Care soferi va enerveaza cel mai tare?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu nu stiu de ce va "luati" de taximetristi...sunt baieti fini, educati!

Vin cu un exemplu proaspat: intru in sensul giratoriu, ma vede, intra si el (el trebuia sa cedeze), gata sa-l pocnesc in portierele din stanga, apoi opreste in fata mea (eu claxonand furios), el finut...imi bate obrazul.
    Elegant, nu?

Ce om nemernic sunt io...
    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• ai perfecta dreptate! pe mie era sa ma buseasca un taximetrist care iesea de pe o laterala. ma vede ca vin, stie ca avea cedeaza trecerea, si cu toate astea voia sa intre, cred ca pe sub mine... il claxonex si el da geamul jos si ma intreaba care-i problema?...
      daca eram cu un camion, i-as fi aratat eu care-i probleme...
      Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• Pai da, ptr. se bazeaza ca "fraEru' " cu masina personala (cu cat e mai ingrijita masina, cu atat mai mult) sigur il evita sau franeaza ca sa nu-si boteasca masina.
        Asta e gandirea acestor maimute, mersu' la misto si la intimidare intra in cotidianu' lor zilnic de deplasare.

Stiti ce am mai observat io vis-a-vis de ce spuneti voi..."corba la corb nu-si scoate ochii", adica daca in giratoriu intra tot un taxi, sigur nu s-ar fi bagat, sau daca pe prioritate, la fel venea tot un taximetru, ala de pe cedeaza n-ar fi fortat.

E ca in bancu' ala cu meseriasu' care trece prin intersectii doar pe rosu la semafor si pe verde sta si asteapta in ideea ca daca el va trece pe verde, se ciocneste de un meserias ca el care trece doar pe rosu. Sigur il stiti.

Comment

• Originally posted by Kojak View Post
          Stiti ce am mai observat io vis-a-vis de ce spuneti voi..."corba la corb nu-si scoate ochii", adica daca in giratoriu intra tot un taxi, sigur nu s-ar fi bagat, sau daca pe prioritate, la fel venea tot un taximetru, ala de pe cedeaza n-ar fi fortat.
          La fel de grijulii unii cu alţii sunt şi camionagii şi şoferii de pe mijloacele de transport în comun.
          De aceştia din urmă văd că nu aţi pomenit nimic, mie cel puţin cei de pe troleibuze mi se par "miezul".

Comment

• Sunt si aia, unii dintre ei...da' pe taximetrisiti nu-i intrece nimeni.
            Io cel putin nu prea am avut incidente cu itb-isti / camionagii.
            Astia din urma, unii chiar te ajuta pe extraurban, dar devin tot mai rari in ultimii ani.

Comment

• Cei de pe extraurban parcă sunt într-adevăr făcuţi dintr-un alt aluat (unii dintre ei).

Comment

• Oricum, chiar daca unii sunt "dracosi", nu e bine sa te iei cu ei...astora nu le fac sicane ca taximetristilor.

Daca te referai si la "dubari" cand ai spus camionagii pe intern...aia da, multi dementi si printre ei.

Comment

• Eu ma inteleg bine cu ratb-istii, cu dubistii, cu camionariștii, cu femeilii, dar cu taximetristii am o problema grava. Doar cand vad culoarea galbena in trafic dau sa fug cat mai repede si cat mai departe, spre deosebire de tine, Kojak, care te joci cu ei. Problema e ca vin dupa mine oriunde m-as duce. Ca râia sunt!
                  sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Astia de pe RATB sunt prea calmi pentru ce e in Bucuresti ... adevarul e ca daca n-ar forta sa iasa din statie ar mai iesi de acolo peste 5 minute.

Ba, nush cum dreacu, dar in Bucuresti taximetristi romani nu-i stiu decat pe var`miu si pe alexspeed , restul sunt niste colorati, mai de la soare mai de la natura.
                    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Originally posted by 827sam View Post
                      restul sunt niste colorati, mai de la soare mai de la natura.
                      sau de la azbestu' de pe placutele de frana.

Comment

• Pai au prioritate cand ies din statie, asa ca forteaza pentru ca gibonii nu-i lasa.

Am mers eu o singura data cu AlexSpeed; aveam o intoxicatie etilica si m-a dus acasa. A mers bine, nu mi-a dat nicio emotie, nu a deranjat pe nimeni in trafic, dăcât că când (cacofonia este intentionata ca sa ne amuzam ) mai aveam maxim 200m pana in fata casei mele, penultimul viraj unde avea cedeaza, il vad ca nici nu opreste, nici nu se uita sa vada daca vine ceva; ii zic "cumetre, ma omori! nici macar nu te-ai uitat", la care el, absolut genial, zice "pai si ce, venea ceva"?
                        Last edited by vitriol; 15 July 2014, 22:23.

Comment

• avea dreptate omu
                          macar e rUman
                          Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• @vitriol, ai fost cam vigilent ptr. starea in care te aflai.
                            sau era ceva soft?

Comment

• Eu nu prea beau de felul meu, dar si cand beau... beau chiar si 3 beri intregi.

Era ceva soft, desigur.

Comment

• Alcoolist tata, nu gluma )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google