atunci va rog sa.mi recomandati o tableta cu procesor quad core (cum are nexus 7) de minim 1ghz si procesor video dedicat
Sfat Achizitie Tableta
Collapse
X
-
Allview sau chiar Evolio... http://www.gadget.ro/evolio-aria-pri...ream-sandwich/ , asta e la 1000 de lei... P.S unul din magazinele online, ofera 5 ani garantie la tableta astaLast edited by kubala7; 28 October 2012, 23:44.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Gandeste-te ca o tableta/smartphone, deja are rezolutie nativa a unui Tv HD de ultima generatie de acum 4 ani. Sau ia in calcul faptul ca o tableta/smartphone deja ruleaza FLAC-uri si HD-uri cu un singur "click", in conditiile in care, un insemnat procent actual de utilizatori Pc, au nevoie de softuri speciale/configuratie hardware/upgrade ca sa faca toate astea. Procesorul unui Pc/laptop este deja limitat in putere, datorita conecticii lui pe placa de baza, este evident ca s-a ajuns la o saturatie. Atunci ce faci? Evident, mergi pe o alta arhitectura raport software/hardware si exact asta se intampla in prezent.
Jocurile se vor indrepta mai mult catre zona consolelor, nu e problema.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
prima data ma gandisem la aria, insa am vazut ca nexus 7 ofera mult peste...
Originally posted by darksid3 View PostGandeste-te ca o tableta/smartphone, deja are rezolutie nativa a unui Tv HD de ultima generatie de acum 4 ani. Sau ia in calcul faptul ca o tableta/smartphone deja ruleaza FLAC-uri si HD-uri cu un singur "click", in conditiile in care, un insemnat procent actual de utilizatori Pc, au nevoie de softuri speciale/configuratie hardware/upgrade ca sa faca toate astea. Procesorul unui Pc/laptop este deja limitat in putere, datorita conecticii lui pe placa de baza, este evident ca s-a ajuns la o saturatie. Atunci ce faci? Evident, mergi pe o alta arhitectura raport software/hardware si exact asta se intampla in prezent.
Jocurile se vor indrepta mai mult catre zona consolelor, nu e problema.sigpic
Comment
-
o sa merg pana in 23 noiembrie sa incerc cateva modele si pe 23 sper sa ma hotarasc la ceva, pana atunci mai "scormonesc"
Originally posted by Cezar View PostEu am avut tableta, dar am renuntat la ea.
Pt mine nu s-a dovedit folositoare.
Ups, se pare ca n-am fost atent. Aici se discuta despre ce achizitie sa faci
Atunci asculta-l pe intunecat, ca stie ce vorbeste.sigpic
Comment
-
Salut,
Am avut un coleg ce a avut o tableta de la AllView. O sa aveti cu probleme la update-urile tabletei. Se misca greu cand vine vorba de update-uri iar daca doresti sa o trimiti la garantie va trebui sa o trimiti in brasov.
In ceva legat de Nexus 7. Google nu va incerca sa iti bage pe gat o alta tableta cum face Samsung prin chesti de genul: Telefonul/Tableta nu suporta noul Android OS asa ca va recomandam sa cumparati alta tableta.
Sfat: Mergi pe Nexus 7. Nu cred ca Google se risca sa faca tablete de mantuiala.
Cele de la AllView sunt aduse la container si apoi brenduite cu AllView
Comment
-
Google nu face tablete. Pana acum au fost facute de Samsung, acum, se pare, vor fi facute de LG (denumirea generica este Nexus, ca brand). Evident, suportul software difera, fata de orice alt producator.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment