Care soferi va enerveaza cel mai tare?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cu exceptia nesimtitilor care parcheaza pe prima banda, in general soferii se ajuta in trafic in Bucuresti si in celelalte orase mari, tocmai pentru ca nimeni nu doarme in trafic, toti merg in ritm cat mai alert, functie de cat permite traficul.

Comment

• Am si eu o intrebare, alti soferi va enerveaza in general, dar voi nu enervati pe altii in trafic? Nu ma mai stresez de altii, ca si eu la rândul meu pot fi in situatia de mai sus. Toti suntem oameni si la un moment dat ne vine si noua rândul.
      PS. Sper sa nu fie sters acest post, fiind in mare parte off-topic.

Comment

• subscriu. multi care blameaza aici se infatiseaza drept maica tereza
        Last edited by bogdan_1984; 13 February 2016, 12:14.
        sigpic

Comment

• Toti se dau sfinti, dar uita ca si ei au fost elevi/inceptori/au taiat calea si etc. Daca nu am mai eticheta alti soferi si ne-am vedea de drumul nostru, nu ne-am mai stresa atat ce face X, Y. Situatiile descrise, pot fi privite diferit, in functie de observatorul de referinta.

Comment

• Nedelica asteptam berile!
            Si da, Don Iancu are dreptate. Tre sa fii guster sa vii cu peste 100, iar cu 10 m inainte de intrare in localitate sa franezi ca belemecu!
            Mai sunt si aia care accelereaza intr-o veselie inainte de semafor, desi se vede din spatiu ca e rosu.

Sent from mobile
            Keep walking...

Comment

• dap, probabil ca eu sunt unul dintre cei care "enerveaza" pe altii in trafic.
              asta in oras pentru ca nu plec in tromba de la semafor sau ca reduc viteza la apropirea de acestea prin ridicarea de pe acceleratie (nu pun familia lipita de parbriz daca este/urmeaza sa fie rosu).
              ex:
              Logan Laureat 1,2 16V mpi E5N-2012-->2022(112.100km)
              Logan Preferance 1,5dci E3/03-2006-->2012(76.100km)

Comment

• Pe mine ma mai enerveaza soferii care incurajeaza incalcarea legii.

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
                  @ursamajor
                  daca te vedeam prin bucuresti pe banda a doua cu viteza legala, iti umpleam frigiderul. si nu numai eu, cam 40% intro zi de duminica si 60% intr-o zi de lucru.
                  În haosul ăla cvasipermanent n-ai cum să mai respecți vreo normă. Doar te ții de cârd și-ncerci să "supraviețuiești". Iar ca stil de condus, că veni vorba, să știi că nu conduc deloc ca pensionarii.

Cât despre frigidere cu carne (să-ți ajute D-zeu să-l ai plin mereu că proteina nu trebuie să-ți lipsească!) îmi dau seama pe unde te situezi ca șofer: depășești coloana la semafor, tai calea altora (dar semnalizezi, ce pielea mea!), cum fac toți Miticii care ajung prin provincie. Nu?
                  Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
                  Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• Pun un film cu depasiri.....mai mult sau mai putin reusite.

https://youtu.be/c9LmZmjK_NI
                    „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

• Camera, LS650W cumva?
                      Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
                      Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• Observ ca toate depasirile au fost reusite si ca E85 e mult mai liber la voi. Intre Bucuresti si Bacau e jale, dar m-am resemnat, circul rar pe acolo. Asta e, ma adaptez.

