Care soferi va enerveaza cel mai tare?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma enerveaza urmatoarele categorii de soferi:
    -cei care circula cu viteza redusa fara sens;
    -cei care executa manevra de depasire cu toate ca nu au timp si aproape ca se urca pe masina din dreapta lor;
    -cei care nu acorda prioritate in cazurile cind sunt obligati de indicatoare;
    -cei care aduc gesturi obscene participantilor la trafic fara ca acestia sa fie vinovati.
    sigpic
    VIATA ARE PRIORITATE

Comment

• Pe mine cel mai tare ma enerveaza soferii care vin la semafor pana in fundul masinii tare, de parca vor s-o pupe si nu lasa spatiu nici cat pt un ac, si ma mai enerveaza cei care nu sunt in stare sa se incadreze bine intr-o interesctie si din cauza lor iese un mare haos.
      Anunturi auto

Comment

• Mie imi place sa ma dau aproape de fiecare masina la semafoare dar doar daca e vale ....Daca e un pic panta stau la 1,5 metri ca ce stii cum pleaca ala si ii scapa in spate?
        sigpic

Comment

• Dobitocul cu Fiat-ul (B 94 DXD) pe care era azi sa-l bat, pentru ca a facut stanga in fata mea fara semnal. Dupa ce i-am zis alta data sa dea semnal a scuipat pe masina si m-a injurat.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Si pe mine m-a enervat un neatent cu un BMW combi care s-a gandit sa schimbe banda cand eu eram la 1-1.5 metri de el pe cealalta banda -> frana blana si tras un pic dreapta deoarece aveam o bordura destul de inalta in dreapta mea si nu am vrut sa risc sa imi lovesc jentile...Noroc ca nu aveam viteza mare (maxim 30 km/h) ca altfel il pocneam... Si cu ocazia asta am reusit sa si opresc motorul (a 2-a oara mi se intampla asa ceva la Logan in 40.000 de km ). Oricum, presupun ca eram in unghiul sau mort (da, sigur !) dar asta nu explica faptul ca a trecut brusc de pe o banda pe alta fara semnal... Tupeu de smecheri cu masini straineze !!!
            sigpic

Comment

• Idiotii care circula dupa lasarea serii fara lumini de pozitie macar, cu berea-n nas si cu peste 100 km/h in oras!
              LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Originally posted by andrei View Post
                Dobitocul cu Fiat-ul (B 94 DXD) pe care era azi sa-l bat, pentru ca a facut stanga in fata mea fara semnal. Dupa ce i-am zis alta data sa dea semnal a scuipat pe masina si m-a injurat.
                Asta e respectul unora. Mare nesimtit.

Comment

• Dar cei care se opresc pe strazile cu o singura banda pe sens si incep sa povesteasca cu alt smecher de pe celalalt sens de parca sunt la piata. Mor cand ii vad.

Comment

• Pe mine ma enerveaza ala care i-a pocnit puffi-mobilul lui Sonikel, colegul nostru se pare ca sufera si are nevoie de sprijinul prietenilor pentru ca trece printr-o perioada dificila. Constanteni, luati masuri!
                    Doua lucruri sunt infinite universul si prostia...

Comment

• Pe mine ma seaca astia dupa microbuze gen maxi-taxi...Sigur inainte au fost tractoristi

Comment

• Eu cred ca voi muri zambind...Sunt extrem de putine lucruri in trafic care sa ma enerveze oarecum,majoritatea evenimentelor zilnice le trec usor si retin in memorie aceleasi numere si marci de masini ce parca ar dori neplaceri la aceeasi ora matinala,in fiecare zi...Depasiri pe orice banda fara semnal,ignorarea semaforului,a trecerilor pietonale sau a masinilor cu girofar concomitent cu vorbitul la telefon ori cu un dialog superior cu cel din dreapta...Claxonul meu a ruginit,cred,de atata lipsa de uz,oricum acestora nu le pasa...Dar favorizez cu placere spatiul din fata mea celor incepatori sau aflati in dilema,nu ma costa nimic si poate ca evit o nenorocire prin bunavointa. Nu reusesc sa-i arat pe cei ce ma enerveaza cel mai tare,acestia sunt doar cei ce comit accidente din prostie si ingamfare,reusind apoi sa scape intimidand legea noastra firava si plina de lacune,da,acestia ma enerveaza,deoarece oricare dintre noi poate cadea victima prostiei lor indiferent de priceperea individuala...Deci,voi ramane acelasi robot in fiecare zi,pentru binele meu si al celorlalti,cu modesta mea utilitara(MCV-ul este sub papucul sotiei...).

Comment

• Cel mai bine sa fi calm....O muzica in surdina si atentie la trafic dar fara nervi....Si sa vezi ce bine ajungi acasa sau la servici!Am ajuns la concluzia ca unii nu merita nervii mei, asa ca-i ignor!
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• De acord cu darksid3

Comment

• Pe mine nu prea ma mai enerveaza nimeni.Ca ma enervez aiurea si imi albeste parul.Muzica tare si nu dau atentie tampitilor,ca nu merita ;).
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Dreamer4ever View Post
                                Eu cred ca voi muri zambind...Sunt extrem de putine lucruri in trafic care sa ma enerveze oarecum,majoritatea evenimentelor zilnice le trec usor si retin in memorie aceleasi numere si marci de masini ce parca ar dori neplaceri la aceeasi ora matinala,in fiecare zi...Depasiri pe orice banda fara semnal,ignorarea semaforului,a trecerilor pietonale sau a masinilor cu girofar concomitent cu vorbitul la telefon ori cu un dialog superior cu cel din dreapta...Claxonul meu a ruginit,cred,de atata lipsa de uz,oricum acestora nu le pasa...Dar favorizez cu placere spatiul din fata mea celor incepatori sau aflati in dilema,nu ma costa nimic si poate ca evit o nenorocire prin bunavointa. Nu reusesc sa-i arat pe cei ce ma enerveaza cel mai tare,acestia sunt doar cei ce comit accidente din prostie si ingamfare,reusind apoi sa scape intimidand legea noastra firava si plina de lacune,da,acestia ma enerveaza,deoarece oricare dintre noi poate cadea victima prostiei lor indiferent de priceperea individuala...Deci,voi ramane acelasi robot in fiecare zi,pentru binele meu si al celorlalti,cu modesta mea utilitara(MCV-ul este sub papucul sotiei...).
                                La tine userul spune tot . Nu stiu cum poti rabda atatia boi pe sosele .

Originally posted by darksid3 View Post
                                Cel mai bine sa fi calm....O muzica in surdina si atentie la trafic dar fara nervi....Si sa vezi ce bine ajungi acasa sau la servici!Am ajuns la concluzia ca unii nu merita nervii mei, asa ca-i ignor!
                                Mai bine la maxim sa nu auzi claxoanele boilor pe sosea .

Am mai descoperit un bou care m-a enervat . Duminica pe DN2 un bou cu BMW mergea ca naiba , ne depaseam intr-una , eu mergean constant cu 120 el 100 - 140 . I-am facut loc sa treaca de cateva ori fara sa-mi dea din faruri pana m-am saturat .
                                Last edited by FLORIN77; 27 August 2008, 11:05.
                                B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google