ca brand). Evident, suportul software difera, fata de orice alt producator.

Comment

cred ca o sa merg pe nexus, poate pana ma hotarasc va aparea si versiunea de 32 cu 3g la noi in romania...
                          sigpic

Comment

nici o alta idee? am vazut ca nexusul a mai scazut la pret
                            sigpic

Comment

A aparut nexus 7 32gb 3g, credeti ca se pot efectua apeluri cu el?

Sent from my HTC Wildfire using Forum Runner
                              sigpic

Comment

Doar daca folosesti un software special in genul Viber, altfel, ca sa-l folosesti ca telefon, nu cred.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google