If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pentru astia merita sa ai un Aro vechi cu Bull-Bar solid in fata, si sa le dai sa se invete minte, le dai asigurarea si sa si-o bata de cap.
Nici asta nu e cea mai buna solutie, mai ales ca traim in epoca tehnologiei unde intalnesti camere de luat vederi si cand te duci la buda. Te filmeaza el, altul din trafic, sau vreo camera de trafic si te baga la distrugere, deci penal.
Eu imi propun asta de cate ori plec de acasa, dar, din pacare, desi stiu ca ma consum degeaba, tot ma enervez.
Din pacate eu am si copil mic , noroc ca nu repeta ce aude de la mine in masina...
Cand aveam loganul, credeam ca sunt frustrat si ca stau intr-o masina care nu te linisteste , nu are nimic atragator, relaxant...
Am evoluat putin cate putin, corsa c, megane 2, toledo... dar din pacate se pare ca m-am inselat in megane 2 stateam cel mai confortabil, ditamai cotiera, totul ok, degeaba, pleci de acasa linistit, iti taie un prost fata si este suficient sa te enervezi, am si camera video in masina, aveam... ca am dat-o jos, mi se pare ca , cand o aveam pe bord parca ii atragea pe prosti.
M-a triplat unu la 145 km/h pe E85.... Deja incep sa cred ca daca iti iei Audi model curent devii automat nesimtit. Un A6 antic de bulgaria ne-a depasit pe dreapta pe acostament desi eu asteptam sa trec de narodul de ilfov din fata mea, o octavia de constanta scartaia din roti ca sa ma prinda din urma pe serpentinele dintre predeal si brasov desi daca nu-l lasam n-avea nici o sansa (eram cu motocicleta in toate situatiile de mai sus).
Cred ca am intalnit minim 7-8 sofarzi in 450 de km facuti sambata.
Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Tin minte o intamplare povestita de un domn, om foarte echilibrat, cumpatat
(undeva la 48-50 de ani), ne-am intalnit la un curs...
Avea masina (autoturism...), o toyota faina, dar avea si motor. Deh! Pasiune...
Rula cu ea pe autostrada si un individ cu masina (nu are importanta modelul) s-a lipit de numarul lui, asa...din joaca. Va imaginati acolo emotii. Am uitat viteza la care s-a ajuns? Doar...200km.h
Fara comentarii!
Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
De ce isi pun unii oameni o poza cu un decedat si textul "nu te vom uita niciodata" pe geamurile masinii (stanga spate nu deranjeaza, insa in luneta sa ai un A4....)? Am vreo 2 vecini care au pozele lasate acolo de vreo 2 ani, bine, raposatii sunt diferiti.
Sunt in loc de icoana, au nevoie de poza ca sa nu-i uite?
Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Pe mine ma enerveaza aia care dispar de la mine din zona incepand cu luna septembrie si reapar prin iunie. Cred ca daca imi bat capul o sa pot face un clasament pe regiuni si cam ce greseli fac locuitorii din fiecare zona a tarii.
Schimbi stilul de condus dupa turma.Te adaptezi ca altfel risti sa faci accident.No sa vina sa crezi cand ca atunci cand mergi regulamentar deranjezi lumea si se poate sa pici de fazan in caz de ceva.Eu am un var in Sushava care are pe putin 3-4 tamponari usoare pe an.E un stil de viata pentru el.Are talpa grea, are tupeu,scandalagiu etc.A avut si permisul suspendat.De dezvatat nu-l mai dezvata nimeni.
Si, in asemenea cazuri, se vede ca legislatia are niste lacune. O suspendare permanenta a permisului ar fi solutia perfecta in asa situatii. Pentru ca personajul descris e un pericol real pentru siguranta celorlalti.
Regula exista in Danemarca, cu succes. La 3 abateri in termen de 3 ani, gen treci pe semafor rosu, nu acorzi prioritate la pietoni, maresti viteza cand cineva vrea sa te depaseasca, depasire linie continua, si cel mai important, depasirea cu 30% a vitezei legale pe acel tronson, pierzi dreptul de a conduce.
Deci daca e 100/h vitezxa admisa, la 131 km/h daca te ia radarul, ai o abatere grava, la inca 2 asemanatoare in termen de 3 ani, zici pa la permis, sunt reguli clare cum il redobandesti, daca esti recidivist, te monitorizeaza si 5 ani sa vada daca mai calci pe bec.
Cat de corect conduc danezii, ar conduce si romanii, daca ar exista reguli clare si politie obiectiva, dornica sa le aplice.
Apropo de marit viteza cand te depaseste cineva, am patit-o cu o copila cu un BMW seria 5 ultimu model cu numere de Deutschland, m-am bagat in depasire de la 60 la ora, si am ajuns intr-o curba cu 120 la ora tot langa ea... aia nu m-a vazut nici macar cand am fost langa ea, bineinteles ochelari de soare, tot ce trebuie, daca imi venea ceva din fata, prima reactie era sa trag catre ea si o aruncam in sant. Astea se uita in oglinzi doar cand se machiaza.
era de Germania dar sunt sigur ca era romanca. Am observat, acu' vara asta cum au venit nemtii pe aici prin zona, si cei plecati de aici, si cei de acolo... Sunt foarte civilizati la volan, semnalizeaza, iti dau prioritate, nu fac depasiri aiurea, foarte civilizati, domnisoara de care am dat eu era o exceptie. In schimb "spaniolii" si "italienii" nostri, pericol la volan... tine de civilizatie...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment