Care soferi va enerveaza cel mai tare?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• De fo' 2 saptamani incoa' ma seaca astia cu numere de Italia.

95% dintre astia au mai condus inainte de a-si lua masina in Italia, doar caruta pe ulita prafuta a satului de unde provin.
    Iar acum,pe motiv ca au condus 2 mii si ceva de km pe autostrazi din Italia incoace, se cred un fel de schumacheri.

Voiam sa-l depasesc pe unul si boul se apuca de accelerat. Moamaaaa, imi venea sa-i dau un branci in sant.
    Nu mai zic de prioritati prin oras, aia daca ajung rar prin orase in Italia, ca lucreaza pe coclauri, habar n-au sa conduca nici in orase in Romania.

Sa-si ia caruta, ca au voie si cu aia de drum european! Si pe aia stiu sa o conduca.

Comment

• Nu stiu cum o fi prin alte parti, dar in sud, in aceasta perioada, numarul de accidente creste exponential, unele fiind extrem de grave. Iar in majoritatea sunt implicate masini cu numere de Anglia, Spania, Italia.
      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Sper ca in accidente , astia cu IT,E,GB sa fie vinovati si in cealalta tabara sa fie "total maxim autorizat 40 tone",sa-i sature!!
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

• ma enerveaza cei de genul acceleratie blana pe drum intins si frana blana la prima curba.astia incurca circulatia de cele mai multe ori

a si cei cu masini de fite si ni stiu nici macar 3 reguli de circulatie.cei ce ii culeg cei de la smurd din pomi rape si niciodata nu iti acorda PRIORITATE

Sau zic eu poate nu stiu ca ai prioritate
          Last edited by biancamarius5; 23 August 2012, 11:56. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Pe mine ma enerveaza aia care se lipesc de banda 2 de circulatie. Chiar am mers in dreapta cu un "exemplar" din asta si motivatia lui era ca el merge cu viteza legala, ca de ce sa meaga altii cu o viteza peste limita legala. Cred ca oamenilor de genul asta le place sa-si ia flash-uri si claxoane. Se simt si ei in centrul atentiei.

Si am mai mers in dreapta cu unu' care franeaza in fata celor care il supara in trafic. I-am zis ca daca isi ia bataie, eu sar sa-l ajut pe ala care il bate.
            Last edited by vitriol; 23 August 2012, 12:05.
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• si cum vorbeai cu ei? deschideai geamul?
              sigpic

Comment

• o dar astia de genul asta pun semnalizare ca fac stanga dar in veci nu vireaza.din curiozitate am stat in spatele unuia dar nu a mai facut stanga

Comment

• pe mine ma enerveaza acei soferi care vin cu viteza pana in spatele tau si depasesc abia la cativa centrimetri de tine chiar daca pe banda a 2-a nu este nimeni si vorbesc de DN cand pe a 2-a banda nu e nimeni. nu inteleg de ce nu depasesc cu cativa metri in spatele tau?
                  sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• Originally posted by bogdan_1984 View Post
                    si cum vorbeai cu ei? deschideai geamul?
                    Nu, ziceam ca am stat pe scaunul din dreapta lor, cat timp ei conduceau. Cunostinte de-ale mele.
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• a mai ma enerveaza si cei de bv care nu prea sunt talentati.m-am intalnit acum cu unul de curand intr-un sens giratoriu.cu 3 benzi de circulatie.eram pe banda 2 in sens si ala in spatele meu ma tot claxona.trec pe banda 1 si cand vad dobitocul in dreptul meu ia stanga sa iasa din giratoriu,dar culmea eu nu semnalizasem iesirea din sens.acum regretul meu este urmatorul ca omul nu a oprit sa ii pot spune dupa ce banda se face virajul la dreapta si cel care merge inainte ce benzi isi poate lua

Comment

• Originally posted by bidepa View Post
                        pe mine ma enerveaza acei soferi care vin cu viteza pana in spatele tau si depasesc abia la cativa centrimetri de tine chiar daca pe banda a 2-a nu este nimeni si vorbesc de DN cand pe a 2-a banda nu e nimeni. nu inteleg de ce nu depasesc cu cativa metri in spatele tau?
                        pai si pe tine cu ce te deranjeaza ? sau doar te enerveaza ?

pe mine ma enerveaza pasagerul vitriol , ca nu ii urecheste, mai ales cel cu banda doi cu mersul lui legal

Comment

• ............ia stanga sa iasa din giratoriu....,
                          La mine in oras se ia dreapta pentru a iesi din giratoriu. Culmea, si in alte orase la fel.

In sensurile giratorii se poate intampla ca un sofer care nu e localnic sa se incadreze prost daca nu si-a calculat bine a cat-a iesire trebuie sa o nimereasca. Doar ca trebuie sa astepte sa-i faca cineva loc pe banda potrivita.
                          Mai rau e cu cei care taie benzile in voia cea buna, pentru ca asa pot lua ei virajele.

Comment

• Daca te incadrezi gresit mai faci o data sensul giratoriu si te incadrezi corect, ce rost are sa te opresti si sa incurci circulatia, asteptand sa-si dea cineva seama ca nu esti din zona si sa te lase sa treci?

Comment

• Asa se face in tarile cu apa calda, cand gresesti si e vizibil ca nu esti de acolo, toti se opresc si iti fac loc, pentru ca nu cumva sa faci o prostie si sa-i busesti pe vreunul.

Comment

• da-i duce capul la asa o schema ? is d'astia antitalent (femei sau pensionari) care intra si pe contrasens pe autostrada.

la intrare in Bacau dinspre Piatra NT e un sens giratoriu. si acum dupa mai mult de un an de cand e corect semnalizat mai vin idioti si le vine greu sa faca sensul corect si aleg calea cea mai simpla ... pe contrasens...
                                o/____\o
                                (i)
                                .........

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google