Comment

• Originally posted by aris86 View Post
                          Am si eu o intrebare, alti soferi va enerveaza in general, dar voi nu enervati pe altii in trafic? Nu ma mai stresez de altii, ca si eu la rândul meu pot fi in situatia de mai sus. Toti suntem oameni si la un moment dat ne vine si noua rândul.
                          PS. Sper sa nu fie sters acest post, fiind in mare parte off-topic.
                          Eu unul, cand sofez, sunt atent la trafic si nu vorbesc la telefon, nu scriu sms-uri, nu sunt cu ochii in tableta sau in nu stiu ce device astfel incat sa merg pe drum ca sarpele si sunt atent sa nu-i incurc pe altii si sa le fac loc daca e cazul. Una este sa gresesti cateodata si alta e sa fii nesimtit si sa te doara in "cuot" de ceilalti ca si cum esti singur pe sosea si ai toate drepturile.

Reciteste:
                          Originally posted by Fanez View Post
                          Aia care vorbesc la telefon si, schimba directia fara semnal (au mana ocupata cu telefonul, nu mai au cum sa semnalizeze), aia care se cred singuri pe sosea si opresc cand nu te astepti exact cat sa te incurce dupa ce au mers ca sarpele cu 20-30 la ora in fata ta, aia care desi au coloana in fata lor si n-au unde sa se duca, iar tu vrei sa iesi de pe o straduta, opresc exact cat sa nu mai iesi (dupa care tot ei se uita urat la tine ca deh, ei au prioritate, desi unii dintre astia nici nu-si dau seama ca te-au blocat...) si mai sunt si altii, printre care taximetristii care "fac statie" unde incurca circulatia normala, soferii de maxi-taxi care merg cu 20/ora si fac statie unde nu te astepti, desi au loc destul sa opreasca mai pe dreapta sa aiba si altii loc... etc.
                          si:
                          Originally posted by spik View Post
                          Ma enerveaza cei care "dorm" pe banda a 2-a, dimineata!
                          Nu mai vorbesc de taximetristi, au propriile reguli de circulatie si oprire/ stationare!

Comment

• Originally posted by aris86 View Post
                            Observ ca toate depasirile au fost reusite ...
                            Nu chiar toate reusite...la 0.38 se observa reintrarea pe flux, in mare graba, la distanta f mica de cel care filmeaza.
                            Din ce in ce mai mult se scurteaza distantele intre vehicule (coloana) sau precum in cazul filmat. Acesta e motivul multor ciocaniri in lant

Tot pe E85 rulam noaptea cu prichindelul, eram primul ce trebuia sa efectueze depasirea unui camion. In spatele meu s-a lipit unul de mine de nu ii mai vedeam lumina din faruri (era sub 2m). Viteza? "doar" 120 km/h
                            Am intrat in forta in depasire, el tot cu acceasi atitudine.
                            Am revenit pe acostament si il tot injuram printre dinti...Numai daca ridicam usor piciorul de pe acceleratie, ne faceam pilaf

Dar despre rulajul cu juma' de auto pe contrasens, in curbele cu vizibilitate redusa (la 90 de grade...) nu ziceti nimic? Frecevent am vazut asa ceva, oriunde prin tara. Vara trecuta pe Transfagarasan, mergea incet, tacticos, pe contrasens de-a dreptul (nu a taiat-o in scurt!), cauta un loc de parcare. Era buna de filmat.
                            Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Exact, min 0.38 a fost cu soferul care m-a enervat. Am amestecat un pic depasirile pentru comparatie. A mers in spatele meu cam 1km, drum liber, a avut timp berechet sa faca ceva. Eu cu motor de 1.2, el cu ceva mai bun. Ori masina nu putea mai mult, ori are probleme cu aprecierea momentelor. A mers la o distanta laterala mica, cred ca juma de metru si s-a bagat in fata mea. Eu am fost obligat sa reduc viteza prin franare. Am dat cateva claxoane si el a facut un semn cu mana. Am taiat sonorul ca sa nu auziti comentarile, eram cu sotia si copilul in spate.
                              „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

• s-o fi speriat de celalalt care venea tare din spate si s-a repliat mai repede decat ar fi trebuit ca s-ai faca loc.
                                bine c-a fost numai atat! drumuri bune!
                                Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google