Idei De Afacere

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Idei De Afacere

Va salut. Sper sa nu incalc vreo regula/regulament al acestui forum postand acest mesaj.
    Patronul firmei unde lucrez eu, in prezent fiind o firma ce se ocupa cu productia/distributia de scule diamantate, mi-a spus azi, sa ne mai apucam si de alta afacere, pe langa cea actuala.
    Spatiu avem, firma exista deja, avem si spatii de depozitare, sediul cat de cat bun, aproape de Piata Iancului (Bucuresti), si un depozit undeva la periferia Bucurestiului. Faza este ca chiar nu stiu spre ce sa ne axam.
    Eu ma gandeam tot ceva distribuitori de ceva....ce, nu stiu. De asta am apelat la voi, poate vine cineva cu idei. Ideea e sa nu fie ceva foarte costisitor, si ceva care sa aiba sanse de reusita. Ma gandeam la un moment dat la calculatoare, dar sunt prea multe firme, deja piata este saturata, deci eu cred ca este un risc foarte mare, si nu stiu cum se procedeaza cu furnizorii, cum ii pot gasi, etc.

Voi ce idei ati avea? (realiste, nu SF) Astept idei, si sfaturi.
    Logan Ambition 1.6 8V

chestii sh.electronice ,electrocasnice ,panouri senvis,termopane ,cauciucuri,utilaje.stiu cativa care au facut de astea si le merge bine.
    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

S.H electronice mai greu. Ca presupun ca acestea eu le iau de la furnizori sau de unde le-oi lua fara garantie, si noi nu putem oferi garantie, ca deh....nu e service.
      Cu cauciucurile m-am gandit si eu, o sa dezvolt ideea mai departe, sa caut furnizori, sa vedem ce conditii au de colaborare....etc.
      Ma gandeam si la produse electrocasnice noi, dar nu gasesc producatori pe internet, adica vreau sa dau de cei de prima mana, nu sa cumpar eu deja de la un distribuitor, si eu sa le dau mai departe.....ce naibii, astia nu exista pe internet, sunt ascunsi?
      Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Baterii auto ?
        Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Originally posted by blanarucristi View Post
          tot ceva distribuitori de ceva....ce, nu stiu.
          Bautura sau marfuri ieftine aduse direct din china, incat sa nu conteze daca e ceva de caliate sau nu.
          sigpic

Comment

Originally posted by blanarucristi View Post
            S.H electronice mai greu. Ca presupun ca acestea eu le iau de la furnizori sau de unde le-oi lua fara garantie, si noi nu putem oferi garantie, ca deh....nu e service.
            Cu cauciucurile m-am gandit si eu, o sa dezvolt ideea mai departe, sa caut furnizori, sa vedem ce conditii au de colaborare....etc.
            Ma gandeam si la produse electrocasnice noi, dar nu gasesc producatori pe internet, adica vreau sa dau de cei de prima mana, nu sa cumpar eu deja de la un distribuitor, si eu sa le dau mai departe.....ce naibii, astia nu exista pe internet, sunt ascunsi?
            anu neaparat electronice.electrocasnice refurbished sau sh.eu am un tovaras care aduce din germania tot felul de chestii:frigidere,filtre de cafea,masini de cusut ,aspiratoare etc.aduce si scule gen masini de gaurit,picamere ,freze etc.el le vinde in bazar.

Comment

Originally posted by kubala7 View Post
              Baterii auto ?
              Si asta ar fi interesant. O sa incerc sa gasesc producatori in Romania care ar dori colaboratori cu eventuali distribuitori. In principiu ar fi Rombat, Varta....

Originally posted by margelatu View Post
              anu neaparat electronice.electrocasnice refurbished sau sh.eu am un tovaras care aduce din germania tot felul de chestii:frigidere,filtre de cafea,masini de cusut ,aspiratoare etc.aduce si scule gen masini de gaurit,picamere ,freze etc.el le vinde in bazar.
              Da, dar presupun ca e mai complicat cu transportul, trebuie sa ai pe cineva care sa te bage in paine, sa iti spuna de unde/cum sa cumperi....etc, si nimeni nu prea face asta, ca ii faci concurenta. Gresesc?
              Last edited by blanarucristi; 30 October 2012, 13:02. Reason: Automerged Doublepost
              Logan Ambition 1.6 8V

Comment

am un tovaras care s-a apucat din prostie de afaceri.vinde mobila noua si sh import polonia si germania.aduce direct din germania fara alti intermediari.totul gasea pe internet.el nu a fost niciodata in germania.acum sa nu te astepti sa-ti dea cineva exact de unde si cum.

Comment

Bagate pe un 12 lei , sau ceva de genu' merge de minune, nu vei regreta !
                  sigpic

Comment

Care e faza aia cu 12 lei ca nu inteleg bGy?Sper sa nu se supere nimeni dar chiar nu stiu.stima

Comment

Probabil ceva de genul "orice produs la 12 lei".

Comment

Exact, ai spus ca ai spatiu pe la piata iancului, daca are vad e si mai bine, depozitul o sa iti fie util si el...marfa o poti lua din vama sau din turcia, respectiv europa, dragonul rosu, ma refer in cantitati mari la en-gross...

Sunt la mare cautare, pe giurgiului la mine sunt 10 magazine in 3 blocuri, pe profit.
                        sigpic

Comment

Ideile costa.

Comment

Costa, dar daca le tii pentru tine si nu le poti dezvolta, ce castigi?

@ Cristi: Sisteme AMVIC. Daca te apuci de treaba si merge, dai si tu 5% din profit, lu' baiatu'?
                            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google