Am remarcat ca romanji cu masini inmatriculate in Austria, Germania, tarile scandinave sunt mult mai civilizati in trafic. Isi pune amprenta tara in care stai/lucrezi.
Care soferi va enerveaza cel mai tare?
Collapse
X
-
Originally posted by mr.K View PostAcum de sarbatori, ca in fiecare an, ma enerveaza "italienii", "spaniolii", majoritatea cu educatie subtire de tot sau inexistenta, care apar cu aplomb pe soselele patriei. Adica, odata ce mergi la volan in Italia, Spania etc., e clar ca esti supercalificat pentru circulatia din Romania.
Si de fapt, majoritatea sunt niste tarani cu glod in buletin, care in afara de drumul Italia-Romania, au experienta la volan castigata pe ulitele satului natal.
Comment
-
Originally posted by bolovan View Postmar77 intalienii? In italia cam nu prea vezi masina care sa nu fie dubita...macar putin. Sunt aproape la fel de rai ca noi pe sosele.
Dar in mod sigur toti mergeau cu suta in localitati, in toate, bine nu orasele, ci in satele prin care treceau
Mi s-a intamplat sa-mi zboare oglinda un italian, tocmai parcasem regulamentar si asta s-a bagat in depasirea unuia pe dreapta si mi-a zburat oglinda. Oglinda am luat-o de la dezmembrari degeaba, avea carcasa sparta(aveam un Cielo atunci) dar el mi-a dat 100 euro
Si acum imi aduc aminte cum facea pe marele smecher, cred ca luase cateva mii de euro in portofel(ne-am vazut dupa cateva zile), dar a fost ok macaronarul
Comment
-
De sarbatori, toti se transforma ( se grabesc si pot sa iti numere firele de par de pe ceafa, nu dau prioritate, depasiri mai mult decat criminale etc. ) si bineinteles, parcarile cretine.
Ca si specimenul de fata, parcare pe mijlocul intrarii in parcarea mica ( cea din dreapta de la giratoriu ) Iulius Mall, Iasi.
Nimeni nu intra, nimeni nu iese !
Aici ( nu a mers cu gestiunea atasamentelor )
Comment
-
Astazi. Drum liber 1km in fata. Strada cu o banda pe sens. Un nene pe la 50 de ani mergea cu 30km/h stand de vorba cu "copilotul". In spatele lui 5-6 masini (3 claxonau). Era atat de preocupat de discutie incat n-a oprit la trecerea de pietoni cu pieton pe ea. Daca pietonul, vazandu-l ca merge asa incet, ar fi crezut ca are de gand sa opreasca "si-o fura". Noroc ca era un pieton d-ala de asteapta sa-l iei de mana ca sa traverseze (adica numara pana la 10 dupa ce ai oprit, ca sa fie sigur).Last edited by Fanez; 30 December 2016, 21:18.
Comment
-
Nu mai conteaza. Zilele astea sunt multi pe dn1 si mai gasesti strazi libere la diferite ore. Bine, nu era libera chiar un km (toata stada respectiva are cca 900 m pe portiunea pe care am mers). Vreo 3-400 de metri pana la semafor era libera. Am zis si eu 1km la nervi
Comment
-
Comment
Comment